Efter 6 dagars hårt arbete...dööööd!

Men nu är jag ledig i två dagar. Så nu har jag tid för vila samt en del planering :D

Mycket har hänt..

...men det finns såååå lite ork att berätta allt. Tänker dock ta mig tid till det i alla fall.

* Inflyttningsfesten var jättelyckad, fram tills 1am när allt gick utför och mina bästa vänner var tvugna att åka hem. För att göra en lång historia kort. Killarna spårade, kräk i hela köket, toastolen trasig och nya tapeterna i köket förstörda. Aldrig mer hemmafest!!

* Jag har blivit sjuk. Typ magsjuk. Det är jätteäckligt och verkligen tråkigt nu när jag ääääntligen har fått ett jobb. It sucks! Hoppas på att bli frisk snart.

* Vi har börjat prata lite om en resa till Parga, Grekland. Men vi får se hur det blir. Pengarna kanske kan behövas för andra framtidsplaner :) <3 Typ...nästa sommar.

* Vi har fått ett jättefint, stort, vitt köksbord med sex stolar till. Passar perfekt och ser riktigt bra ut. Tack!

* SOMMAREN ÄR TYP HÄR!! Ja! Det är sant! Det har varit över 20 grader varmt nu i flera dagar och här ligger jag inomhus och tycker synd om mig själv. Försökte sätta mig på balkongen ett tag här om dagen men det blev fan varmt som en bastu. Och med feber på det så var det inte sådär jäääättemysigt, men stod väl ut i en halvtimme ungefär. Får ju sjukt dåligt samvete av att jag inte kan utnyttja soltimmarna till fullo. Så när gubben kommer hem från jobbet ikväll ska vi ta en liten promenad vid kyrkan, så jag i alla fall får komma ut lite i värmen. Han måste ju rasta mig ;)

* Har gått runt och drömt nu i en månads tid, jag tänker inte säga om vad. Det räcker med att gubben vet. Samtidigt är jag lite kluven, men detta är ändå inte aktuellt just precis idag, så jag har tid på mig att tänka, fundera, bestämma mig och drömma lite till :)

* Beroende lite på hur det blir med allt med jobb och så efter sommaren så är jag lite sugen på att börja plugga igen. Men eftersom den frisörutbildning jag vill gå på Östermalm är så himla dyr och att jag efter dessa 9 månader ändå kommer behöva gå som lärling x antal månader efteråt, så tog jag ett snack med min kontakt på arbetsförmedlingen. Han tyckte jag skulle utbildna mig till något inom spa och relax eftersom efterfrågan finns på arbetsmarknaden. Detta är absolut ingen dum idé, så jag ska kolla upp det ytterligare. Så länge jag slipper massera fötter och tjocka, håriga karlar så kan det absolut vara något för mig! :D Jag gillar tanken!


Jag älskar att värmen är här igen. Det har varit en lång, kall vinter. Underbara, underbara sommartid!! <3


                 



IKVÄLL!!

Ikväll blir det inflyttningsfest här hemma! Alla mina bästa kommer. Synd att Thomas gamla kompisar från Stockholm hört av sig, för det vore jäkligt nice att få träffa dom också. Men men, vi ska ha gryyyymt roligt i alla fall! :D

Sara, Fia, Johanna och Niclas kommer redan vid 15-15:30 för lite käk och prio-tid. Underbart! Vi träffas så sällan numera, så jag ska verkligen ta till vara på tiden.

Jag har ju en rutin när det gäller mina inflyttnings"kalas". Jag brukar bli så äckligt full. I Järna ringde dom 112 och i Södertälje däckade jag vid 22-tiden och vaknade upp runt 2am när alla hade dragit vidare. Vilket trevligt sällskap man är. NOT!! Så denna"tradition" hade jag i alla fall tänkt bryta ikväll och köra på en lagom, trevligare fylla.
Vi var och handlade diverse likörer m.m. på Systemet igår, så ikväll ska jag ge mig på och "leka" bartender. Var tvungen att provsmaka lite igår kväll, så jag gjorde en drink med Midori, vodka och ananasjuice till mig och en White Russian till Thomas. Smarrigt!
Ser fram emot en kväll med mycket skratt i gott sällskap!

Nä, nu ska jag lägga mig framför Vampire Diaries en stund, innan jag börjar med städningen. Förhoppningsvis slumrar jag till en stund, för det är tveksamt om man orkar hela kvällen när man går upp 6:30. Inte Okej!

