Frisörutbildning?

Sitter och letar efter olika frisörutbildningar i Uppsala, Enköping, Västerås och Stockholm. Har hittat några som verkar intressanta, så nu ska jag sätta mig ner och ringa runt. Höra om terminstarter, kostnader och annat. Hoppas jag kan hitta något som passar mig, för jag är ganska säker på att det är det här jag ska göra. Och att jag ska göra det nu, innan livet vill annat. Har ni några tips så hör gärna av er till mig, så jag kan kolla upp det!


Blir en lång dag idag, Thomas jobbar och har hockey. Men 21:00 ikväll börjar Grey's Anatomy igen, så det ser jag verkligen fram emot. Beroendeframkallande det där, haha.


Thomas och jag har börjat våra "nya liv" nu. När vi var och storhandlade igår så fyllde vi vagnen med grönsaker och frukter. Inte så mycket kolhydrater och inga såser haha. Fick till och med köpa lax för Thomas, som annars helst slipper äta fisk. Jag som älskar fisk, blev jätteglad! :D


         


Vill flytta, snarast!

Nu ligger lägenheten ute på blocket.se samt lägenhetsbyte.se. Hoppas verkligen att vi kan flytta innan årsskiftet. Vet att båda skulle må mycket bättre.

Har du/ni några tips om lägenheter i Enköping, eller känner ni någon som behöver boende i Södertälje? Kontakta mig på [email protected]

Drömmer.

Nu saknar jag min man fruktansvärt mycket. Kan inte klockan bli 22 snart, så jag får hålla om min kärlek igen?!

Jag ser verkligen en framtid med Thomas. Den här mannen kommer jag leva mitt liv med. Han är min framtida make och far till mina barn. Jag vet det. Och vilka söta barn vi kommer få sen ;)

         
Thomas+Linda= Jordens sötaste barn <3 :)

.....

Grattis på födelsedagen min älskade pappa. Jag saknar dig varje dag.

1946/09/28-2008/12/08


En urmysig helg i Fagersta.

Efter lite krångel och "om" och "men" så kunde jag bege mig till Fagersta för den mysigaste helgen på länge.
Med ett fullspäckat hockeyschema trodde jag att jag skulle ha lite jobbigt med att sitta och frysa nonstop och titta på en sport som tidigare aldrig intresserat mig. Men så blev det ju inte! Jag har nog begravt en liten hockeyälskare lååångt, lååååångt inne i mig själv, som kom upp till ytan nu i helgen. Har haft så himla roligt!! :D
Hejade på våra grabbar från Ekerö som lyckades ta en 2:a plats, grattis!!
Att tillbringa helgen med Eva var det bästa jag kunde gjort. Har verkligen njutit av varenda minut. Med min pojkvän fick jag även en underbar familj. Ser fram emot kommande helg, då det är lite kalasande i Enköping som gäller.

Om en vecka ska jag tattuera mig!! :D O.o


26 september, Evas balkong. Smultron, så här års..? :)


Jag packar min väska.

Gör mig redo för en helg utanför Södertäljes gränser. Ska bli skönt att komma ifrån ett tag, se något annat. Att behöva sova utan Thomas är inget jag ser fram emot, men nu får jag i alla fall saknar honom extra mycket.
Har plockat undan lite här hemma och även städat ur Fiaten. Nu kör jag den till Enköping, sen ska jag inte se åt den mer. Haha, struligare bil får man nog leta efter.

Nähe... diska, duscha, packa, äta, åka kanske.


Tillägnas Jessica.

         

Inga vidare kommentarer... ;)


Min egen sekreterare.

Jag har ringt så många samtal dom senaste dagarna att jag skulle kunna skriva "sekreterare" som merit på mitt cv. Har nu bokat boende för mig och Eva lördag-söndag på Eskilns Camping, söder om Fagersta. Det är samma camping som Thomas och grabbarna ska sova på, så förhoppningsvis så behöver jag inte vara ifrån min man i sååå långa pass åt gången ;) Men fredag natt får jag försöka överleva själv. Ska eventuellt åka och sova i Enköping efter att jag har lämnat hunden.

