Pappas flicka.

När du var ung, hade du hästsvans och fräknar i nacken?
Var du pappas flicka?
Jag var. Jag är fortfarande.
Min pappa var medelpunkten i min lilla värld som jag såg den då,
stjärnan som lyste upp min himmel, stark och klar.
Som skiner fortfarande, i mitt hjärta.

Åren har gått, mitt liv är fullt av plikter och ansvar
och jag ser allt på ett nytt sätt nu.
Alla små saker han offrade för mig och för vår familj.
Han skapade en känsla av trygghet, en plats att kalla hem.

När jag tittar på gamla foton av mig själv ser jag ett barn
så lyckligt och så älskat.
Jag vände mig alltid till min pappa för råd och stöd.
Många år har passerat, men jag finner fortfarande en trygghet i min far.

Med vuxna ögon ser jag allt annorlunda.
Ett nytt perspektiv av en man jag alltid känt.
Mitt hjärta är fullt, mina känslor rinner över
när jag tänker på vad vi hade.
Han och jag.

Han har funnits för mig i alla tider.
Hjälpt mig genom det svåra.
Min respekt för honom är oändlig.
Min kärlek går aldrig att ifrågasätta.
Han har alltid accepterat mig för vad jag varit.
För vad jag är.

Hans stöd har byggt en grund.
Han lyfte upp mig när jag var svag
och såg till att jag höll huvudet lite högre.
Det höll mig i balans.

Jag är hedrad som har känt honom, älskat honom.
Jag är hedrad som får fortsätta älska honom i en hel livstid.
Han är min hjälte.
Och jag är hans dotter, hans lilla flicka.
Än idag.




Jag tänder ett ljus för dig idag pappa. Inte en dag passerar utan att jag saknar dig mer än ord kan beskriva. Jag bär med mig minnen av en far som alltid älskat mig villkorslöst. Jag skulle ge allt för att få dig tillbaka.

Det funkade förr..

Jag ska spela bas. För första gången på flera månader ska jag ta basen i händerna och göra som jag gjorde förr. Spela tills fingertopparna blöder. För att jag behöver det.

Hur fan kan någon se världen som rättvis?!

Jag och Du.

Jag vill springa, kasta mig i din famn.
Jag är villig att springa, springa, springa.
Bara du finns på andra sidan.
Bara du väntar på mig.
Mina fötter nuddar knappt marken.
Din kärlek bär mig.
Du och jag hör ihop.
Jag vill kasta mig i din famn.
Det vi har är värt allt.
Jag springer mot mitt öde.
Jag springer mot dig.
Du gör mig stark.
Jag vet att du väntar på andra sidan.
Vinden rycker tag i mig.
Men jag tänker aldrig sluta kämpa.
Luften går ur mig när jag ser dig.
Jag vet att det är dig jag alltid har letat efter.
Allting känns självklart när du sluter dina armar runt mig.
Det är här jag ska vara.
Jag skulle springa runt jorden för dig.
Du är mitt allt.
Så jag springer, för att få kasta mig i din famn.


Jag andas fortfarande.

I en stapel, eller kanske i en hög. Problemen samlas i alla fall. Jag gör allt í min makt för att njuta av varje ögonblick jag får, men när man lyckas ordna upp en sak så dyker det hela tiden upp något annat som måste fixas. Detta är tröttsamt. Men jag hanterar det. Kanske inte på ditt sätt, men jag gör det. Kanske jag puttar på det ett tag, för det är sådan jag är. Men jag är mycket väl medveten om att det måste ordnas. Så idag tar jag itu med ännu ett bekymmer. Jag rätar ut ytterligare ett par frågetecken. Och kanske kommer allting att ordna sig. Kanske imorgon redan? Men det kan lika gärna ta månader, kanske år. Jag resonerar med mig själv, men inga bra svar finns till hands. Jag ventilerar lite. Kanske behöver jag söka den hjälp folk hela tiden tjatar om. Kanske har jag tryckt undan så mycket skit att jag nu omedvetet förstör för mig själv. Vissa saker har jag makt över, andra kan jag bara stå vid sidan av och titta på medans det händer. Huvudsaken är att jag fortfarande andas. Och det gör jag, sist jag kollade. Jag har mitt säkra kort. Jag står aldrig ensam. Nu ordnar vi det här, tillsammans. Min kärlek till Thomas förändras aldrig, hur mycket skräp det än kastas på mig. Han gör mig stark. Och det tackar jag honom för. Aldrig ger jag upp när han räknar med mig.

