Fantastiska liv.

I torsdags satt jag och plågades under nålen. Drygt två timmar tog det innan jag fick se det färdiga resultatet. Fan så nöjd jag är! Helt sjukt hur glad det gjorde mig. Aldrig gått från tattueraren så nöjd som jag var då. Och att jag sen inte behövde höra eko i plånboken efteråt, gjorde saken bara bättre.

                           
Vänster underarm                           Höger underarm


Helgen var den ultimata! Kryssningen var äckligt lyckad..! Bästa sällskapet, dans, rosa drinkar, karaoke och öl. Sov 3-4 timmar och vaknade pigg och glad (fortfarande full) klockan 7 am. Frukosten bestod av en stor stark och en räkmacka. Haha, jaa jävlar! Sen flöt det bara på. Vi var hemma i stan igen vid 16.00 ca, åt en flottig calzone och gick hem till mig för förkrök. Där gav resten av ligan upp så det blev jag och en annan polare som styrde stegen mot Southern Streeters och deras Halloween-party. Träffade Jimmy där, äntligen, efter fem veckor.  En så fin kväll det var. Den 36 timmar långa fyllan slutade med en korv på Statoil.
På söndag eftermiddagen kom släkt och vänner för att fira min födelsedag. Man var inte den fräschaste direkt, men tror jag lyckades hålla upp fasaden någorlunda i alla fall, hehehe.
Fyyfan, så nöjd jag är när jag tänker tillbaka på helgen som varit! Kunde inte fått en bättre "födelsedags-helg".
Så här står jag, 21 år ung, och bara njuter av tillvaron liksom.

Kommande helg blir nog också alla tiders. Eskilstuna på fredag. Där ska jag umgås med min bästa kusin och se två rockabilly band på Harrys. På lördag är det Baccardi-party hos mormor, för hon fyller 70. Haha, hon är så jävla klockren min mormor..! 11 liter baccardi och 3 smörgåstårtor, tss. På söndag blir det någon form av släktmiddag ute i Pershagen.

Nää, om man skulle återgå till Marias lägenhet kanske. Hjälper henne att städa inför flytten. See you all at Harrys!
XOXO//LINDA

Tonight is THE night!

Ikväll plågas jag under nålen. God damn it vad jag längtar!! :D :D :D


För mycket begärt??

När jag bodde ihop med min förra kille vet jag att jag tjatade om det...
Igår upptäckte jag att min kusin gör precis samma sak som mitt x. Han går på toa, kissar och tvättar INTE händerna när han är klar. Han säger att: så gör alla killar.
Ja kanske, men jag tycker fortfarande att det är ohygieniskt. Och sen ska dom ner och rota med händerna i godisskålen liksom. Nej fyyfan, det går fetbort i min värld..!
Är det för mycket begärt att som tjej kräva att dom tvättar händerna efter att dom har varit "där nere" och pillat??
Kanske är det bara jag som är kinkig, men då får jag väl vara det då. Det bjuder jag på.
Jag står fast vid att man tvättar händerna efter att man har varit på toaletten.
Over and out.


Våta drömmar..

..fan vad jag inte ville vakna, hahaha.

Drömmar

Jag älskar mitt röda hår..! En snubbe kom fram med sina två tonårsdöttrar idag, ena dottern med block och penna i händerna. Vårt samtal lät väl på ett ungefär så här:
-Ursäkta, men är du någon form av modell?
-Nej du, om det vore så väl..hehe.
-Oj, men du kan ju lätt ts för en! Hoppas du inte tar illa upp?
-Nej, det tar jag väl som en komplimang?!
-Ja, det ska du verkligen göra.

Hahaha, fyfaan han gjorde min dag! :D

På torsdag gör hag mina tats. Han ska komma hit och göra dom, han har tydligen en svartsjuk kärring hemma så...
Längtar som fan..! Sen blir det en grym jävla helg. Ser fram emot det som faan! Blir nog topp3 helgen i år skulle jag kunna tippa. Hela helgen ska jag ägna åt öl, bra folk och dans liksom, tss.

Jag har träffat en grabb. Men självklart är det lite komplicerat, som vanligt. Men men, en dag i taget. Är riktigt nöjd med tillvaron som den är nu i alla fall så.

Segaste jävla lördagen ever!

Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om jag börjar känna av den höga ålderna då jag fyller 21 nästa vecka, haha :)
Men jag har verkligen inte haft ork till något idag. Hela dagen har gått ut på att sega. Det nyttigaste jag har gjort är väl typ att hjälpa Maria att dammsuga liksom.
Skum jävla fredagkväll var det också, men vafan. Allt det här tar jag igen nästa helg.
Klockan 15.00 fredag den 24:e går bussen mot färjan. Linda ska dricka öl. Färjan går 17.00. Linda ska dricka öl.
Lördag den 25:e, Linda fyller år. Linda ska dricka öl. 16.00 stiger vi av båten. Linda dricker fortfarande öl.
Hem och förkröka (fortsätta kröka), Linda hinkar öl. Senare drar vi ner till klubben, där Linda dricker öl.
Ser fram emot nästa helg så jääävla mycket. Ska bli hur kul som helst att dra på en kryssning med nya bekantskaper. Om jag inte förstått fel så spelar dom visst in andra säsongen av "Färjan" på just den båten nu, hahaha. Look out!

Är förresten rödhårig nu och jag trivs SÅÅ bra. Hur nöjd som helst och känns helt rätt. Pratade med min tattuerare igår och han hade skissat upp mina gaddningar. Dom blir ca 7 cm höga. Ska betala 1000 kr för båda, vilket är så grymt det bara kan bli. Fan, det flyter på bra för mig nu. Bara att hålla tempot uppe! ;)

       

Baby Lou Tattoo

Valet och kvalet. Ska jag gå från platinablont till riktigt jävla jätterött hår? Har alltid tyckt att det är så hett med rött hår, men aldrig riktigt vågat. Tror hela grejen med tatsen och det röda håret..mm, kan bli riktigt schysst. Tror fan på det alltså. Så slpiier man dessutom bli placerad i facket: blond, blåögd, blåst. Inte för att jag bryr mig så värst, men vet också hur vissa människor tar sig rättigheter.
Som när jag klev in på polisstationen och skulle anmäla den gången jag höll på att bli våldtagen. Polismannen tittar på mig, uppifrån och ner och frågar sedan: Vad hade du på dig?
Jag ville verkligen ge det jävla stolpskottet en rak höger. Blir äcklad av den här stan, blä...

Anyway..är grymt sugen på en förändring.
Nu har jag letat efter en bild på något som ska likna mina kommande tats utan att lyckas, så jag ger upp.

xoxo//babylii

Tisdagstrubbel

Måste försöka få tag på tmf doktor imorgon bitti och få en tid. Blä.
Hatar mig själv för att jag är så in åt h-lvete klantig..! Smidig som en valross på torra land liksom..eller ja, hahaha.

Har varit grymt snäll idag. Mn kusin hämtade mig vid elva ca. Vi åkte hem till honom i "det sköna" Fornhöjden. Där ställde jag mig och gjorde 'fattiga riddare' till karl. Sedan hjälpte jag honom att söka fem jobb. Efter det tog jag disken. Fyfaan, sådan bra släkting man kan vara då :P Hehe

Lyssnar på  Within Temptations "Our Farewell". Gåshud över hela kroppen. Har alltid älskat den.
Suck, ja har iaf inget viktigt att skriva, så kan lika gärna sluta.

Take Care.

Vart tog sommaren vägen?

Känns som det var väldigt nyligen som jag hade min allra första semester. Men fan, det är mitten av oktober och tiden har verkligen försvunnit..! Nu kan man bara hålla tummarna för att vintern försvinner lika fort. Jag kan inte göra annat än längta till kommande sommar. Kanske skulle jag inte älska sommaren lika mycket som jag gör om det inte vore för den här äckliga hösten och vintern? Måste ju försöka hitta något bra med skiten, haha.

Nää, föna håret kanske. Ja jävlar.


Jag och lillebror inviger studsmattan. Man måste ju ställa upp för laget liksom, hehe! Och det var ju jag som satte ihop skiten, förfaan!


Svårt att sova.

Vilken jävla tur att man inte behöver ta sig upp tidigt imorgon då.
Kom precis från en grym sida; ExtremZ.se. Hittade en riktigt porrig halloween-kostym som jag beställde. Hoppas bara den hinner fram till den 25:e och att den passar. Och jag fick den dessutom till ett rimligt pris.

Har valt att sova hos Niklas och Maria i natt. Mest för att Nicke och jag ska tokglo på James Bond, haha. Har väl aldrig varit någon större beundrare av Bond kanske, men är ändå något speciellt med filmerna, då det var en av de få saker jag gjorde tillsammans med min far när jag var mindre. Glodde James Bond och byggde lego.

Verkar som jag äntligen börjar få lite rätsida på mina praktiska saker i tillvaron. Det är i alla fall något. Trivs bra på jobbet, tjänar väl hyffsat, ligger på plussidan med ekonomin, har tak över huvudet. Ska ställa mig i kö till en lite större lägenhet inom den närmsta tiden också, måste slå slag i saken. Känner man mig så vet man att jag är ganska duktigt på att skjuta på saker. Inte en utav mina bästa egenskaper kanske. Men ser det som ett gott tecken att jag själv är medveten om det, heh.