Gårdagen med Jessica var suverän! Åkte upp så jag var i Stockholm strax innan 10 och sen gick vi på stan fram tills på eftermiddagen. Lunchade på Sandys och skvallrade om diverse speciella människor. Inhandlade ett par underbara pumps från Rio för 349:- samt en ny hårtoning från L'Oréal Paris, nr 645 Kastanje som dom reade ut på Åhlens City för 85:- förpackningen.

          
Skorna är min nya förälskelse och hårfärgen blev jag sådär äckligt nöjd med ;)

När vi kände oss klara på stan tog vi tunnelbanan till Brommaplan för att besöka Ted's Tattoo. Pratade lite snabbt med Jani om hur jag ville ha det och lämnade mina 500:- i dep.kostnad. Sedan tog vi bussen till Spånga och hem till Jessica. Där möttes man av två supergosiga katter. Såå himla söta. Där har ni ännu en förälskelse! Haha.

         
Morita                                                                     Chappe

Efter en stund kom Eva för att följa med Jessica till stallet och Thomas kom och hämtade mig. Vi åkte och handlade lite och sen hem för en lugn kväll framför teven.

Idag har jag haft Kia fram till kl.15. Vi var ute och promenerade i spöregnet. Ganska mysigt faktiskt. Kia har en tendens att alltid hitta pinnar twice her size liksom hahaha, ser så jävla komiskt ut!!

         
Inte en chans att hon fick den med sig. Men skam den som ger sig :P


Nä, nu ska jag nog göra lite röstuppvärmning och sedan ge mig på ett par bitiga låtar från "Fantomen på Operan". Blir alldeles för sällan som man verkligen får sjunga ut, även om jag älskar det.
Puss och kram


Road trip.

Har precis pratat med Eva på telefon. Troligen så försöker vi hitta någonstans att sova på i Fagersta i helgen så vi kan se alla Ekerös matcher. Känns så dumt med en så lång bilresa och sen bara se hälften av matcherna. Så har sållat ut sju ställen som jag ska ringa och höra med imorgon, se hur billigt man kan komma undan.

Och nu kom jag på att jag ska kolla upp när det är bäst att åka till Ullared. Så sa jag ta med mig Jessica och Eva dit också, kan nog bli hur kul som helst :)

Ser fram emot morgondagen. Over and out.


Snart Bettan, snart!

Snart ska vi hämta dig så du får bo hos oss. Men både Thomas och jag vet att du trivs jättebra hos Eva och Tordan. Det ser man på viktökningen ;)


                        

Lättare att andas.

Jag tillät mig själv att gråta ut hos Thomas igår kväll, efter att jag bröt ihop i badrummet. Jag måste lära mig att jag faktiskt har en jättefin pojkvän som lyssnar när jag har något på hjärtat. Och egentligen behöver jag inte prata så mycket, oftast vet han precis vad det handlar om. Det är läskigt hur han ibland kan läsa mig som en öppen bok. Men det är bra att någon kan göra det, eftersom jag är så dålig på att be om hjälp.

Idag känns det som vanligt igen., mulet ute och svinkallt i lägenheten. Alltid äckligt kallt hemma. Hoppas dom drar igång elementen snart, för nu sitter jag med raggsockor och täcke liksom...

Ska möta Jessica redan klockan 10 på Centralen imorgon, så då blir det att gå upp med tuppen. Ska bli härligt med lite tjejsnack och fnitter, blir så jäkla sällan nu för tiden. Ska åka till Bromma och prata med tattueraren också. Skissa upp och bestämma pris, typ. Måste ha lite pengar kvar till kryssningen helgen efter också. Någon rosa drink måste jag ju få, hahaha.

Dagens låt: Katy Perrys "Thinking of you".