Inte längre ensam. Tack!

Huvudvärken verkligen VÄGRAR släppa. Satan. Sitter och väger på om jag ska orka ta mig ner till stan för lite shopping eller om jag helt enkelt ska sitta hemma och uggla. Vi får se om man hittar ork till att springa i affärer eller inte.

Gjorde våfflor till middag igår. Det var gott. Älskar min nya raket-elvisp.

Hyffsat fint höstväder ute, men kan fortfarande inte förstå att november närmar sig med stora steg. Vad är det...8 veckor kvar till jul typ? Jösses, tiden rusar. Ser dock fram emot en jul med min man. Kanske ska jag lyckas få en trivsam jul för första gången på ett par år. Har dock en gnutta oro för eventuella ångestattacker med allt vad det innebär när den hemska 1-årsdagen också närmar sig med jättekliv. 8 december 2008, den svarta måndagen. Och allt äckligt, hemskt och vidrigt som förra årets decembermånad hade med sig. Hoppas på att mitt stöd från Thomas ska räcka för att det ska gå någorlunda smärtfritt. Kanske går det hur fint som helst, men har nog lyckats lära känna mig själv ganska bra under dom senaste åren. Jag vet hur jag funkar. Jag vet hur sorgen kan komma smygande när man minst anar det.
Hur som...jag är inte längre ensam. Den som säger att "Ensam är stark" är nog jordens största idiot!! Det är inte mycket man klarar ensam.

En alla tiders födelsedag!

Ska börja med att tacka alla er som förgyllde min dag!

Hela helgen har varit kanonbra. Jessica följde med hem efter matchen i fredags (som Ekerö vann!). Vi gick ut en stund på Hamn Magasinet, men det var alldeles för dåligt med folk och alldeles säkert..jordens sämsta DJ! Men vi hade trevligt ändå.
Lördagen ägnade vi åt att handla, förbereda och grunda på smörgåstårtan. På kvällen var det Halloweenfest på klubben. Mycket, mycket trevligt. Träffade ett par gamla bekantskaper. Kostymen höll och drack precis lagom mycket för att kunna njuta av kvällen till MAX. Thomas drack nog ett par groggar för mycket...hehe.
Söndagen (THE day) började jag med att diska, garnera smörgåstårtan och plocka undan diverse skräp som samlat sig. Efter ett tag lyckades jag och Jessica få upp Thomas ur sängen. Precis lagom till rusningstrafiken :) Klockan 12 kom mamma, Bengt, Micke, mormor och morfar. Utav dom fick jag ett våffeljärn, en elvisp och allt som behövs för att jag ska kunna göra våfflor till middag ikväll, presentkort på H&M och en spegel. Smörgåstårtan visade sig vara den godaste, EVER! Sååå jävla nöjd! Det lilla som blev över blir frukost om en liten stund :P Efter ett tag dök Ylva och Henke upp. Av dom fick jag en jätte, jättefin ljusdekoration som nu är placerad på vardagsrumsbordet. Efter det dök Eva och Tordan upp. (Vid det här laget sitter halva släkten i sängen i brist på plats, haha). Utav svärmor och Tord fick jag presentkort på Carlings, en Betty Boop- kalender (med penna), en söt kylskåpsmagnet, biobiljetter, en jättefin blomma och örhängen som ser ut som två elbasar. Tackar så mycket!! Jessica gav mig ett par jättefina guldörhängen plus en massa hjälp med alla förberedelser, det behövdes! Tack!
Kent, Helena och farmor dök upp runt 15:00 ungefär och av dom fick jag 400 kr att gå på bio för och en chokladkartong till (fick en av klubben). Jane tittade in med blommor. Felicia och Sara kom lite senare med en jättehärlig påse med ihopplock av tvål, lotion, peeling, nagellack och annat mysigt. Av min älskling fick jag klockan jag ville ha från Ur&Penn. Jättefin, tack! <3 Tror att jag rabblat upp allt fint jag fick nu. Förlåt om jag glomt något! Och tack allesammans för att ni gjorde min födelsedag perfekt!
Jag och Thomas höll oss vakna en stund till, satte på en film, men jag somnade vid 20:30 redan. Vaknade vid 10:30 nu på morgonen (förmiddagen). Har alltså sovit 14 timmar.

