Let's boogie!

Snart är det dags för bugg igen. Har längtat i en vecka. Idag ska vi få lära oss en snurr, det ni ;)

29/8

Måste ju bara lägga in några bilder från timmarna med min bror.

    
Micke och Thomas väntar på fika.



Värsta coolingen. Tog med Micke på en liten tur i Oldsen. Det var uppskattat.


    
På väg hem. Regn och rusk, men glad ändå.


Är det så illa..?!

Jag har sällan blivit så glad som när jag fick träffa min underbara lillebror igår.
Men jag har heller sällan blivit så besviken som jag blev på min mor igår.
Jag trodde att hon i alla fall ville se mig, se så allt var bra. Men nej. FEL! Det ville hon inte.
Så gårdagen blev ett rus av lycka, tills på hemvägen då jag ganska direkt märkte av hur ont det verkligen gjorde.
Att det ska behöva vara så här. Det hemska är att jag faktiskt inte vet vad som har gått fel. Vad jag har gjort mot henne för att hon ska tycka så illa om mig har jag ingen aning om. Pappa dog och nu kan hon inte ens titta på mig. Jag är mer omtyckt av svärmor än vad jag är av min egen mamma. Konstigt, men all kärlek till Eva som är en klippa i det här.

Brownie?

Om jag blev kallad Blondie förrut, vad ska dom kalla mig nu..? Brownie? :P

                     

Brunett!!

Nu är det försent att ändra sig :P

Brunett?!

Åh vad jag hatar mig själv när jag får dessa anfall. När jag helt plötsligt får för mig, att "nu ska jag klippa mig" eller "nu ska jag färga håret mörkt". Jag vet att jag inte är ful i brunt hår, det kan vara jättesnyggt. Många säger till och med att jag passar bättre i det. Men jag vet också att jag ändå kommer att bli blond igen senare. Det är ju faktiskt inte värre än att jag färgar håret, inser att jag trivs bättre i blont och färgar tillbaka. Ja, det sliter på håret, men om man tar det lite i taget sen.
Har ingen aning om varför dessa infall kommer så hastigt, trodde ett tag att det var mina pms-syndrom, men eftersom jag precis haft min mens så vet jag inte alls vad jag ska skylla på. Äsch, vafan! Nu gör jag det här. Det kan inte gå mer än åt helvete.


OMG!

Igår invaderades datorn av virus, har knappt vågat peta på den sedan dess. Nu verkar det ändå ganska lugnt. Hoppas Thomas fick bort allt. Själv hade jag ingen aning om vad som hände när internet plötsligt stängdes av igår morse och det började blinka rött och grejer. Efter ett tag fattade jag vad det handlade om, för det såg ut precis som det gör på film. ("WARNING; WARNING") Hoppas det är lugnt nu i alla fall.
Får se vad som händer ikväll, beror lite på vad vädret tillåter.
Imorgon bär det av till Nora för att träffa lillebror och gå på marknaden. Det har jag sett fram emot jättelänge nu. Tyvärr missar vi Vega-baren, men det tycker i alla fall jag att det är värt. Hoppas Thomas inte får allt för tråkigt där borta bara. Jag tror han kommer tycka det är lite mysigt också. Nora har en tendens att ge ett bra intryck, för det är ett väldigt fint samhälle. Om jag och morsan hade kunnat bete oss som folk runt varandra och om jag inte hade träffat Thomas den där helgen när jag precis skulle säga upp min lägenhet, så hade jag själv varit bosatt där nu. Så det kan bli, hur fort allt kan ändras. Jag är dock väldigt glad att jag valde att ge Thomas och mig en chans, för annars hade jag nog alltid gått och undrat över hur det kunde ha blivit. Och gudarna vet att vi har det underbart tillsammans! Det här byter jag inte ut för allt i världen. Vår gemensamma lycka är något som jag alltid kommer att kämpa för. Jag är nöjd över mitt val att stanna.
Tack för titten!

Vi två.

Jag saknar honom hela tiden när han är borta. Jag ser verkligen fram emot att få leva med honom. Det här är början på ett underbart liv tillsammans.

Du har lärt mig....

...hur underbart livet kan vara.

...hur viktig jag är.

...att drömma.

...hur man älskar.

...att hoppas.

...hur stark jag är.

...att lyssna på Metallica.

Jag älskar dig Thomas.

Oh, yes! God morgon på dig med!

Vaknade klockan tre i natt av att det luktade förtaskigt i lägenheten. Hunden hade skitit på golvet. Kvart i sju väcker Thomas mig: "Du, hunden har skitit igen". Tre stora högar och en pöl på badrumsgolvet. Tack och god morgon på dig också liksom. Bara hoppas att Kia inte har fått något problem med magen, utan att det är något hon har fått i sig, som är borta nu. Så det var min start på dagen det. Mitt liv i ett nötskal :)

Kors i taket.

För första gången någonsin har jag lyckats sova bort en hel dag. Har bara varit uppe och vänt två gånger och sedan lagt mig och somnat direkt igen. Jag som annars är den mest morgonpigga människan ever, typ. Det måste vara buggen igår, vet inte vad annars jag ska skylla på... Nu är jag extremt jävla, jättehungrig, för har inte fått i mig annat än lite vatten idag. Vad finns det att välja på liksom? Kan ju vara därför man är så orkeslös också. Hursom, det är fan inte lätt att vara fattig.

Vad är nu detta?

Jag lyckas först och främst att somna om och dessutom sover jag till kl:11. Det har inte hänt det senaste halvåret i alla fall. Men nu känner jag mig ordentligt utvilad. Vet inte riktigt vad jag ska/borde göra idag. Ta disken, for sure, men annars..?
Kylskåpet är tomt, finns knappt någon mat hemma. Suck , hatar det. Vill kunna laga mat till Thomas kommer hem, känner mig som värsta loser flickvännen som bara sitter på sitt feta arsle hela dagarna. Hur som, inte mycket att göra åt eftersom jag inte har fått mina pengar ännu. Hoppas dom hinner komma innan lördag bara, så man åtminstone kan köpa en glass till lillebror liksom. Aja. Nog med struntprat nu.
Återkommer.

Varför plågar jag mig själv?

-Gå och lägg dig igen för faaan!!

Utmattad.

Suck, pust...helt slut. Men fysatan vad roligt det var! Vet att det hade varit ännu roligare att få dela det med Thomas, men det är på ett sätt väldigt bra att jag har något att göra när han har hockeyträning sent. Idag fick vi lära oss grundstegen, så jag är ingen buggmästare ännu. Nästa gång ska vi tydligen lägga till en snurr och lite så, så det ser jag fram emot. Synd bara att killarna har så dåligt självförtroende, så det blir inte att dom släpper loss riktigt. Tänkte gå dit på torsdag igen mellan 20-22, för då är det någon form av öppet hus, då vem som helst kan komma in och dansa. Bäst att passa på, så man kan impa på sina kurskamrater nästa måndag, haha. Har i alla fall haft en riktigt rolig kväll och som tur var så var man väl (utan att skryta allt för mycket) en utav dom bättre i gruppen :P ;) Ser fram emot nästa gång.
Hämtade Kia på vägen hem, så kände mig ganska trygg när jag gick genom Södertälje-mörkret trots allt. Har henne två nätter nu. Tydligen så sover hon hela nätterna också, så det ska väl inte vara några som helst problem.
Hade ytterligare lite strul och vidare diskussioner med min kära mor idag, men hoppas att det mesta är löst nu, så man inte får höra massa gnäll i efterhand.
Hur som, snart kommer Thomas också hem, så då blir det nog nästan direkt i säng, för man märker att det har hänt saker idag. Det behöver inte vara så mycket för att det ska märkas, när man är van att gå hemma nonstop.
Ha det så bra och sov så gott.
//Linda

SÅÅ taggad!! :D

   

   

DAGS FÖR BUGG!!! :D

Äntligen dags!

Min dag blev ännu mycket bättre när jag kom på att jag ska börja min buggkurs ikväll. Det har jag sett fram emot så himla länge nu och äntligen blir det av. 19:50-21:30 ska jag ge järnet på dansgolvet hos Boogielovers.

När livet är som allra roligast.








Ett erbjudande.

Har nyss varit inne på ehb och uppdaterat. Tydligen har vi blivit erbjudna två lägenheter i Enköping. Vi och flera andra. Är inte helt hundra på hur något sådant funkar, men jag är bara glad att vi redan har fått respons! :) Får höra runt lite, så får vi se sedan. Ska försöka fylla på telefonen idag så att jag kan ringa Björn (Thomas kompis) som eventuellt kan försöka ordna ett arbete till mig i Sthlm. Jag låter mig själv hoppas lite på att allt snart kan vara ordnat, att vi snart kan börja vårat liv tillsammans på allvar. I en lägenhet där båda känner sig som hemma och med en mer ordnad ekonomi. Nej, det går ingen nöd på oss idag, vi klarar oss. Men vet innerst inne att Thomas inte ser den här lägenheten som sitt hem, vilket jag förstår. I stort sätt allt här hemma är mitt. Jag har möblerat, jag har valt tavlor, det är mitt porslin i köket. Allt. Plus att vi båda vantrivs något fruktansvärt här i Södertälje. Det skulle vara så otroligt skönt om vi snart kunde börja packa våra kartonger och flytta till något som var vårat, på riktigt.