Puss och snusk







Jobba och slita :D

Har jobbat idag, 7-15 och ska jobba samma timmar imorgon . Och eftersom morgondagen är en röd dag så blir det bra med pengar. Yeeay! Tiden går numera relativt fort när jag är på jobbet, till skillnad från när jag precis började. Guuud vad dagarna segade sig fram.

Ikväll är Thomas och hälsar på Jandro, så blir själv ett tag extra. Då ska jag passa på att kolla lite Vampire Diaries. Även om jag tycker att True Blood är sååå mycket bättre, så måstejag ha något att följa medans jag väntar på Season 3 :P

På lördag ska vi ha inflyttningsfest här hemma. Alla dom bästa från Vagnhärad kommer, så det ska verkligen bli hur nice som helst. Ser fram emot att träffa nya och gamla vänner och ha en riktigt trevlig kväll! Det blir alldeles säkert kanon!

Faaaään vad schleten jag känner mig, suck :)

Han är MIN och jag älskar det!!

Hade jag varit 14 år hade jag sagt; Rör du, så dör du!

Beroende!!

När jag är ledig så fördriver jag min tid med att spela dessa hopplösa spel på facebook.. Farmville, CountryLife, Café World, Treasure Isle, Mafia Wars. Suck, vad är meningen egentligen? Det är ju inte direkt "utvecklande". Men, men. Så småningom lär man ju tröttna, för det är ju inte direkt spännande att sitta och vänta på att "morötterna" ska växa.. Hehe, vad tragiskt egentligen :P

Idag ska jag spendera min sista hundring på linsvätska. Yeeay!!

Ledig idag, jobbar onsdag, torsdag och sen ledig hela helgen. Skööönt! Härligt att jobba, men vill ju vara hemma när min man är det :) Känns som vi bara går om varandra nu när jag jobbar en del kvällar och helger. Kommer jobba tre helger i rad från och med nästa vecka så...bara att passa på att pussa på honom nu :D

<Take Care>


Ingenting kan stoppa mig från att leva!

Jag känner ett lugn. Jag vet att vad än livet vill med mig så kommer det att bli bra. Jag jobbar, älskar, njuter, skrattar, festar, myser, lever. Mer kan man fan inte begära. Det är underbart att leva det liv jag lever. Jag har det sååå bra. Ingenting kan stoppa mig nu :)


                                  





FÖRLOVAD!! <3

Har ju glömt att berätta att vi förlovade oss på Valborg (30/4)  !!! :D

Lyckligast i världen!

Massa Kärlek//  L <3

Noll koll.

Idag är det torsdag.. visst?!
När man jobbar en dag här ochen dag där, en helg och ett par kvällar.. man har verkligen ingen koll alls på vad klockan är, vilket datum eller vilken veckodag det är.
Känns ändå jäkligt skönt att inte känna sig överflödig längre.
Även om jag egentligen inte skulle få gå på schema förrän till sommaren så räckte chefen över ett schema för hela maj och början på juni idag. Kanon! Nu jobbar jag minst 4 dagar i veckan i alla fall :D Tackar, tackar!!
Längtar tills jag lärt mig alla "stationer" så man slipper stå i disken största delen av dagarna där bara.
Jobba, jobba. Hur nice som helst.

Klarvaken

Ledig idag, men klarvaken kl 06:17. Yeeay.
Kommer bli snortrött senare under dagen, det är jag helt säker på.
Ska försöka lägga mig snart igen för igår lyckades jag faktiskt somna om, mot alla odds.
Inget särskillt står på schemat idag. Diskberget finns ju kvar imorgon med :P
...Men då jobbar jag ju iofs. Får se om jag lyckas samla ork till att ta tag i lägenheten.

Det finns ett par rediga orosmoln på min himmel just nu, men jag hoppas allt löser sig till det bästa. Även om jag tror att så inte är fallet, så är ingen fakta skriven ännu. Inget är bestämt, vad jag vet. Vi får se.

Lever livet så gott det bara går och trivs ändå extremt bra med vardagen. Jag tänker försöka att inte deppa ihop över det som händer just nu, för jag förtjänar inte all skit som slängs på mig. Jag är bättre än så. Och jag förtjänar att vara lycklig efter allt som hänt dom senaste åren. Så jag gör mitt bästa för att hitta alla dom ljuspunkter som faktiskt finns runt omkring mig. Dom håller mig vid liv.

RSS 2.0