Det är inte lätt att fylla år :)


Min önskelista!

1. Att jag kan fixa mitt hår imorgon.
2. En vinterjacka.
3. Klocka från Ur o Penn
4. Frukost på sängen.
5. Extra många pussar utav Thomas.
6. Sällskap av nära och kära.
7. Att smörgåstårtan jag gör blir JÄTTEgod.

Har hållt på och pysslat med diverse saker hela veckan. Nu är det torsdag och helgen närmar sig. Idag hade jag tänkt dammsuga, torka badrummet och bädda rent i sängen. Imorgon hoppas jag verkligen att jag har fått in pengarna på kontot så att jag kan åka in till Stockholm och fixa håret. Vill så jättegärna få det gjort innan lördag! Plus att jag vill handla allt till smörgåstårtan och fikat imorgon också. Skulle vara skönt att ha det gjort så kan jag och Jessica hålla på i lugn och ro på lördag sen. Får väl se om Thomas får sällskap av Stefan eller inte. Vore kul om han också ville titta in fredag-lördag. Vet att Thomas skulle tycka det var jätteroligt.
Halloweenkostymerna är nu inhandlade. Det första jag fick göra var att laga båda två. Kan knappt peta på dom så går dom sönder liksom. 600 spänn, my ass!! Dåligt Buttericks! Men men, nu hoppas jag att dom ska hålla åtminstone hela lördagkvällen. Får ta det lugnt med andra ord för annars rasar väl dräkten av.
Om man skulle försöka sätta igång med städningen kanske... Trögstartat, men när man väl kommit igång så går det lätt. Smell you later!

//Linda

Fullspäckat schema.

Jag har så jävla mycket att göra. Och jag älskar det!!! Mitt tragiska liv som arbetslös :)
I helgen smäller det.

Ett monster?!!

Sitter och akut-letar efter halloweendräkter till mig och Thomas. Jag tänker varken lägga ner mycket tid eller pengar på någon "herrejösses-kostym" i år. Jag tror jag vet vad jag ska gå som, men Thomas var fan så mycket svårare. En Fantomen-dräkt kanske, haha? ;) Vi får se vad man kan åstakomma.

Mannen sover bort halva helgen. Igår klev han upp och åt frukost vid två, gick och la sig och kom upp igen lagom till middagen vid halv fem, haha. Idag har han faktiskt visat lite livstecken redan innan klockan 12 (kors i taket). Får se om man kanske ska hitta på något idag eller om man ska ha en mysig dag hemma, utan att visa näsan utanför dörren.

En vecka kvar tills jag fyller år. Ser fram emot en kanonhelg med folk jag tycker om.

Att vädra.

Nu tar vi nya tag.

En längtan.