Jag ser ljuset..

...i slutet av tunneln. Allting kommer att ordna sig, allting kommer att bli bra. Jag älskar Thomas mer och mer för varje dag som går. Det måste tyda på äkta vara.  Jag kommer att få ett arbete snart, det måste jag få! Jag kämpar vidare. Jag ser fram emot en flytt till Enköping inom en snar framtid, för det är vad både jag och Thomas vill. Jag och Thomas bråkar inte. Hur härligt är inte det? Vi har det jättebra tillsammans. Dom på klubben presenterade oss igår som "klubbens kärlekspar". Alla ser hur fint vi har det tillsammans. Det går nog inte att undvika att märka hur stark min kärlek är för min kille. Han är det finaste jag har. Jag skulle inte ändra på något, inte en ynka cm. Jag skulle inte byta bort honom för allt i världen, för han gör mig lyckligare än jag någonsin varit förut. Det här släpper jag aldrig taget om, jag kommer alltid att drömma om en framtid tillsammans med honom.
Jag måste försöka fokusera på allt som är bra i mitt liv, annars kommer jag att gå under. Jag har något som många andra inte har; besvarad kärlek. Och det är fanimej inte fy skam det inte!!

En regning morgon.

Hela dagens planering hänger egentligen lite på vädret. Mat ute i husvagnen skulle ju vara mycket trevligare om det inte regnade, likaså kräftskivan ikväll. Det är bara att hålla tummarna för att det slutar regna tills det är dags att åka.
Har börjat morgonen med en lång, varm dusch och lite städning. Allt medans Thomas fortfarande sover. Önskar att jag också kunde fått sova ett par timmar till, eftersom klockan blev över 4 innan vi somnade imorse. Men fem timmar får väl räcka. Kanske hinner ta en powernap på väg till husvagnen eller hem därifrån sedan. Hur som, har klarat mig på mindre förut.
Bryggde en kopp kaffe i natt. Den smakade extra gott, bara för att kaffebryggaren var helt ny. Jag som inte dricker kaffe, annat än hos farmor (typ) har varit sugen på kaffe i två dagar i rad nu. Vuxenpoäng till Linda!
Nä, man kanske skulle pröva att lägga sig i sängen igen, för jag är faktiskt väldigt trött. Det har ju faktiskt hänt förr att jag har lyckats somna om en stund.
På återseende!
Linda.

HÅLL UT!!

Måste...hålla...mig.....vaaaken!
Helt sinnessjukt hur trött jag blev direkt när jag kom innanför dörren hemma. Har varit nere på klubben ett par timmar och varit ute med hunden en sväng efter att jag lämnade Thomas på Södermalm, men nu är jag helt slut. Måste dock hålla mig vaken några timmar till, tills min karl vill hem därifrån. Skulle ju i och för sig kunna sova en liten stund efter att Annelie har hämtat Kia nu snart, men risken är väl att det bara blir värre. Chansen är ju ungefär 50/50 känns det som. Får se hur man gör. Antingen somnar man eller så tittar man på en rulle för att få tiden att gå. Hoppas att Thomas inte vill hem allt för sent bara, vill ju liksom inte köra och hamna i diket.
Detta är ju visserligen ett ypperligt tillfälle att inviga nya kaffekokaren!! Får nog ta och göra det om ett tag :) Men först ska jag hinka i mig lite Cola :P

 Min räddare i nöden!

Sjukling

*Host, host, snörvel*

Attans, idag är jag riktigt hängig. Blä. Jag som aldrig är sjuk annars tycker att nu är jag inget annat än sjuk och har krämpor. Dom här KILLER-mensvärkarna gör inte min dag bättre.

Men men, nog gnällt ifrån mitt håll på ett par minuter. Ikväll kommer Thomas träffa en polare för ett par öl, så det blir en riktigt lugn kväll hemma. Hade jag inte varit hundvakt så skulle jag kunnat passa på att rycka upp mig lite och ringt tjejerna för en utekväll, men nej, det får vara så länge. Jag skjutsar Thomas dit han ska och hem i natt sen, så han kommer hem helskinnad :) Han går inte ut med sina kompisar så ofta, så det gör jag så gärna. Typiskt bara att dom hela tiden ska ut i Stockholm. Jag med mitt lokalsinne hittar inge vidare där, hehe. Men vafan, åker man i tid bara så ska det nog inte vara några större problem. Jag hittade ju till Slussen sist, även om det tog trekvart för mig att komma in på parkeringen där jag skulle hämta honom och att jag den kvällen bröt mot säkert 20 trafikregler. Äsch, det är inte så noga :P

Hämtar Kia strax innan två idag, blir kvällspass nu i några dagar. Får vi se hur det känns att gå ut i Södertälje nattetid igen. Det har jag inte gjort på typ ett år nu, efter all skit man råkat ut för på väg hem från krogen och liknande. Förhoppningsvis får man vara ifred när man har hunden. Hon är ju trots allt ganska stor. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös, för det är jag.

Idiot??

Man kan ju undra ibland om det kanske skulle finnas ytterligare en till nivå av dumhet, något ovanför det dummaste. Det måste det nästan göra för att man ska kunna förklara en del människors enormt korkade kommentarer, ännu mer deras idiotiska handlingar. Kan man acceptera ett sådant beteende?
Det är nästan skrämmande vad det finns för människor i ens omgivning. Plötsligt klandrar jag inte mig själv längre för att jag är misstänksam och har svårt att lita på folk. Det är inte så konstigt. Det finns så många superdumma, megadumma, ultradumma, dunderdumma människor runt omkring mig att jag nästan får lust att stänga in mig i min lilla bubbla och bara prata med folk som ger mig något utbyte. Detta skulle dock klassas som ännu en idioti, så därför flinar jag vidare. Egentligen är jag nog inte bättre själv som går och flinar falskt åt människor som jag knappt har någon respekt för. Vad är jag rädd för egentligen? Hur kommer det sig att jag blivit en sådan mes på sista tiden? Det är dags för mig att sluta flina åt folk som hugger mig i ryggen.

God morgon, god morgon! Hör fåglar sjunga...

Vilket underbart väder det är ute idag med. Solsken och fågelkvitter! Jättehärligt. Du är nu man tackar för att man har hunden, för annars är chansen ganska stor att jag hade missat den här fina morgonen.
Inget direkt planerat för dagen, i eftermiddag efter att Thomas slutat jobbet ska vi åka och hämta hans Ford någonstans i Stockholmstrakterna. På tiden att han får hem den tycker jag. Hoppas att den startar med lite starthjälp. Sen får man väl sitta i dom jävla köerna på vägen hem, men tusan, skönt att få det gjort ändå.
Får se lite vad som händer i helgen, har hunden kvällstid fredag-söndag. Thomas ska i alla fall ta ett par öl med en vän på fredag kväll, då blir det film hemma för min del med andra ord :) Lördag har vi pratat lite om att åka och hälsa på Eva och Tordan ute i husvagnen, måste bara höra så att det är okej att man tar med sig hunden. Så har Thomas vakten på klubben den här veckan, så lördagkväll tillbringar man väl säkert där nere.
Annars inte mycket, det flyter på som vanligt. Upp och ner och hit och dit. Huvudet upp och fötterna ner åtminstone.

<3

Jag är så glad för hans skull. Allt kommer att bli såå bra, om vi bara ger det lite tid. Vi har aldrig någonsin haft det dåligt, men nu kan det bara bli bättre :) Jag älskar dig så mycket min älskling!

Ensam hemma 3.

Så...vad ska man göra nu då?? Jag har lämnat Kia, lagat mat, ätit maten. Hmm, DISKEN! Yes, den har jag längtat efter. (Not). Men det måste ju göras det också, snart får man väl skämmas när diskberget slår i golvet för att diskbänken är överfull. Nej, så illa är det faktiskt inte, men det är en hel del disk, så då har jag något att göra i alla fall i en halvtimme. Sedan kan jag ju faktiskt se Australia, för det är ingen "Thomas-film" så..Och då kan jag ju dräggla lite över Hugh Jackman utan att behöva oroa mig heller, tss... Lika bra att kylskåpet nästan är tomt, för annars hade jag väl suttit och "tröst-ätit" här utan Thomas, hehe. Blir ju lätt så :P
Och attans vad ont i halsen jag har! Inte kul alls, andra dagen nu. Bara skit med mig. Mensvärkar, huvudvärk, illamående, förkylning; det ena byter av det andra om jag inte har allt på samma gång. Ooh, det är så synd om mig, för jag är schyyyyk..! *snörvel*
                                                       

Min alldeles egen lilla lycka.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ord  kan inte beskriva hur lycklig Thomas gör mig. Han är allt jag någonsin drömt om och lite till. Jag vill dela hela mitt liv med honom, för ingen får mig att må så bra som han, ingen får mig att känna mig så trygg. Jag är så lyckligt lottad som har en sådan underbar människa i mitt liv. Resten ordnar sig, så länge jag har min kärlek.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

"Sömntuta"

Jag kanske sa för mycket när jag påstod att jag var morgonpigg, för nu har jag precis vaknat efter en timme hehe. Kia ligger fortfarande i soffan och snarkar :)


Liten soffa, eller stor hund? Både och tror jag :)

Morgonpigg.