Jag ljuger för mig själv.

Varför kommer dessa svackor fortfarande, med sådan kraft??
Senaste veckan har saknaden varit olidlig. Jag gråter för allt och ingenting för att jag inte tillåter mig själv att gråta när jag verkligen behöver det. Känns ibland som att man är på bristningsgränsen, men man biter ihop, drar en vit lögn och skyller på annat. Men i själva verket så gråter jag för att jag saknar min pappa, kanske mer nu än någonsin. Har inte varit vid graven sedan i midsommar. Varför är det så svårt? Har jag inte klarat av det värsta? Ska det bli ännu värre? Med gråten i halsen kan jag knappt andas längre. Inte en dag går utan att jag saknar honom så mycket att det gör ont i hela min kropp och hela min själ. Ofta kommer jag på mig själv med att faktiskt tro att han fortfarande är i livet. Jag har drömt om honom i fyra nätter i rad nu. I alla drömmar lever han och allt är som det en gång var. Jag är så otroligt dum som ljuger för mig själv.
Ta mig ifrån den här skrämmande verkligheten! Låt mig få fortsätta drömma och hoppas på att han snart ska hålla om mig igen. Jag klarar inte av att stå på benen ensam. Jag är inte vuxen.

                                      

Blandade känslor.

Önskar vi kunde åka bort igen, bara för en helg. Men det får vänta. Pratade lite igår om att hyra en stuga över nyår, om det finns pengar.

2 veckor kvar tills det är dags att tattuera sig! Får se hur man klara plågan haha. Tydligen så ska revbenen vara det värsta stället att gadda sig på. Och där ska jag ligga i 3 timmar och pinas :P Sedan har jag klarat av alla ställen dom säger är värst; ryggen, underarmarna, fötterna och revbenen. Lika bra att ta det värsta först ;) Äsch, det kommer att gå som en dans, för jag vet att det är värt varenda sekund av smärta. Har längtat som fan efter mitt körsbärsträd.

På onsdag ska jag träffa Jessica för en dag i Stockholm. Vid fyra ska jag besöka en arbetsplats på Sveavägen, kolla läget.

Kommande helg blir jobbig. Första dagarna jag måste lägga mig och vakna utan Thomas sedan han flyttade in. Ser verkligen inte fram emot det, suck. Har haft så jäkla tufft med farsan i en vecka nu. Ler utåt, men tårarna rinner ofta över. Har jobbigt med att vara ensam. Har flörtat in mig lite hos svärmor, så ska sova där i helgen och sen åker vi upp till Fagersta tillsammans och tittar när dom spelar.

Jag får inte tappa bort mig själv.


So...it's sunday.

Söndag igen. Attans.

Ekerö-Hässelby

Idag är det dags för hockey igen. Vi ska ganska snart åka mot Ekerö. Tyvärr har Thomas fortfarande problem med sin fot, så får vänta med att se min man på isen. Lite synd, men hoppas han känner sig bättre snart i alla fall.
Jag ska nog fan lära mig att gilla hockey jag med, har aldrig gett det en chans förut bara. Får man bara lite förståelse för spelet så hahaha.

Har funderat och funderat på det här med att plugga vidare. När jag var själv var jag ju inne på att plugga turism, för att kunna resa mycket. Nu är inte det lika aktuellt längre. Då åker jag hellre bort någon gång ibland med Thomas och vänner liksom. Så nu är jag grymt inne på mitt gamla spår och ska kolla upp vilka möjligheter det finns att börja plugga till frisör/makeup artist. Jag tror faktiskt att det kan vara något som passar mig, eftersom jag hållt på med det så mycket i många år nu. Det finns ju faktiskt en hel del riktiningar även inom detta, kanske man så småningom klarar av att starta eget..? Hur som, ska till arbetsförmedlingen och prata lite med dom på måndag, kolla vad dom kan hjälpa till med. Det verkar ju inte finnas så mycket arbeten idag tyvärr.
Och om man nu ska plugga vidare så måste det nog bli att man gör det ganska snart, innan det börjar planeras in familj och grejer.