Jag längtar sååå tills livet kan erbjuda lite lugn och ro, lite avkoppling och harmoni. Jag är trött på att oroa mig, trött på att alltid gå på helspänn och trött på huvudvärken som vägrar släppa.
Jag vet att det bara är en tidsfråga innan saker kommer att lätta, men i mina mörkaste stunder har jag svårt att hitta kraft för att kämpa vidare. Min säkerhet ligger i Thomas. Jag tänker aldrig ta honom för givet, men jag tror att vi har lyckats bygga ett väldigt starkt förtroende för varandra. Jag litar på honom. Och det är nog mer än jag vågar göra med någon annan människa i dagsläget. Jag har många bra människor i min omgivning, men också många riktigt svåra, oberäknerliga människor. Därför har jag börjat min sortering. Jag vägrar bli behandlad hur som helst. Låt dom prata om mig, det rör mig föga. Men dom ska inte komma till mig sedan när dom helt plötsligt står ensamma. Jag sorterar grovt, tyvärr finns inte många andra chanser. Jag vet vilka människor som får mig att må bra, lika väl som jag vet vilka som får mig att må illa. Därför har jag flinat färdigt.
Nu ser jag fram emot våran framtid tillsammans. En framtid som vi ofta pratar om och längtar efter. Mycket har hänt under dom senaste veckorna, men vi står starkare än någonsin. Så länge vi står tillsammans så kommer allting att ordna sig. Båda har vi "vänner" som arbetar emot oss, men vi har också så mycket stöd från dom som älskar oss.
Jag tror att alla människor bör sortera i sin vänskapskrets när dom märker hur mycket energi det går åt att tycka illa om dom. Jag vet i alla fall att jag vill sluta lägga min dyrbara energi på folk som får mig att må dåligt. Istället tänker jag visa mina nära hur mycket jag älskar dom och hur mycket dom betyder. Jag är trött på att tycka illa om folk, numera ska jag försöka vara mer likgiltig än någonsin när det kommer till dom människor som gång på gång hugger mig i ryggen.

För jag vet att jag älskar. Och jag älskar med all kraft jag har kvar.



Ett tufft dygn.

Jag vet inte vad jag ska säga. Ingenting tråkigt kommer någonsin ensamt. Allt måste hända på en gång. Vi har det tufft nu. Men vi måste kämpa vidare, för allas skull.

Mitt liv med tv-schema

Jaha... 14 oktober. Så vad händer? Ingenting alls. Det enda jag ser fram emot idag är "True blood" och "Grey's Anatomy". Kul att leva efter ett tv-schema. Not. Hade jag haft råd hade jag fikat med Emelie på stan, men kontot är tömt efter kryssningen och i plånboken finns mest gamla kvitton. Tur att nästa pay-check kommer snart.
11 dagar tills jag fyller år. Ser fram emot helgen 23-25 oktober. Jessica kommer vara här och jag kommer ha fullt upp att göra hela helgen. Ska bli massa mysigt. Ska försöka ge mig på en smörgåstårta. Det kan jag göra nu..leta efter goda recept på recept.nu!
Hör av mig nästa gång jag är så här sjukt rastlös.
Puss

Min jävla torrboll.

Fysatan vad dålig jag har blivit på att skriva här, men så jäkla trist att inte kunna lägga upp bilder! Måste nog köpa en ny kabel, attans.

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 7 månader. Man är som man var när man var 14 och räknar månader haha. Varje dag med Thomas är viktig för mig. <3

Ikväll blir det hockey ute på Ekerö. Så får vi se om man blir lämnad ensam i helgen. Beror på om Thomas åker och spelar på Gotland eller inte. Jag stöttar honom vilket han än beslutar sig för att göra. Jag förstår att han har det svårt just nu.

Vaknade av att dom borrade med något som lät som en stor slagborr i lägenheten ovanför. Mmm, mysigt. Har lyckats få huvudvärk, så nu sitter jag här vid datorn med hörlurarna på, bara för att dämpa oväsendet lite.

Nedräkning pågår.

Ikväll händer det. Mina damer och herrar, nu öser vi! :D

Blogga, vad är det?


Frånvaro, uppdatering nr.2

Har helt glömt bort att skriva här, sorry. Är man förvirrad och tankspridd så är man :) Är jävligt less på att datorn inte hittar min mobil så att jag kan lägga in bilder, för annars hade ni fått se min senaste investering.