Jag och Kia har precis varit ute på en långpromenad. Det var länge sedan
jag andades in morgonluften, underbart. Riktigt kanonväder har vi också,
än så länge. Nu sitter jag här och hunden ligger och vilar på golvet. Det är
skönt att veta att man inte är helt ensam och att man faktiskt har ansvar för
något/någon. Det får mig att känna mig att må så mycket bättre. Inga planer
för dagen annars. Annelie kommer och hämtar Kia runt 15:00, så tills dess
får vi underhålla varandra, hunden och jag.


Efter regn kommer solsken.

Var precis nere till macken för att köpa det som fattades till middagen. Solen sken, men det regnade lite längre bort. Och självklart dyker två jättefina regnbågar upp på himlen..
Jag blev förvånad över att, precis som en liten flicka, blev jag överlycklig när jag såg dom.






Även Södertälje kan vara ganska vackert med lite hjälp på traven.


Dagen har försvunnit.

Det får sådana här dagar göra. Thomas slutar joobet, nästa exakt...nu. Sen skulle han väl ordna med ett par grejer och sen komma hem. Jag längtar efter honom, massor. Min dag har inte varit mycket intressantare än andra dagar i allmänhet. Sett en film, suttit här, var ute på en joggingrunda på hela 25 minuter (hör och häpna!!) man får sina infall ibland ;)
Nu ska jag väl gå in och föna håret, för ja, jag fick en ny hårfön av svärmor :D "Tackar så mycket".
Tack också för att ni tar hand om mig. Många kramar.

Allt känns lättare idag.

Efter en tung dag igår, så känns faktiskt allt lite ljusare idag. Ska försöka att inte oroa mig så mycket i onödan. Har precis gjort ytterligare tre intresseanmälningar på lägenheter i Enköping, så får vi se vad som händer. Har ingen aning om hur lång kö det är dock, så kanske inte blir något förrän nästa år. Men vi klarar oss. Vi har ju i alla fall tak över huvudet. Allting kommer att bli bra, så länge jag kämpar vidare. Inte ge upp!
Imorgon kommer Kia och på måndag nästa vecka börjar buggen. Det kommer att ordna sig, även för mig.

En suck av lättnad, äntligen läggdags.

Nu ska jag bädda ner mig, se en film och längta efter min man. Det har varit en lång och kämpig dag, men jag är övertygad om att det känns bättre imorgon. Efter vad som känns som en evighet så är det äntligen kväll och jag har blivit riktigt trött nu.
Vi hörs imorgon allesammans, med förhoppningsvis lite mer positiva vibbar.

Under ytan.

Funderar seriöst på om jag ska försöka somna nu. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir lättare än den här har varit, för "suck", jag tror jag går under snart.

Mitt mörker.

Jag har varit där och vänt många gånger nu. Människan är starkare än vad man kan tro. Men när motgångarna blir många och sorgerna för tunga för att bära, så är det svårt att hitta styrka till att fortsätt kämpa. Jag har Thomas att tacka för att jag klarar vardagen idag. När jag tänker tillbaka på mina månader efter pappas bortgång, innan Thomas kom in i mitt liv, så ryser jag till i hela kroppen. Jag inser nog först nu hur illa det egentligen var. Sängliggandes, orkeslös och vad jag trodde; "bortom räddning". Det skrämmer mig att jag var så nära kanten på stupet. Hur bitter jag var över hur mitt liv hade blivit. Tro mig, jag har fortfarande dagar då bitterheten tar övertaget. Man kan undra vad man har gjort för att förtjäna all skit man har fått tagit genom årens gång, men vet samtidigt att det hela tiden finns någon som har det mycket värre. Mitt kaos kanske inte är värre än någon annans. Kanske är jag bara svagare än andra människor.
Men nu när det känns som världen vänder mig ryggen, grabbar jag tag i det enda jag känner att jag kan lita på; Thomas.
Och det är allt annat än rättvist mot honom.

Jag dör av tristess!!

Jag hatar, hatar, hatar att vara arbetslös!!!

/&*(?+

Förstår inte hur jag lyckas få tiden att gå så äckligt långsamt. Om man var en sån som kunde sova bort halva dagarna!!Men inte. Jag vaknar klockan sju varje dag och har världens sämta fantasi och jordens idétorka. Timme efter timme vid datorn då alla som bor i närheten är på jobbet. Gudarna vet att jag längtar efter Kia och onsdag. Äntligen får jag något/någon att lägga min spilltid på. Om man sedan går ner några kilo för att man helt plötsligt börjar ta långa promenader 2-3 gånger om dagen, då gör det ingenting. Ni kommer inte höra mig klaga. Har gått upp 5 kilo på kort tid nu, blä. Hur som...nästa måndag går förhoppningsvis fortare än den här för Jag DÖÖÖÖR Ju, Typ!!

Det är förmodligen dags att banta då...

...du ombeds hoppa ner i poolen så att dina vänner kan surfa på vågorna.

...du måste använda en roller för att sminka dig.

...Viktväktarna kräver att du slutar vara medlem hos dom.

...du stiger upp på en våg på ett nöjesfält och den säger med digital röst: "En i taget tack".

...busschauffören ber dig sätta dig på andra sidan mittgången för att han inte vill tippa över när han svänger.

...du suddar ut allt som står på svarta tavlan enbart genom att vända dig om i klassrummet.

...du trillar omkull och i dina försök att ta dig upp så vaggar du dig själv till sömns.

...pickupens framhjul åker upp i vädret då du sätter dig på flaket.

...du börjar använda dina hakor då fingrar och tår tagit slut när du räknar.

"Frukost-svull"

Sitter och tittar på pizzakartongen som ligger på bordet. Det vore nog inte helt fel med lite kall, överbliven pizza till frukost :)
Måndag igen och Thomas är på jobbet. efter det har han hockeyträning till sent. Förra veckan kom han inte hem förrän vid 23:00. Det är väl bara att man vänjer sig, för det är så här det kommer att vara fram till typ mars. Hur som helst, så har jag en jävla massa "självtid". Frågan är bara vad man ska göra med den och hur man utnyttjar den på bästa sätt.
Ska försöka träffa Felicia och Sara i veckan. Det var länge sedan och jag tror vi alla tre skulle behöva det.
Idag är jag i alla fall människa igen, till skillnad från igår då jag var mer död än levande.
Åh, vad jag har blivit dålig på det här, kommer inte på något mer att skriva om. Jag skyller på att jag inte fått i mig frukost ännu.
Hör av mig senare// L *

PIZZA

Klockan närmar sig nio och jag mår fortfarande inte bra. Pizzan hjälpte absolut, men nu har jag huvudvärk istället. Suck, man får skylla sig själv när man är så dum.


Godaste kebabpizzan i stan finns på Söderhörnet.

Jag och Thomas har precis sätt klart "the Ruins", vilket var en ganska värdelös film. Skräck i all ära, men den här var bara löjlig.

Har inte så mycket mer att komma med nu. Thomas ligger i sängen och är "sympati-bakis" med mig. Stackaren har också fått huvudvärk. Och han ska upp tidigt imorgon. Jag kan ju i alla fall ligga kvar och tycka synd om mig själv imorgon bitti. På onsdag kommer Kia, vilket jag ser fram emot jättemycket.
Nu: "Ironman" på Canal+ Action.

Puss och godnatt!

Sthlm Cruising 2009


Kvällen började bra, öppnade första flaskan vid 15:00 och åt en jättefin middag ute hos Juha och Noppan. Var riktigt taggad, lite för taggad skulle jag tro, för efter klockan 21:00 så minns jag inte mycket. Men fram tills dess hade jag jätteroligt. Sveavägen stod ganska still, så det blev bara varvet runt och sen en promenad. Det började tyvärr regna under natten också, så klockan 01:00 hade Thomas (stackarn!) bäddat ner mig hemma.


Juha lagade en jättegod fläskfilé med en massa goda tillbehör.


My man.


Anders gjorde ett "könsbyte" under kvällen.

    

    
Lite glidarbilder. Det är förjäkla härligt med cab.