Nä, jag tror fan att jag ska köra på det här spåret och se vart det tar mig någonstans. Är grymt sugen nu. Humöret är på topp när man äntligen börjar kunna se sin framtid, bit för bit.

Åååka pendeltååg!

Är på sådär äckligt bra humör idag. Allt känns bara så jävla underbart. Så med
mitt braiga humör så sätter jag mig på 14-pendeln mot Helenelund. Har fyllt
mobilen med en massa grym musik för att överleva en timmes resa med det
äckliga, äckliga tåget. Alltid när jag måste åka SL så kommer det fram
skumma människor som försöker öppna ett samtal. Allra mysigast måste ju vara
dessa medelålders mansgrisar som öppnar med "Vart ska du av någonstans?"
Sen sätter dom sig bredvid, fast halva tåget är tomt. Uscha, blä!
Men hur som. Jag ska möta upp min man, så det kan det vara värt. Vi ska ta en
kväll hos svärmor i Enköping och för att han ska slippa dessa jävla köer så offrar
jag mig och min hälsa och åker kommunalt upp. Jag ska nog överleva även denna
gång haha. Måste ju åka upp nästa vecka också och veckan då jag ska göra min
tatuering, så... Nä, jag avskyr verkligen att åka pendeltåg. Det är nog mitt värsta..
tillsammans med spindlar, köpt pyttipanna och den hemska karusellen på Nora
marknad. Men ingenting kan förstöra mitt fina humör idag. Inte ens peddo-gubbar
på pendeln.

    

    


Från ensam till älskad.

Jag kan inte sluta förundras över hur du fick allt att vända.
När du kom in i mitt liv så hade jag gett upp om allt.
Det fanns ingenting kvar.
Jag levde mitt liv ensam, utan mål och utan förhoppningar på framtiden.
Jag gjorde mitt bästa för att över huvud taget kunna överleva.
Mina sorger var stora och alldeles för tunga att bära.
Jag hade ingenting att se fram emot.
Jag kunde inte för mitt liv hitta ljuset i slutet av tunneln.

Men sedan kom du.
Helt plötsligt stod du där med öppna armar.
Du omfamnade mig och lovade att allt skulle bli bra.
Jag har aldrig känt en sådan lättnad.
Du tog hand om mig och älskade mig för allt jag var.
Även om jag i början var trasig och vad jag ansåg; bortom räddning.
Du beskrev din kärlek med stora ord och fick mig att känna mig viktig.
Du tröstade mig när jag var ledsen.
Du skrattade med mig när jag behövde det som mest.
Du var min räddning.

Om jag någon dag får chansen att ge tillbaka lika mycket som jag fått,
så kommer jag aldrig att tveka.
Jag ska finnas för dig.
Jag ska alltid älska dig för allt Du är.
För du är SÅ viktig.
Du är så speciell.
Aldrig kommer något att kunna konkurrera med min kärlek till dig.
Jag ska alltid drömma om en framtid tillsammans med dig.
För det vi har är något alldeles extra.
Det här är den riktiga varan,
kärlek i den mest underbara form.

Jag är din i all evighet.
Du har mitt hjärta.
Jag älskar dig Thomas, mer än ord någonsin kommer att kunna beskriva.



När man fortfarande hade fantasin kvar.

Video on demand har lagt av så kan inte se filmer där. Jag får damma av någon dvd som jag sett 17 gånger tidigare. Kanske lite nostalgi, med någon gammal disneyfilm? Och sakna barndomen och Sara lite.


Jag minns det som igår när jag och Sara lekte att vi var prinsessor.
Minns mycket väl en gång när vi lekt i kojan under min säng. Hon var Snövit
med rosett i håret och jag var Törnrosa. Båda väntade på att bli väckta av
våra drömprinsar. Jag fick vänta i ca 15 år på min :)



Ser fram emot Johnny Depps kommande film "Alice i Underlandet".