Att tattuera revbenen var värre än man kunde föreställa sig. Efter 3 timmar gav min kropp upp totalt. Tårarna bara rann, fast jag egentligen inte grät (tror jag) och hela kroppen skakade hysteriskt. Detta gjorde att jag inte kunde göra klart den i måndags. Jag ska tillbaka den 20:e och göra klart det sista, vilket skulle ta dryga timmen trodde han. Ser inte fram emot det alls, men den måste bli klar. Den är förjäkla fin redan nu och är verkligen helnöjd, men det fattas lite färg och några blommor ska dit, men sedan så är den färdig :) Tack Yani för ditt tålamod med mig! Du är suverän och jag kan rekommendera dig till alla.


Idag har jag börjat leta lite efter fjällstugor. Jag och Thomas har bestämt oss för att spara lite pengar och hyra en stuga en vecka över nyår, vilket jag tror kan bli det mysigaste någonsin. Öppen spis, varm choklad, långfärdsåkning, hela kittet. Att tillbringa nyårsafton med mannen jag älskar är en dröm som går i uppfyllelse. Jag har aldrig varit mycket för att supa mig full och ligga i ett dike på nyår. Detta kommer att bli perfekt.


Imorgon ska jag träffa farmor för en lunch nere på stan och sedan ska jag hjälpa henne med att putsa hennes fönster. 90 år gammal och det är det ända hon inte klarar av att göra själv längre. Hon är så stark min lilla farmor. Hon har förlorat 2 av 4 barn och sin man på kort tid och ändå lyckas hon hålla modet uppe. "Hopp om framtiden" är hennes stadiga. <3 ÄLSKAR <3


På fredag är det hockey som gäller på kvällen. Ekerö möter Skå, ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Tyvärr förlorade Ekerö stort mot Åker igår, 13-0. Åker har vunnit 8 matcher i rad nu och är tydligen jävligt säkra. Synd för Ekerö, men det tyder på att dom behöver Thomas i mål. Får hoppas han kommer i form snart igen, så han får visa alla vad han går för. Lovar att han sopar mattan med allihopa ;)


Lördag...då bär det av på kryssning med klubben. Ska bli roligt. Hade det inte varit för tattueringen så hade jag tillbringat några timmar uppe i båtens SPA, som är bokat. Jag får fördriva tiden i en utav barerna istället, hahaha. Det ska nog inte vara några problem, jag är ganska lättroad :)


Snart kommer min man hem. Inget särskillt på schemat ikväll, blir att ta det lugnt. Kanske går det någon hockeymatch vi ska kolla på. Så länge det inte krockar med Grey's så är jag nöjd :P Nu avrundar jag här, ska ta en dusch och sen börja med maten. Ta hand om er alla, så hörs vi vidare sedan!
//Linda

Idag jävlar!

Tänk på mig mellan 15-18 idag :D

Myshelg! :)

Vilken underbart härlig helg det har varit! Igår åkte vi hem till Eva och Tordan vid 19 tiden. Där blev vi välkomnade av levande ljus och välkomstdrinkar. Sedan väntade en 3 rätters middag och mys framför teven. Tanken var att vi skulle gå ner på stan på Oktoberfesten, men det spöregnade så vi kom inte längre än till soffan. Det var en riktigt kanonkväll hur som :)
Idag har vi varit på marknad i Örsundsbro, höll hårt i pengarna så att man kan unna sig en drink eller två på kryssningen nästa helg.