Thomas var jätteduktig och körde hela kvällen. Och tog
dessutom hand om mig i mitt odrägliga tillstånd.



Anders verkade nöjd med kvällen iaf :)

Efter det här så blir bilderna bara suddigare och suddigare, så ser ingen anledning att lägga upp fler. Jag är ganska nöjd med kvällen jag med, men det blev alldeles för mycket dricka för min del. Så nästa gång tar jag det mer försiktigt. Är totalt orutinerad nu när jag dricker så sällan.
Idag mår jag precis som jag förtjänar, börjar väl ordna till sig nu, men förmiddagen var inte alls trevlig. Blir en riktigt flottig pizza till middag ikväll, så är man nog som ny sen.

Take care!

Vi ses på Sveavägen!

Klar för start. En sväng förbi bolaget bara and I'm ready to ROCK! Så grymt jävla taggad inför ikväll.
Vi ses där. // L

Taggad inför en kväll på Sveavägen!!

Det blev riktigt lyckat igår, är verkligen glad att vi bestämde oss för att åka trots allt. Och det blev ju nån grogg fast jag sa att jag inte skulle dricka något.. :S Men är i alla fall pigg och taggad idag. Ser fram emot röj på Sveavägen ikväll. Hoppas  det fina vädret håller i sig så man får åka nercabbat! Fast man märker dock att hösten närmar sig med stormsteg. Det blir mörkt fort och då blir det genast mycket kallare. Det gillar vi inte. Sommaren är alltid alldeles för kort. Men hur som, man får göra det bästa av situationen och jag tänker i vilket fall som helst ha riktigt, jävla roligt ikväll!

           ME...

           ...AND MY MAN.

FIT FOR FIGHT!!

Så blev det av i alla fall. Samlade krafterna och gjorde mig i ordning. Sitter nu och väntar på att Thomas ska komma med Oldsen. Blir att åka finbil till kalaset. Har lyckats vända humöret och är nu glad att vi bestämt oss för att åka och gratta Ewa. Det kan säkert bli hur trevligt som helst. Och jag behöver komma ut och träffa folk, även om det tar emot ibland, hehe.


Sitter fortfarande kvar.

Har inte kommit så mycket längre än så här. Som sagt så går hela min kropp och hela mitt psyke på lågvarv idag. Har egentligen ingen ork till någonting just nu, men det känns helt okej ändå. Får se om det bär av ut i skogen till Noppans kalas eller inte. För mig känns det lite som att det kvittar just nu. Inget ont mot dig Noppan, men vi ses ju imorgon!

Har ju glömt bort helt att nämna att jag ska börja dansa bugg om ett par veckor. Har sett fram emot det i en väldigt lång tid nu, har stött på en del hinder med danspartner på vägen, men idag skrev Robert att han ordnat det. Så den 24:e drar det igång. Varje måndag i 8 veckor framöver. Det ska bli så sjukt jävla roligt, för det här är något jag velat göra i flera år!

Det känns som att jag, sakta men säkert, få mitt liv tillbaka. Pusselbitarna faller på plats och jag kan faktiskt se hur bra min framtid kan bli. Jag älskar mitt liv och jag älskar han jag lever det med. För alltid, Thomas.

Nyvaken, igen.

Linserna krånglar. Har precis vaknat, igen. Är väl tredje gången idag tror jag. Har varit en riktigt seg dag, absolut inte på ett dåligt sätt, utan är bara på lågvarv. Om en inte allt för lång stund är det väl dags att börja göra sig i ordning, så att man ser någorlunda respektabel ut när man ska på 57års kalas :) Det blir nog nyktert för min del ikväll. Skulle jag börja dricka skulle jag säkert somna i ett hörn någonstans. Äsch, jag sparar mig tills imorgon och går in för 110 då istället. :D


27 timmar med Jessica.

Så sitter man återigen här, efter ett riktigt kanondygn med Jessica. Vi har väl egentligen inte gjort något särskillt, men ofta kan det ju vara just det som är så härligt. Så skönt att bara kunna slappna av och vara sig själv. Speciellt när det är med någon man faktiskt inte kännt så himla länge. Med Jessica funkar det och det är för härligt.

         
Vi lunchtid mötte jag upp Jessica vid pendelstationen i Södertälje C. Vädret var kanonfint, kunde inte
valt en bättre dag att gå på stan.


På JC provad Jessica årets höstmode. Päls och paljetter ska det tydligen
vara. Vi har bestämt oss för att köpa en varsin sådan här mössa... när vi..
har mer pengar..? ;)


Efter att ha sprungit runt på stan i ett par timmar satte vi oss på Café
Tratten för lite lunch/fika och avkoppling. En massa uppdateringar och
en hel del skvaller. Förjäkla härligt :)

Efter några timmar där hörde jag av mig till Annelie för att höra om hur vi skulle göra med Kia. Föreslog att vi skulle hämta upp henne och sedan ta en promenad hem från stan och så blev det. Vi möttes upp och gick en bit tillsammans för att jag skulle få känna av hur hon hanterade människor och andra hundar ute. Efter ett tag skiljdes vi åt och Jessica och jag började knalla hemåt.

    

    
Kia gjorde sig snabbt som hemma och hon har nog redan hittat sin plats i soffan,
så hon och Thomas får sitta där och trängas sen, haha. Det var härligt att se att
hon kunde koppla av även om omgivningen var helt ny. Är helt övertygad om att
vi kommer att få det jättebra ihop, jag och den hunden. Får hoppas att Thomas blir
lika såld på henne som jag har blivit redan.

Klockan 21 kom Annelie och hämtade upp Kia igen, men jag längtar redan massor tills på onsdag när jag får ha henne igen!



Efter det så satte vi oss allihopa framför teven ett tag, innan vi gav upp en
efter en och gick och la oss. All heder till Jessica som höll ut längst!

Och idag har varit lika lugn som igår. Jag och Jessica har pratat på om allt och ingenting. Härligt att få lära känna henne bättre. Vi såg "Benjamin Button" och åt upp resten av godiset innan hon började röra sig hemåt här nu strax innan tre. Det har varit jättetrevligt att ha henne på besök och både jag och Thomas hoppas att hon snart kommer tillbaka och hälsar på oss igen.
Ikväll blir det kalas ute hos Juha och Noppan. Känner jag Noppan och min karl rätt så lär hon supa honom under bordet. Det är bara att han passar på, för imorgon är det min tur!! :D

När jag svettas som en gnu.

Fysatan vad det är rent nu! Nu är allt i stort sätt klart, ska bara vika lite tvätt, sen så blir det en lång kall dusch. För jösses, nu är det varmt du! Fortfarande inte hört något från Jessica dock, så kan vara så att jag har stressat i onödan, haha. Men det gör inte mycket, så jäkla skönt när det äntligen är klart och hela lägenheten doftar fräscht av citron.
Ser fram emot att fylla bilen på lördag och åka ut och glida i Stockholm. En av sommarens absoluta höjpunkter, enligt min mening. Har alltid haft sjukt roligt på Stockhom Cruising. Har alltid varit lite slirig också dock, får se hur det blir i år :)

Ha det så fint, tills vi hörs igen.


Förväntansfull.

Tänkte ta mig fem minuter och skriva i alla fall ett par rader innan jag ska återgå till städningen. Man får så sällan besök, men det är bra när man väl får det för då får man ordentligt städat för omväxlings skull. Sen jag vaknade imorse har jag börjat med tvättstugan (nästan klar), städat toaletten, bäddat rent i sängen och nu håller jag på med disken. Sen ska jag bara dra av golven lite, så får jag nöja mig med det sen. Måste hinna göra mig själv i ordning också, hehe.
Vet fortfarande inte riktigt när Jessica dyker upp, men skulle väl gissa runt lunch kanske. Ser verkligen fram emot det.
Var och handlade igår kväll, så det blir hemmagjorda hamburgare med pommes senare. Fröken Berg är lite svårflörtad när det gäller mat, så jag tänkte att på det här sättet så kan hon ta lite som hon vill med grönsaker och diverse "pålägg".
Hur som helst, så tror jag att detta kommer bli en alldels utomordentlig dag, för än så länge skiner solen. Hoppas att det fina vädret får hålla i sig.
KRAM KRAM

En uppdatering.

Har en alldels för seg dag för att orka ställa mig vid spisen.
-DÅLIGT LINDA!!
Får se om jag kan övertala karl till att äta pizza idag. Han brukar inte vara så svårövertalad, haha.
Imorgon kommer storasyster Berg på besök, det ser vi verkligen fram emot. Det blir en heldag på stan, med lunch och flera timmar av "folktittande", vilket kan vara bland det roligaste som finns, tillsammans med skvaller.
Pratade med Annelie förut och ska få ha Kia på ett par provtimmar imorgon kväll, så om jag får som jag vill med att Jessica sover över också, så kommer man få en fullspäckad dag med trevligheter.
Nä, blir snart att öppna den där flottiga chipspåsen som ligger på köksbordet och bara tittar på mig. Och jag som inte ens är så förtjust i chips! :O

Vill också ha!