3 timmars underbar plåga.

5 oktober ska jag till Teds Tattoo och pinas under nålen i tre timmar. Ska bli så jäkla härligt att få göra den här efterlängtade tattueringen!! Längtar som fan tills det är dags. Ska titta in där och snacka med Jani nästa onsdag. Skissa upp lite och prata pris. Mm, mmm, mmm. Snart så!!


                              


Abstinens- dags igen? :)

Kanske är det dags att boka tid hos tattueraren igen? Var ju snart ett år sedan :P

En helt vanlig måndag.

Och jag är i stort sätt frisk igen!
Igår var det hockey ute på Ekerö. Ekerö vann med 5-3 :) Efter det åkte vi till Enköping för middag och fika med svärmor och Tordan. Vi hade en mysig dag och vi har haft ett underbart halvår.
Idag är som vilken dag som helst. När disken och smutstvätten har samlats på hög och till och med har börjat lukta lite illa. Dags att ta itu med, efter sjukdomar och elände. Nu har jag inget att skylla på längre, tyvärr. Och ingen var det som gjorde det åt mig heller, tusan :)
Har sökt ett par jobb till,  men det är väldigt dålig respons just nu. Hade hoppats på att det skulle vända efter semesterveckorna, men icke. Hangin' in there!!
Längtar som vanligt efter min man och håller tummarna för att forden går igenom besiktningen utan större anmärkningar idag.
Det är en helt vanlig måndag.

6 månader <3

Idag har jag och Thomas "officiellt" varit tillsammans i ett halvår. På gott eller ont..men det känns som mycket längre. Det har varit dom mest underbara 6 månaderna och vet att vi kommer fortsätta att ha det lika fint tillsammans i mååånga, mååååååånga månader och år till :) Aldrig har jag älskat som jag älskar idag.
Jag ser fram emot vårat liv tillsammans min älskling.


Jag älskar!

Hur underbart är inte livet egentligen när man inser hur mycket man älskar någon och man vet att alla känslor är besvarade. Då har allt annat föga betydelse.
Sitter och lyssnar på "Halo" i hörlurarna och tittar på min man när han sover. Han är det vackraste Gud någonsin skapat. (Skulle jag säga om jag var en gnutta religiös) :)
Jag älskar allt med honom. Hur han får mig att känna, hur han ser mig. Han gör mitt liv. Det ska inte gå en dag då jag inte berättar för honom hur viktig han är, vilken betydelse han har. Aldrig kommer jag att älska någon så djupt som jag älskar Thomas. Ingen tvekan om saken, han är mitt livs kärlek.
Och hur perfekt känns inte livet när man kommer till insikt med dessa saker, gång på gång, dagligen.

<3 <3 <3

Mysigt.

Febern är borta, äntligen lite piggare! Detta firade vi med middag ute. Men blir ändå en lugn helg, måste se till att bli av med den nedrans hostan också. Men man blir verkligen som en ny människa så fort febern försvinner. Satte till och med mig på mig lite maskara, kvällen till ära ;)
Livet känns genast lite lättare, så skönt.
Älskar min man mer och mer för varje dag som går, han är så fin mot mig. Alla världens problem kan drabba mig, men min kärlek till Thomas kommer aldrig att förändras. Om inte till något ännu mer förstås, eftersom min kärlek och respekt till den här mannen bara växer.
THOMAS FOR LIFE ;) <3

Allmänt struntprat.