Imorgon är det äntligen dags att tattuera sig, nervositeten har avtagit lite så det ska nog gå hur fint som helst. Efter det blir det hockey och sen hem för att ta det lugnt.
3 veckor kvar till födelsedag :D

Tyvärr har det blivit nått chall med kabeln, så datorn hittar inte min mobil, så det blir tyvärr inga bilder från i helgen :( Får lägga in alla bilder senare, om jag får det att funka igen

Ha det fint och ta hand om er. Tills nästa gång! /L

Uppdatering nr1

Zzzzz *snark* Thomas ligger fortfarande och gottar sig i sängen. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde sova bort halva dagarna som han, det ser förjävla skönt ut :)

Seriestarten i hockey gick väl inge vidare. 6-3 till Gnesta. Grabbarna fick en fin start och en snabb ledning, men sedan vet jag inte vad som hände riktigt. Lagkaptenen redigt skadad, inge bra, inge bra. Bättre lycka nästa match!

Ikväll ska vi ner och göra Enköping osäkert tillsammans med Eva och Tordan, ska bli riktigt nice. Har sett fram emot det, kan nog bli hur kul som helst! Vet inte riktigt vad det är som står på schemat, men i värsta fall går det väl att improvisera ;)

På måndag smäller det, då jävlar! :D

3 dagar kvar nu, nära en flipout!

På måndag gäller det, då ska jag gadda mig. Och jag är neeeeervös. Fattar inte varför egentligen, men det är väl för att folk hela tiden säger "Oj, det där kommer att göra ont". Ja, det kommer det alldeles säkert göra, men jag försöker tänka så att det är faktiskt värt det. Jag har velat göra den här tattueringen i flera år och nu är det dags. Nu är det ÄNTLIGEN dags. Det kommer att gå jättefint. Ingenting att ligga vaken för om nätterna. Haha, försöker prata omkull mig själv här :)

Idag bär det av till Stockholm stad för arbetsintervju, hoppas allt kommer att gå bra med det också. Fick en halvdan vägbeskrivning, får se om det räcker för att jag ska hitta. Får väl åka upp extra tidigt, så jag har tid att gå vilse.

Nähe, om man skulle försöka få i sig lite frukost då kanske. Tynar ju nästan bort här. Eller..? :P

Mina brud <3

Tack Fia-Lotta för en mysig kväll med bio och skvaller. Du är min tjej! :)
"Flickan som lekte med elden" var riktigt bra, mycket lättare att se än första filmen. Dryga 2 timmar gick hyfsat fort, så får vi se vad trean har att erbjuda. Så kul att dom är inspelade här i trakterna, så man känner ju igen sig titt som tätt.

Snart kommer min gubbe hem, vad jag har väntat på hela dagen. Åh, jag ska pussa på honom tills han får skavsår hahaha :D

Imorgon blir det arbetsintervju någonstans runt Mariatorget. Kanske får möjlighet att jobba tills jag ska börja plugga i alla fall. Vore jäääligt nice. Trucker är mitt mellannamn, tss ;) Så nu har man eventuellt ett jobb i Enköping, ska jag bara fundera ut en lösning på hur fanken man ska få det att funka tills vi har fått en lägenhet. Kanske kan jag skjuta på starten ett tag, någon månad åtminstone, så man kan höra runt lite. Dom ville dock att jag skulle börja på måndag om det var så. Ja jösses, är det inte det ena så är det andra.

Nu fick jag sms av min man, ska gå ut och lämna parkeringspengar. Take care! xoxo

Dididididadidiey :D <3


If it's heaven that you want, come and take a walk with me! :)

Jag skrattar så jag gråter, hahaha. Funderar på hur människor är funtade egentligen. Vissa är ju bara skrattretande liksom.

Ikväll blir det bio med Felicia och Elin, "Flickan som lekte med elden". Ska bli mysigt att träffa Fia igen, måste bli bättre på att träffa mina homies. Tror vi skulle gå redan kl.18, så snart dags :)

4 dagar kvar tills jag ska tattuera mig, drömde om det i natt, börjar nog bli nervös på allvar haha. Jäkla tur att jag har Jessica med som ska hålla mig i handen. Men tror ändå att det blir mest synd om henne faktiskt, som måste höra på mitt gnäll :P

Längtar efter min man. Ska pussa extra mycket på honom ikväll när han kommer hem. Det förtjänar han. Min drömprins <3


RSS 2.0