En av mina närmaste vänner har skaffat sig den sötaste
lilla kattungen någonsin! En riktig liten ögongodis <3



Nu längtar jag ännu mer tills vi kan ta hem Betty och sedan
hitta en liten kompis till henne. Men tills dess så har jag ju
Kia att ta hand om och det kommer alldeles säkert gå hur
fint som helst. Har tyvärr inget kort på monstret ännu, hon
vägrade stå still när vi sågs, men det kommer att komma upp
med tiden :)

Idag är gubben hemma med huvudvärk. Jag är i alla fall glad
för sällskapet  :P

Brand i Hovsjö!

Är det någon som är förvånad??
Inte..?
Nej, inte jag heller.

Bad girls*


"Good girls go to heaven... bad girls go everywhere".
Jag älskar mitt duschdraperi lika mycket idag som jag gjorde för 2,5 år sedan när jag
köpte det. Alla kanske inte vill lägga 350:- på ett draperi, men jag är helnöjd.
Hittade det på "Ljuva hem" av alla ställen, men dom har faktiskt en massa fint där,
speciellt om man samlar på pinupor, som jag :)
Vet inte hur många gånger Thomas blev rädd för duschdraperiet innan han vande sig dock,
för han trodde alltid det stod någon i badrummet när han kom innanför dörren hemma.
Hur som helst, ville bara dela med mig av ett utav mina absolut bästa inköp, någonsin.


Självkära jävla svin.

Jag måste bara få det ur mig: FYFAAAN VAD JAG ÄR BRA!!


Picnic i det gröna.

Thomas vill att vi ska ta ut Oldsen en sväng imorgon om det blir fint väder. Nu sitter jag och håller tummarna för att regnet och åskan har slutat tills dess, för det skulle verkligen vara jättemysigt. Som sagt; jag vet att min man är mån om vår tid tillsammans. Han skämmer nästan bort mig med dessa hotellvistelser, spabokningar och romantiska utflykter. Har aldrig varit med om liknande. Jag uppskattar det verkligen, även om jag nöjer mig med att bara vara tillsammans med honom. Men att han anstränger sig är ju för underbart. Han vill verkligen få det här att funka lika mycket som jag. Utan att låta allt för filosofisk, hehe:
Kärleken är ett lagspel och Thomas och jag kommer att ta hem guldmedaljen <3 :)

En knubbsäl i sängen! :O

Förstår inte varför tiden verkar stå still idag. Ingenting händer och jag är sjukt uttråkad. Önskar klockan kunde bli fyra, så att man fick sällskap någon gång. Man har hundra tv-kanaler men ingenting att titta på. Man har kollat sin mail 20 gånger redan. Om man kanske skulle ta och lägga sig under täcket och försöka sova bort ett par timmar? Då får man säkert ångra det ikväll när man ligger och tittar i taket. Är så trött på mitt arbetslösa liv. Längtar efter nästa onsdag då man i alla fall kommer att få lite sällskap av Kia. Har man tur kanske man går ner ett par kilo av att ta hand om en hund också. Det skulle ju inte skada. Speciellt inte nu när Thomas kommer ligga i hårdträning och bli massa smal. Man vill ju inte känna sig som en knubbsäl bredvid honom i sängen liksom. Han skulle nog bry sig föga om jag så blev dubbelt så stor som honom, men utseendesfixerad som man är, så skulle det vara min värsta mardröm. Jag vill aldrig bli tjock!

Hela världen bör veta!

Jag vill bara berätta för alla som kanske har missat det att:
JAG ÄLSKAR THOMAS.



Jag hoppas verkligen att alla människor någon gång får uppleva en kärlek som den här, för ord kan inte beskriva hur underbart det är. Ingenting går att jämföra med det här min älskling. Du har mitt hjärta, livet ut.


Åter igen; kärlek.

Det var ju der sötaste lilla monstret på länge!! Kia är som många andra unghundar, glad och full av energi. Jättesnäll och social och det var kärlek vid första ögonkastet. Nu ska jag få ha henne på prov i några timmar innan hon blir avlämnad här för första gången nästa onsdag. Ser verkligen fram emot det.
Känner mig jätteduktig som sysselsätter mig själv. Imorgon blir det lunch med Emma igen och på torsdag kommer Jessica ner för en heldag och kanske till och med en övernattning. Så jag har något att göra och en del att se fram emot, förutom att ha tvättstugan och ta disken liksom.
Det här blir nog jättebra ska ni se :)
Kram och god natt!

MVG+

Pajen blev hur god som helst. Jag är nog inte bara mästerfotograf, jag är nog mästerkock också. När jag tänker efter, så är jag nog riktigt bra på det mesta :)

Ett inlägg.

Det doftar mat i hela lägenheten. Har slängt ihop en köttfärspaj på måfå. Den ser god ut, hoppas att den smakar bra också. Tyvärr får jag ju äta ensam ikväll eftersom Thomas har hockeyträning. Bara att vänja sig, det lär bli en del middagar själv framöver. Ser fram emot att träffa Annelie och Kia nere på klubben sen, hoppas verkligen att det går att ordna så att jag får ta hand om henne, för ni skulle veta i vilket behov jag är av sällskap, ännu mer nu framöver. Behöver något som får ut mig ur lägenheten och jag tror att han hund kan vara det allra bästa sättet just nu.

Oscar Wilde sa:

En kvinna är till för att älskas, inte för att bli förstådd.


Jag kanske blir extramamma! :D

Till Annelies lilla charmtroll Kia. En blandras på 7 månader. Kan inte passa bättre nu när jag är arbetslös. Får ett par kronor varje månad, men framför allt får jag sällskap om dagarna. Skulle vara hur härligt som helst. Ska träffa dom nere på klubben ikväll för att prata lite mer, men jag hoppas verkligen att det blir av. Tror att det skulle vara bra för både mig och Thomas i längden.

Thomas-abstinens

Idag börjar hockeyn. Vilket innebär rejält mycket mindre tid med Thomas. Hockeyn var nästan avslutad när vi började träffas, så jag vet inte hur det är när han är borta mer. Det lär bli en jävla omställning, så mycket vet jag. På senaste tiden har han knappt varit i garaget heller, utan mest hemma, så man har fått mycket tid tillsammans. Det är väl en vanesak skulle jag tro. Det blir säkert lite tufft i början, innan man lärt sig. Men när jag får ett jobb, så kanske jag kommer uppskatta timmarna jag får för mig själv när jag kommer hem. vet även att på vintern så blir det mer tid i garaget igen, mycket han vill ordna på bilen till nästa sommar. Hur som helst så hoppas jag att han inte bara kommer hem för att äta och sova, utan att vi får lite kvalitetstid ändå. Jag är inte direkt orolig. Jag vet att han vill ha tid tillsammans med mig också. Det ordnar sig, det är ingen fara.

En helg att bli avundsjuk på.

Tiden går alldeles för fort när man har det mysigt. Lördag och söndag har bara försvunnit känns det som, men det har verkligen varit den bästa helgen man kan tänka sig. Det har varit underbart. Vädret har varit det bästa tänkbara och likaså har sällskapet. Har på känn att detta kommer att bli ett relativt långt inlägg, men det finns så mycket att berätta och så många fina bilder jag vill visa er. Hoppas ni har tålamod.

Dag 1


På väg till hotellet. Hyffsat fint, inte sant?! :)


Utsikten var inte sämre från hotellrummet vill jag lova. Jösses så mysigt!

  
När vi hade gjort oss hemmastadda på hotellet så började dagen på Kolmården.
Vill inte ens tänka på alla uppförsbackar vi knatade upp för, men det var helt
klart värt det. Ser lite tjock ut på skuggan, haha. Försöker skylla på handväskan,
men jag vet inte :P

  
Mycket har förändrats sedan man var liten. Spännande att se allt på nytt.
Är det bara jag, eller blir fler sugna på att skaffa kattunge? :)

  
Ett par riktigt fina vattenfall. Djuren lider nog inte särskillt. Du skulle nog inte
höra mig klaga.


Vet inte vad det är, men björnarna ligger alltid i vattnet när jag och Thomas går
på djurparker. Haha.

  
Apor såg vi. Både riktiga och...inte lika riktiga.


Och inte alla såg lika glada ut :P


Jag säger det igen. En kattunge någon?? :)

  
Så häftiga bilder på en elefant i vatten.

  
Djur man är lite mer van vid kanske. Vågade mig till och med fram för att
klappa dom. Förstår inte varför man blivit så mesig på senare år. Som liten
hade man inga hämningar, idag törs man knappt klappa en söt liten häst. Illa!