Febern har tack och lov gått ner lite, men nu hostar jag värre än någonsin istället. Suck, är det inte det ena så är det det andra. Försökte ta en dusch för ett tag sedan, men då fanns inget varmvatten (förstås!!) Hoppas det kommer tillbaka under kvällen iaf. Har haft Kia sedan halv elva, vill ju inte ställa till allt för mycket för Annelie. Men har inte kraft nog att gå ut och gå med hunden tyvärr. Så nu blir hon hämtad igen klockan tre. Thomas ska till Vårdcentralen i Enköping innan han kommer hem och sedan vet jag inte alls vad som händer. Känns som det måste bli en lugn helg, så jag får tillfriskna ordentligt.
Besikta forden på måndag, hoppas det går bra.

Jag orkar inte.

Har nog aldrig varit så här risig.
Jag hoppas verkligen inte någon annan jag bryr mig om behöver bli så här sjuk.

Svininfluensan.

Har ringt och rådfrågat läkare och enligt henne så har jag troligen åkt på den "fruktade" och mycket omtalade svininfluensan. Nu måste jag hålla koll, så att inte eländet sätter sig på lungorna så man får lunginflamation också. Enligt henne ska jag försöka isolera mig (stackars, stackars Thomas). Vartenda symptom hon beskrev har jag också, så ja, min damer och herrar; mig ser ni nog inte ute på ett tag.
Hade hoppas på att vara kry till buggen ikväll, men det kan jag ju glömma gasnka direkt, eftersom benen knappt bär mig.
Men lite ljus i detta elände är att jag har människor runt omkring som skriver/ringer och hör hur jag klarar mig. Underbart, tack för stödet. Jag ska nog komma helskinnad ur det här också ska ni se :) Håller tummarna för att andra i min omgivning ska slippa det här, för det är fan inte mysigt någonstans.
*PROSIT*
Ta hand om er alla! Nu ska jag ringa mormor och snacka lite skit.

Bara värre och värre.

Blir bara mer och mer sjuk. Nu orkar jag knappt stå på benen. Feber, snorig, ont i halsen, hosta, illamående. Vilket elände.
Det är tur att jag har Thomas, ljuset i mitt liv, som alltid ställer upp, vad det än handlar om.

Seriöst.

Funderar seriöst på att lägga ner mitt bloggande för att unvika missförstånd.
Endast folk som verkligen känner mig kan läsa mellan raderna och vet vad jag egentligen menar, så kom inte och tro att ni vet en hel massor om mig. Ni har antagligen bara läst något som inte passar in i er egen skruvade lilla världsbild.

Host, pust, stön.

Så har man gått och blivit sjuk. IGEN!! Ont i halsen, feber, snorig, illamående och allmänt häning. Så länge det inte är den jävla svininfluensan så är jag "nöjd". Många i omgivningen har legat en vecka med feber nyligen, så kanske är det det jag åkt på också. Uscha. Thomas var gullig och köpte lite mackor åt mig till kvällsmat, hade varken ork att ställa mig och laga mat och min mage var inte sugen på något sådant heller.
Nu sitter jag här tills klockan blir 21 och Thomas spelar Guitar Hero tills Ghostwhisperer börjar på 4:an.

Det är faktiskt liiite synd om mig idag.

Boogie, boogie!

Så var man redo för ännu en lektion i dans. har lyckats hitta lite gnista igen genom att lyssna på lite 50-tals rock 'n' roll. Och om man skulle hoppa över en gång så är det så himla lätt att man skapar ett dåligt mönster, så nu pallrar jag mig dit och hoppas på att jag får lika roligt som tidigare. Har jag tur så kanske man sätter dom här två turerna vi fick pröva på förra lektionen. Efteråt så räknar man hela tiden i huvudet i flera timmar; 1, 2, 3, 4 och 5 å 6 å 7 å 8. Hahaha. Äsch, dags att gå till bussen. Take care!

Ups and downs.

Helgen var bra, riktigt bra. Men nu är det måndag igen och jag känner mig mer ensam än på länge. Försöker se fram emot buggen ikväll, men har lite svårt med det. Mellan mina attacker av självömkan och mina anfall av extrem rastlöshet så ser jag en läskigt dålig film på video on demand. Men kan ändå inte stänga av skiten och byta. Det är fint väder ute. Jag vill inte gå ut. Den lilla glädje jag får av att min kontakt med min mor har gått ett steg i rätt riktning byts ganska snabbt ut mot misstänksamhet och ångest.
Hur som, jag hoppas den här dagen försvinner relativt snabbt.