Längtar till löning och till nästa tatuering. Crille verkar vara grymt duktig. Vi skulle försöka träffas i veckan och skissa upp mina planerade gaddningar. Ska bli så jävla härligt att sätta igång. Man har väntat länge och nu när ekonomin tillåter och man hittat en schysst snubbe med fina priser känns det kanon.
Är så grymt jävla sugen på mina döskallar. Det enda som talar emot dom är placeringen. Strax under armväcket på underarmarna. Svåra att dölja om man skulle vilja, men tror samtidigt att dom skulle vara som allra snyggast just där. Päronen går väl i taket, men vafaan.. Om jag nu skulle ångra det om 10 år, så har tekniken säkerligen gått så pass mycket framåt att det finns ett hyfsat enkelt sätt att få den tatueringar på. Nä, jag tror jag kör på det här nu. Jag känner ändå att jag har hittat min plats bland dessa människor, med denna livsstil.  Det är här jag trivs.

Nu ska jag snart lägga mig under täcket och slå på Casino Royal.  Dom säger att Daniel spelar Bond bra, men i mina ögon kommer nog ändå Sean alltid att vara den "äkta" agent 007.


Den och mycket annat finns att beställa på extremez.se.

Min halloween-kostym 2008.
Den och mycket andra coola prylar
finns på www.extremz.se


Suget har satt in

Dags för nästa gaddning känner jag. Var och snackade med en tatuerare idag. Så JÄÄÄVLA sugen på att tatuera en döskalle på varje underarm. En "tjej" och en "kille", old-school style. VILL, VILL, VILL!! Men frågan är om man vill ha det resten av livet. Får suga lite till på den här idén, har ändå inga pengar förrän den 20:e :P :D

Färdigpackad.

Ja..så hem till Södertälje igen. Blandade känslor inför det, eftersom hem ändå inte känns som hemma. Men läskigt nog börjar jag nästan vänja mig vid alla dessa påhopp och äckliga kommentarer. "Jag äger dig" är vardagsmat för mig nu. Behöver bara gå till macken för att handla mjölk för att höra det. En smäll på käften på väg hem från krogen är nästan en standard. Det är fan äckligt. Äckliga jävla Södertälje. 5 riktiga jävla påhopp på 1,5 år, har då inte räknat in alla käftsmällar på och på väg hem från krogen. Nää fyfaan! Äckliga jävla Södertälje!

Boka en resa hem igen.

Så sitter man här och bokar tågbiljett hem och tiden hos mamma har som vanligt gått alldeles för fort.
Har blivit bortskämd med god mat och trevligt sällskap. Vi har inte gjort några 'herrejösses' aktiviteter, mest umgåtts. Gått på marknad i Grythyttan, kollat in ett lågprisvaruhus i Lindesberg.. Bara kopplat av. Precis vad jag behövde under min tid som sjukskriven. Har fått ytterligare några hg att jobba av till sommaren, men whatafuck, no problems :P

Om inte allt för lång tid nalkas födelsedagskalas. Liten blir stor, eller ja... Stor blir större :)
Hela 21 år, vad tiden rusar! Nu förväntas man ju nästan vara vuxen..!?
Kunde inte vara mer perfekt.. På min födelsedag den 25:e är det även fest på klubben. Tänk, då slipper jag ordna något, eftersom nästan alla mina vänner kommer att vara där. Det passar min lata röv alldeles utmärkt.

Inga planer för helgen. Risken att ingenting händer är väl inte så stor, men ändå skönt att för en gångs skull ha en oplanerad helg. En impulsfylla kanske, hehe?? Sup mig full och klå mig i Guitar Hero, om ni kan!!

"Mitt vågräta liv"

Skriven av Chelsea Handler. Den bästa bok jag någonsin läst. Några grymma utdrag:


"Gaserna bråkade med mig igen så jag bestämde mig för att erkänna mig besegrad och gå och skita. Och herregud vad jag sket! Jag lovade mig själv att aldrig mer äta mexikansk mat på helgerna."


"Jag överraskade Peter med inte bara en, utan två asiatiska kvinnor. Det såg ut som jag bara kan föreställa mig att en insatsstyrka från Hongkong måste se ut. De verkade glada allihop, särskillt den som svingade sig i taklampan. Jag kan inte säga att min fd kille hade visat några tidigare tecken på att föredra asiatiska kvinnor men när man gör slut med någon och tänker tillbaka på den tid man haft tillsammans börjar alla de varningsflaggor man tidigare har ignorerat bli allt tydligare. När han till exempel slet mitt hår bakåt när vi hade sex trodde jag helt enkelt att han gillade hårda tag men senare insåg jag att han försökte göra mina ögon sneda."