  
Thomas försökte "lyfta en zebra". Det gick inge vidare. Även om han själv
tyckte att han presterade bra :)


Thomas såg fram emot att träffa släkt och vänner.


Ja, jag var också med på Kolmården! :D


Törs du "klämma och känna"?? :O

    
Det var änna fula jävla troll du! Alla utom Thomas <3 förstås ;)


Thomas var i närkontakt med vad jag tror var en ökenråtta.
Den ser ju förjävla smart ut tycker jag.


"Jag tar bara kort på utsikten", sa han.

  
Efter ett par timmar gick vi in och kollade på alla tjusiga fiskar på "Tropicarium".


Där träffade jag en ny vän. Han var nästa framme och knackade på mobilen
med näbben. Rätt van vid folk skulle jag gissa. Älskar bilden. Han ser verkligen
SÅ läcker ut! Hahaha.


Mästerfotografen Linda är sjukt nöjd med den här bilden. Hoppas dock att
jag aldrig behöver stöta på en likadan till vardags. Fysatan vad rädd jag är
för spindlar. Också en fobi som utväcklats under senare år. Idag behöver jag
bara tänka på en spindel för att få rysningar i hela kroppen. Uscha!


Med mobilen i högsta hugg. (Hahaha, haha, Thomas..?)


Det häftigaste på hela dagen var när jag tog mod till mig att klappa rockorna.
Det var en upplevelse! Skulle gärna åka dit och göra det igen, för vi fastade
nog där i över en halvtimme. Gav mig fan på att jag skulle klappa blåsfisken
också innan vi gick. Klappa var en överdrift när jag petade på den :)

Det blev många timmars promenerande. Det var skönt att veta att på hotellet väntade en stor härlig buffé. Och att det var nedförsbacke hela vägen till hotellet gjorde inget. Dom säger att vägen till mannens hjärta går genom hans mage. Tro mig; det är exakt samma sak i mitt fall. Att äta är mycket mer än bara nödvändigt för mig. Det är ett av mina största intressen :D


Portion 1.


Portion 2.


Efterrätt.

            
Man fick måla på duken! Blivande konstnär kanske??

Med risk för kramp så vågade vi oss ändå på poolerna efter maten. Här lämnade jag faktiskt (tro det eller ej) mobilen på rummet, så tyvärr finns inga vackra bilder på mig och Thomas från våra bästa vinklar, sittandes ner i bubbelpoolen med överflödet dallrande :)




Efteråt väntade en dusch, lite bubbel och avkoppling.

         
Innan det bar av till baren för drinkar och barndisco :P


Till slut gav vi upp och gick och la oss. Sängen var äckligt mjuk. Me Löööve.

Dag 2

Vi började dagen med en härlig fruksotbuffé. Jag skonar er från bilder från min pinsamt stora frukostportion. Efter det klev vi i badkläderna och gick ner till hotellets spa. Där väntade en parbehandling med namnet "Mufaro". Det var en spännande upplevelse det också! Försök med en fotbehandling när du är kittlig under fötterna. I början hade både jag och Thomas lite jobbigt, men när vi lärde oss att slappna av ordentligt så var det riktigt härligt. Fotskrubb, fotbad, "fotinpackning" och fotmassage. Ja jösses. Efter det fick Thomas ett härligt kurbad med örter och oljor och grejer, medan jag avnjöt en haltimmes massage. Man var som ny när man 1,5 timme senare gick upp på rummet igen.
Vi gjorde oss redo för ett fortsatt äventyr på Kolmården djurpark.


Det första Thomas gjorde var att lura upp mig i en sådan här fågelholk som
åkte ett varv runt hela djurparken. Mina tankar gick konstant till min egen
skyddsängel. "Please don't let me die".


Thomas var i alla fall nöjd. Och vad gör man inte för kärleken?


Eftersom vi nästan klarat av hela djurparken under lördagen så tog vi det lugnt
ett tag innan vi gick för att se delfinshowen på Marineworld. Precis som när jag
var liten så var detta min stora höjpunkt.

    
Jag tror att min barndomsdröm om att bli delfinskötare väcktes till liv igen med råge.
Delfinerna är helt klart det allra bästa med Kolmården, enligt mitt tycke. Fick jag
bestämma skulle vi sett alla fyra föreställningar. Det var underbart. Att simma med
delfiner finns helt klart med på "Innan jag dör-listan".

Så var ännu en underbar helg med Thomas till ända. Jag glömmer den aldrig. Jag har njutit av varje minut och jag längtar efter fler perfekta helger tillsammans med min älskling.
Nästa helg är det Stockholm Cruising. Då åker vi cab för första gången sedan Power Meet.
Jag älskar dig över allt annat Thomas. Tack för ännu en helg att drömma om! Du är det bästa jag har.

"Resa bort-sjukan"

Självklart vaknar jag 1,5 timme innan klockan ska ringa. Det är alltid så när jag ska bort. Vet inte om det är någon form av inre stress, om jag inte kan koppla av ordentligt? Larvigt känns det i alla fall. Tur att en av oss fortfarande snarkar som en gris, haha. Men nu har jag ju tid att sitta här.
Ska bli så skönt att få komma bort lite. Thomas vet verkligen vad jag behöver. Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken hela dagen, för jag lär bli seg i eftermiddag när jag inte sover ordentligt.
Tokhungrig är jag också!! Försöker komma på om vi har någon frukost hemma, men tror fan det är dåligt med det alltså. Billy's panpizza, yeaay..!?
Väskan är i alla fall packad, bikinin nerstoppad. Jösses, hur ska det här gå? Har inte visat mig i bikini på jag vet inte hur länge. Får hoppas att man inte är blekast på stället åtminstone. Tur att jag har mitt på det torra ;)

ROCKBJÖRNEN!

Kunde inte fått en bättre start på dagen. Brevbäraren kom med ett litet paket, som visade vara från Eva, min underbara svärmor. Inte många som lyckats få mig att gråta av lycka, men då måste jag erkänna att det kom en liten tår. Blev verkligen så glad! Så om du läser detta Eva; tack så jättemycket, igen! Du är verkligen en dröm. Och jag älskar att du tänkte på detaljen att nallen fick med sig en elbas också, haha. Perfekt.
Som Thomas säkert hade sagt (om jag inte kommit på det själv innan): "Jag har fått priset Rockbjörnen idag". ;)

                  

Vi har haft en heldag i Enköping kan man väl säga. Gjort några ärenden och även omm inte allt gick som man hoppats från början, så ser jag ljust på framtiden. "Jag har en magkänsla". <3
Efteråt åkte vi till Eva och Tordan för god mat och glass. Timmarna flyter på så fort när man är hos dom, så det var inte länge sedan vi kom innanför dörren hemma.



Nu blir det att diska och packa väskan, för imorgon, mina damer och herrar, bär det av till hotellet! Har sett fram emot det så länge nu, men tiden har faktiskt gott riktigt fort ändå. Det ska verkligen bli urmysigt! Måste försöka komma ihåg att ta massa kort, så ska jag dela med mig av min upplevelse sen när jag kommer hem. Några apor och delfiner ska jag väl kunna få på bild i alla fall. Min blekfeta "beach 2014" kropp i bikini ska ni dock få slippa. Vill inte ger er men för livet.
Tack alla för en jättefin dag, så ska jag försöka få ett par minuter över imorgon bitti till att skriva några rader innan vi åker.
Ta hand om er// Linda

Träffa svärfar.

För första gången.

Tror ni att jag är nervös eller?!
JAA!! :O

Give me some löööve.



Jag gav Thomas en liten present idag. Nu får man stå sitt kast när han vill ha frukost på sängen eller dylikt <3


En dag i solsken.

Det har gjort mig gott att komma utanför dörren hemma. Halv tolv mötte jag Emma nere på stan för en shoppingrunda och lunch. Mysigt att vi tagit upp kontakten igen. Finns mycket att prata om, många år att ta igen :)
Efter några timmar på stan tog jag busen till mormor och morfar där det bjöd på mat och fika. Hade sådan tur att Thomas kom dit efter jobbet också, väldigt mysigt. Så härligt att hela släkten avgudar honom. Det gör allt så himla enkelt.
Så även om jag hade en tuff start på dagen, så blev det väldigt bra tillslut. Jag är nöjd med hur dagen utvecklade sig och känner mig socialt tillfredsställd. Nu ser jag fram emot en lugn kväll hemma.
Thomas har tagit ledigt imorgon så då ska vi göra några ärenden. Sen så på lördag bär de av till Vildmarkshotellet i Kolmården. Ser verkligen fram emot helgen. Vet inte hur många år jag som liten sa att jag skulle bli "delfinskötare" på Kolmården när jag blev stor. Nu vet jag inte hur många år sedan det var jag var där. Får väl passa på att lämna in mitt CV hos delfinerna, så kanske man har jobb snart, hahaha. Har jag tur så kanske rumpan fortfarande passar i alla roliga rutschkanor också :P ;)


                 EMMA.