Någon slags verklighet.

Kanske min oro grundas av att min tillit till människor är så liten. Jag måste inse och acceptera. Människor kan bete sig fruktansvärt och det är dags för mig att börja sortera bort folk som gör att jag hela tiden mår sämre. Vissa är svårare än andra, men jag måste för min egen skull. Min verklighet ser ut så idag, att jag umgås med en del människor som jag har noll respekt för. Detta kan inte vara bra för någon av oss inblandade. Folk har genom åren kallat mig kall och känslolös, men känner man mig så vet man att det är precis åt motsatt håll. Jag bryr mig om alldeles för mycket, tar åt mig av vad folk talar om bakom ryggen och jag suger åt mig som en jävla svamp när folk slänger kommentarer, bra och dåliga. Ibland kan man tro att jag är tillbaka som en osäker 14 åring igen. Tack och lov så vaknar jag upp då och då och inser vad jag håller på med, ställer mig stadigt på jorden och berättar för folk att jag förtjänar bättre. Jag är inte elak, bara ärlig. Jag skäller inte, bara gör människor medvetna om att det inte är okej att bete sig ruttet.
I'm hanging in there.

Terapi.

Min egen lilla terapi som slutade med en del inköp från Carlings, BikBok och HM.

         
T-shirts 199:- CARLINGS.

         
Rosa tröja 199:-, Ljusgul tunika 249:- HM.


Tights 1 par 99:-/2 par 149:- BIKBOK.

Mötte farmor vid 11.00 för lunch och var hemma igen till 14.00 för att möta upp hunden. Thomas har hockeyträning ikväll så det blir nog en lugn kväll framför teven med Kia. Ska försöka bryta idétorkan så man får något att äta till middag också. Varit sämst på maten senaste veckan typ.
Nä, nu ska jag göra en tillbringare med kall apelsinsaft och sätta på en bra film tror jag.
Puss så länge! *


En magkänsla.

Vet inte om det är vädret och ensamheten som påverkar mig, men det känns som att något inte står rätt till. Men vad har hänt och vem är inblandad?

Sämst.

Jag har verkligen blivit dålig på att skriva här. Det är för jag inte har den blekast vad jag ska skriva om. Hur mycket tråkigt orkar ni läsa liksom??
Har anmält intresse på två lägenheter till i Enköping. Väntar fortfarande på info om den vi blev erbjudna. Har ingen aning om vart någonstans i kön vi är.
Inte hört ett ord om något jobb. Fortfarande samma skit.
Har hunden idag mellan 7-15. Skönt att ha lite sällskap i alla fall.
Ska försöka få hem forden från Hässelby idag, hoppas på bättre lycka den här gången.
Hade tänkt göra en kycklingsallad till middag idag. Försöker slimma maten lite. Eller? (Åt på Max igår).
Buggade igår igen, fick lära oss två "turer" (två olika sätt att snurra på). Mycket info att ta in och har ont i fötterna idag. Himla kul är det i alla fall. Ser fram emot nästa gång.
Imorgon tänkte jag ta en runda på stan. Måste till apoteket och lite så, kanske ska fråga Emma om en lunch?..
Har haft en speciell känsla i magen nu i en vecka ungefär. En bra känsla. Vet inte riktigt hur jag ska bveskriva den, men den får mig att koppla av, trivas och känna mig trygg. Det är med Thomas jag ska dela mitt liv. Typ en sådan känsla. Äsch, för svårt att beskriva. Det känns utan tvekan bra i alla fall.
Så...nog med onödig, överflödig information nu.
Ha det så fint, hörs.

    

RSS 2.0