 MIN LILLA MORFAR <3

Innan jag tar på mig skorna.

En suck av lättnad.
Jag ska äntligen få träffa min lillebror igen. Som jag har längtat..!
Nu ska jag bara försöka överleva fram till sista helgen i augusti.
Jag älskar dig Micke.

Vilket knas.




                                                                               



Nu ska jag försvinna ut i ett antal timmar. Behöver rensa systemen lite, få lite perspektiv. På återseende. Linda.

Jag önskar jag kunde..

Jag önskar jag kunde vara allt det du vill att jag ska vara. Jag verkar inte kunna leva upp till dina förväntningar hur jag än vrider och vänder. Är jag ett omöjligt fall eller kräver du för mycket?  Jag är trots allt inte mer än människa. Jag försöker verkligen här, jag hoppas du förstår det..? Om jag fick som jag ville skulle allt ordna sig, allt skulle bli bra. Direkt. Men det är tyvärr inte så enkelt. Jag gör mitt bästa för att hålla modet uppe, men det känns ibland som du arbetar emot mig snarare än försöker hjälpa till. Det kan vara ännu ett av mina hjärnspöken, säkert gör du ditt bästa. Men jag hoppas verkligen att du inser hur mycket tid och enrgi jag lägger på att få det här att bli bra. Jag försöker reda upp mitt kaos en bit i taget, så du måste ha tålamod. Jag önskar jag kunde ordna allt i en handvändning, men jag är ledsen. Det går inte. Men jag tar en dag i taget. Snälla försök göra detsamma, så kanske vi kan få rätsida på det här.

Självömkande.

Jag mår pyton. Grov jävla ångest över allt och ingenting. Och jag får höra samma jävla skit hela tiden. Jag förstod allt första gången, andra gången med. Jag kan inte göra mycket åt min situation idag, jag försöker bara kämpa vidare och hitta lösningar. Det hjälper inte att jag har 39 graders feber. Jag är helt slut och har knappt ork att ta mig ut i köket för att äta frukost. Jag är förjävla ynklig, jag vet. Det är inte mer synd om mig än om någon annan.

Kickstart my body.

Jag är jättetrött, men kan inte sova. Alldeles för mycket som snurrar i huvudet. Och inte nog med det så fick jag den sämsta starten på dagen på väldigt länge. Nu går man runt som en zombie och funderar på vad fan som hände egentligen. Febrig och dan, kanske därför man känner sig allmänt hängig. Ser inte fram emot att sitta ensam hela dagen när jag mår så här. Åka till mormor lite senare kanske, där finns det alltid kärlek över.

-Om ni ursäktar så ska jag lägga mig i sängen och tycka jättesynd om mig själv en stund.


Spyfärdig.

Nu har jag sökt ytterligare 6 jobb. Och skrivit in mig på ytterligare 2 bemanningsföretag.
Det känns som jag kan det här vid det här laget. Hur jobbigt det än är att söka så måste jag säga att det går snabbare och snabbare att lägga in och skriva ner all info om sig själv. Man vet vad dom frågar efter och ungefär vad dom vill höra.

Folk som säger att det inte finns några jobb att söka idag, ljuger för både andra och sig själva. För jobb finns det. Det är bara det att det är 500 andra som söker samma tjänst som du. Därför står jag här, fattig och uttråkad. Har tröttnat något enormt på att gå hemma hela dagarna, så snälla, snälla: Ge mig ett jobb!

En kräkreflex!

Det är nu ett personligt brev till en arbetsgivare inte längre är personligt. Det är uttjatad smörja som får mig att kräkas. Det är så svårt att fortsätta vara aktiv i sitt jobbsökande när man inte får någon som helst respons från arbetsmarknaden. Inte ens ett "Nej, tack".

-HALLÅ!! JAG EXISTERAR! VARFÖR INTE GE JOBBET TILL EN TJEJ SOM VERKLIGEN VILL ARBETA FÖR LÖNEN??!

Och sen skriver dom överallt om hur unga tjejer idag lider av stess och mår psykiskt dåligt.

-VAD KONSTIGT..?!

Varför det är toppen att vara kvinna :)

1. Gratis drinkar.
2. Gratis middagar.
3. Gratis biobesök (du fattar galoppen?)
4. Du kan krama din vännina utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.
5. Du kan krama din vännina utan att undra om du är homosexuell.
6. Du vet sanningen om huruvida storleken har betydelse.
7. Om du har en finne kan du sminka över den.
8. Ingen svimmar när du tar av dig skorna.
9. Du kan gratulera din lagkamrat utan att ens röra vid hennes rumpa.
10. Du har förmågan att kunna matcha dina kläder alldeles själv.
11. Du har en legitim ursäkt till att vara en riktig hagga en gång i månaden.
12. Du kan snabbt avsluta ett gräl genom att börja gråta.
13. Det finns stunder då choklad verkligen kan lösa alla dina problem.
14. Du kommer aldrig ångra att du gjorde hål i öronen.
15. Du kan bedöma andra bara genom att ta en titt på deras skor.

Bör vi oroa oss?


Varför män kissar stående.

När Gud hade skapat Adam och Eva hade han två saker kvar han tänkte ge till dom. Gud sa:
-Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...
Adam avbröt:
-Jag! Jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul! Livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva som nickade och sa:
-Varför inte, det är inte så viktigt för mig.
Så Gud gav Adam den gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och ner, kissade runtom, skvättandes. Han sprang till stranden och kissade mönster i sanden som han beundrade.
Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
-Och den andra saken som du skulle ge bort?
Gud suckade och sa:
-Hjärnan Eva, hjärnan.

Hur mycket är klockan?

Det är nog egentligen alldeles för tidigt för att sätta sig här och skriva. Kan tänka mig att det mest blir en jäkla massa struntprat. Ska dock göra ett försök.
Sedan Thomas ordnade med internet hemma så har man liksom fastnat framför den här skärmen. Jag säger till mig själv att det snart kommer att gå över, att man snart tröttnar på att sitta här i stort sett nonstop. Men jag undrar..samhället ser ju faktiskt ut så här idag. Man blir mer och mer beroende av datorn och jag blir latare och latare. Allt finns att hitta här. Mitt sociala behov krymper och jag nöjer mig med kontakten jag får med människor på till exempel facebook. Tragiskt men sant. Hade dock inte internet  funnits hade jag inte kunnat hålla kontakten med gamla bekantskaper på samma sätt. Var ju faktiskt och tog en lunch med Emma här i måndags och henne hade jag nog inte hittat igen om det inte vore för datorn. Men blir ändå lite ledsen när jag upptäcker att jag är precis som alla andra, som fastnat här. Jag är inte annorlunda alls.
Hur skönt jag än tycker det är att skriva av sig här, så hoppas jag ändå att jag hittar något mer att lägga min tid på. För att sitta här 24/7 känns nästan lite pinsamt. Jag har faktiskt andra intressen, som jag kunde lägga min tid på om jag bara fann ett sätt att göra det. Det finns hur många bortförklaringar som helst, men vill man så kan man.
Med det sagt; tummen ur arslet. Dags att dra ihop ett band igen.

Det lilla monstret.

Så fort vi får större lägenhet så ska vi ta hem Betty till oss. Sen när hon har fått göra sig som hemma så ska vi höra oss för och kanske skaffa en till liten dammråtta. Det är början på våran lilla familj :) <3

                   

Ett heltidsarbete att vara arbetslös.

Idag har jag sökt ytterligare 7 tjänster i Uppsala. Hoppas man får bra respons från i alla fall något.  Önskar verkligen att jag kunde få ett arbete snart, för då skulle många av mina orosmoln genast försvinna. Många av Thomas också skulle jag tro. Har ni några tips på jobb jag kan söka i Uppsala, Stockholm, Västerås eller Enköping så hör jättegärna av er till mig: [email protected]
Rädda en stackars uttråkad flicka från detta lågbetalda heltidsarbete som arbetssökande.


Och du trodde du kände mig?! :)

Namn: Linda

Smeknamn: Thomas kallar mig "älskling" :)

Födelsedatum: 25 oktober 1987 kl:23:29

Födelseort: Södertälje

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Den som faller mig in. Nu; blond

Längd: 168 cm hög

Skostorlek: 37-38

Vänster/Högerhänt: Höger

Stjärntecken: Skorpion


Favoritfärg: Röd

Favoritplats: I Thomas famn

Favorit djur: Hund, katt

Favoritserie på tv: Family Guy

Favoritdryck: Pepsi

Favoritmat: Raggmunk med fläsk och lingonsylt

Favoritgrönsak: Tomat

Favoritbutik: Carlings

Bästa film du sett: Donnie Darko, Team America

Bästa bok du läst: Triologin Freja, Idun och Saga av Johanne Hildebrandt


Pepsi eller Coca Cola: Pepsi

McDonalds eller Max: Burger King

Choklad eller vanilj: Choklad


Svär du? Lite för ofta kanske

Röker du? Händer

Är du förälskad? Mycket

Vill du gifta dig? Ja

Hur gammal vill du vara när du gifter dig? Beror på

Vill du ha barn, isf hur många? Ja, 2 kanske

Vad ska barnen heta? Ella, Chriss

Tror du på dig själv? Ja, men inte tillräckligt

Blir du åksjuk? Beror på vem som kör

Spelar du något instrument? Bas

Tycker du att du är hälsosam? Inte värst

Gillar du åska? Kan vara mysigt

Tycker du om kinamat? Jovars

Dricker du kaffe? Om jag har sällskap

Vad är dagens planer? Laga mat till gubben?

När träffade du din mamma senast? I påskas

Vad är du rädd för? Spindlar och har jävla respekt för höjder

Vad har du för mål? Plugga vidare, hitta hem

Vad har du för svagheter? Ger upp alldeles för lätt

Vem fick dig att skratta senast? Thomas

Är du för ung för att äga vinylskivor? Tydligen inte

Vad skulle du göra om du vann 1,000,000? Köpa skor, resa, köpa fin bil

Kan du spela poker? Bara så som pappa lärt mig

Känner du någon som fyller år samma dag som du? Micke Nyman

Kan du några andra språk än svenska? Kan och kan.. engelska, lite tyska

Har du åkt ambulans någon gång? Ja

Vart togs din profilbild till bloggen? I lägenheten

Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit 106,3

När var du i kyrkan sist? Jadu, minns inte

Vad har du för ringsignal på mobilen? "Dynamite" - Batmobile

Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Klart du får bli med", till Thomas syster Jessica

När vaknade du idag? Strax innan 8.

Första tanke när du vaknade idag? Vad är det för dag?

När brukar du somna? Beror lite på, men säg runt 23

Brukar du sova på någon speciell sida? Somnar nästan alltid på mage

Hur många kuddar har du/ni i sängen? 5

Vart reser du helst? Till en varmare plats

Vad dansar du helst till? Skvallra inte, men rnb

Vad beställer du i baren? Något rosa

När fick du körkort? 15 juni 2007

Kan du byta olja på bilen? I guess

Har du fått fortkörningsböter? Nej, aldrig

Sjunger du i bilen? Ja, alltid


Välj ett ärr på din kropp och berätta hur du fick det: På hakan har jag ett som jag fick när jag halkade och slog upp hakan på ett sådant järnrör som håller upp papperskorgar ute. Aaoouw!!


Mode jag aldrig vill se igen: Buffaloskor, utsvängda jeans, kjol över "jazzbyxor"

Bästa fyllekäket: Kebabpizza från Kebabhouse

Antal piercings: 3 + 5 hål i öronen

Antal tattueringar: 4


Har du under senaste tiden...

Druckit alkohol: Det var ett tag sedan

Rökt: Ja

Kysst någon: Ja, min man

Shoppat: Ja

Stått på scen: Det var ett tag sedan nu

Blivit dumpad: Nej

Färgat håret: Ja


Har du någonsin...

Däckat och varit jättefull: Ja, blä

Testat droger: Nej, aldrig!


Vem...

Saknar du: Pappa

Rörde dig sist: Thomas

Kramade du sist: Thomas

Vill du träffa: Pappa

Vill du bli galet full med: Sara


Ta fram mobilen och var ärlig:

Är nr 18 söt? Emma, ja det är hon.

Har du pussat nr 22? Fastighetsreparationer.. Nej fy, inte den äckliga handfatsgubben :O

Vad var ditt första intryck av nr 33? Jack, jag kommer ärligt inte ihåg.

Vad har du för relation med nr 20? Evelina var min kusins förra flickvän. Vi hörs lite då och då.

Hur träffade du nr 9? Blombacka Pizzan, vi sågs första gången ganska snart efter att jag flyttade hit :P

När ska du träffa nr 30 nästa gång? Hadi, ingen aning.

Har du gått på bio med nr 50? Mamma, ja det har jag.

Pratar du med nr 40 ofta? lill Jimpa, mer på sommaren, på alla bilträffar. Sällan i telefon.

Skulle du kunna ge nr 6 en kram? Bengt, jo jag antar det.


Vetenskapligt bevisat.

En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig i menstruationscykeln.

När kvinnor har ägglossning tycker de om män med kraftiga, maskulina drag.

När kvinnor har PMS så föredrar de män som är indränkta i bensin och antända, med saxar instuckna i ögonen och med en brandyxa i ryggen.

Därför älskar jag Thomas.

Han är en sådan människa jag många gånger önskar att jag själv kunde vara. Därför älskar jag honom.
Han är den som alltid ger mig sin jacka när han ser att jag fryser. Därför älskar jag honom.
Han vill alltid mitt bästa. Därför älskar jag honom.
Han gör mig till så mycket mer. Därför älskar jag honom.
Han gör så att jag får ut det mesta av mitt liv. Därför älskar jag honom.
Han är den som alltid säger: "Vad fin du är" när man vaknar på morgonen. Därför älskar jag honom.
Han får mig alltid att skratta, även om hans skämt är kända som "dåliga". Därför älskar jag honom.
Han är den som alltid anstränger sig och gör det där lilla extra. Därför älskar jag honom.
Han begär aldrig att jag ska vara någon annan än mig själv. Därför älskar jag honom.
Han överraskar mig varje dag. Därför älskar jag honom.
Han får mig att känna mig speciell och utvald, varje dag. Därför älskar jag honom.


Högsta prioritering.

För mig är dagar som igår det bästa som finns. Inget gör mig gladare än när allt bara funkar, flyter på. En riktigt lugn söndag var länge sedan man fick, men efter igår känner jag att man måste se till att dom kommer oftare. Ligga i sängen och mysa fram till sent på eftermiddagen, en romantisk middag ute, en bra hyrfilm och ett paket glass. Att jag och Thomas prioriterar vår tid tillsammans lika högt gör det så enkelt att leva tillsammans. Nu längtar vi båda efter nästa helg, när vi ska åka bort bara vi två, sova på hotell och bara ta hand om varandra.



Men fram tills dess måste vi få veckan att gå. I eftermiddag åker vi och tittar på den jobbigt dyra drömlägenheten i Enköping. Jag blir tvungen att ta mig till Helenelund på egen hand, avskyr pendeltåg. I alla fall, ska bli spännande att se hur lägenheten ser ut på riktigt. Även om risken finns att man i framtiden kommer att jämföra alla boenden med just det här nybygget.
I veckan ska jag träffa en gammal bekantskap från grundskolan på en fika. Har inte sett röken av henne sen vi slutade nian 2003, så ser verkligen fram emot det. En fika med Lindah väntar också, så visst kommer tiden att gå.

På tal om något helt annat så var jag i Skärholmen och shoppade lite i lördags eftermiddag. Hittade en ny, komplett outfit med ett par fräscha jeans, en svart tubtop/klänning och ett par stövlar. Mm, mycket nöjd med mina inköp.
Jeansen är från Gina Tricot 399 :-  stövlarna från Din sko 499:-  och toppen från New Yorker 139:-







Nu ska jag bara hitta plats i garderoben och på golvet. Skorna konkurerar ju med ca 70 par andra, haha :P
Ha det fint, tills vi hörs igen. Puss/Linda

En seg start.

Har klockan 15:50 inte riktigt startat dagen. Ändå var det jag som var chaufför igår, tragiskt.
Har inte ork till att skriva allt för mycket. Jag och Thomas har bestämt oss för att käka ute ikväll, får se om man kan hitta något mysigt ställe. La Luna lockar lite faktiskt.
Take care! Puss

Min ängel.

Lördag, underbara lördag. Kan det inte alltid vara lördag? För då ligger Thomas kvar bredvid när man vaknar, man har gått om tid att titta på honom och älska honom i lugn och ro. På vardagarna så har han redan gått till jobbet. I ett försök att lägga namn på den ultimata känslan...du vet den där underbara, härliga känslan när man inser att man är älskad för den man är, att man får somna och vakna med den person man alltid vill vara med. Har den ett namn? Eller är det det som är Kärlek, i dess allra vackraste form?
Thomas frågade mig en gång: om jag fick åka var jag ville, var som helst, var skulle jag åka då? En ganska enkel fråga, med ett enkelt svar. Jag skulle åka tillbaka till den där stunden vi hade tillsammans uppe i Rättvik, i vattnet. När jag såg på honom, älskade honom allt medans solen gick ned i bakgrunden. När hans blickar mötte mina och han omfamnade mig i det allra vackraste ögonblick man kan tänka sig.
Samtidigt vet jag att våra liv kommer att vara fyllda med sådana vackra ögonblick, så länge vi är tillsammans.

För mig är Thomas så mycket, för jag tror faktiskt att han har räddat mitt liv.

RSS 2.0