"Trots att de aldrig hade talat om något annat än ägg och sin djupa respekt för påskharen var hon övertygad om att den här snubben en dag skulle bryta sig ut ur teverutan och fria till henne. Känslomässigt var hon som en sjuåring. Om man slog ihop oss skulle vi vara femton tillsammans."


"De flesta kvinnor jag känner föredrar kvinnliga gynekologer, massörer och terapeuter. Själv föredrar jag män. Jag har alltid tyckt att män har bättre handlag med en kvinnokropp och jag har alltid känt mig mer avspänd naken tillsammans med en man. De brukar ha starkare händer, de brukar vara mer förtrogna med uppgiften och de har för det mesta en kuk. Jag älskar kukar."


En bok jag varmt rekommenderar.
xoxo//Linda

Tss..

-Vad har män och moln gemensamt?
*När de dunstar blir det en bra dag.

-Vad är en man i saltsyra?
*Ett löst problem.

-Vad säger en man som sitter med vatten upp till midjan?
*Det här går över mitt förstånd.

-Vad är skillnaden mellan en man och yoghurt?
*I yoghurt finns det kultur.

-Vad kallas män som mist 90% av sin intelligens?
*Änkemän.

-Varför finns män över huvud taget?
*För att en vibrator inte kan klippa gräsmattan.




OHMY! Kan du inte hantera sanningen ;)

Rastlös? Yes I am!

Vetef-n hur man ska få tiden att gå...
Förhoppningsvis kommer brorsan hem och väcker nörden inom mig, då han har lovat att han ska lära mig spela World of warcraft. Försökte lista ut allt själv, men eftersom man inte kan kallas för ett tekniskt geni direkt, så kom jag inte så j-vla långt.
Förmiddagen har jag spenderat framför tv-spelet. Men när Medium är för lätt och Hard är för komplicerat på Guitar Hero så gav jag upp det. Så då hamnade jag här igen. Åh, meningsfulla liv, haha.
Ägnade faktiskt säkert 20 minuter åt att hjälpa mamma. Klippte ner en hel buske och slängde den på komposten. YEEAY!

Nää, nu får Micke f-n ta och komma hem. Jag klättrar på väggarna här!! O.o

Likgiltig?

De senaste veckorna har jag funderat mycket på hur folk ser på mig. Vad ser dom när dom ser mig?
Har fått höra av nära vänner att jag ändrats mycket det senaste året. Att jag gått från social, glad och varmhjärtad till kall, hård och likgiltig.
Ofta är jag just likgiltig. Jag vet inte om jag blivit så skadad att jag helt enkelt inte känner längre, eller om jag inte tillåter mig själv att känna något. Kanske jag inte vågar känna längre.
Men vad läskigt det är när ingenting längre spelar någon roll. När jag kommer på mig själv med att jag verkligen inte bryr mig. Kanske är det bara en fas i livet. Men om det inte är det så måste jag försöka tvinga fram iaf någon känsla.
Jag är liksom..helt tom. Jag bryr mig så väldigt lite om mitt eget liv och hur framtiden ser ut. Som att om jag dör imorgon så spelar det ingen roll.
Missförstå mig inte, jag har ingen dödslängtan.
Det här kan jag nog få klura på ett tag. Förhoppningsvis så är det en fas i livet och det hinner gå över innan jag behöver riva runt i huvudet allt för mycket,
Försökte förklara för min mor igår. Hon berättade att hon också känt lite såhär tidigt i livet. Innan hon fick en riktig mening; sina barn. Då kunde hon inte bara sluta bry sig. Man kan inte vara likgiltig och kall när man har ansvar för andra människor.
Och det stämmer ju. Jag har inte ansvar för någon annan än mig själv. Kanske unnar jag inte mig själv att må bra?
Har inga planer på att skaffa tillökning, så jag får försöka bearbeta det här. Försöka hitta något att se fram emot.
För jag har ingenting att klaga på egentligen. Jag har fått ordning på mitt liv. Jag har ett bra jobb, hyffsat betalat. Jag har familj och vänner, även om dom är som dom är så har jag iaf folk som bryr sig om mig.
Nej, jag har det bra. Så det är dags att börja känna igen.

Jag som alltid styrts av känslor...
Suck.

Ett tomrum

Tack för 5 underbara år. Bättre hund än dig kunde man inte önska sig. Du var min vän, min familj och mitt stöd.
Du är redan saknad. Jag önskar att jag hade hunnit säga hej då, men nu har jag bara de fina minnena av dig kvar. Jag fick aldrig se dig lida. Sist jag var hos dig så försökte jag och Micke att spela kubb, men du snodde hela tiden pinnarna.
Du var bland det bästa som hänt mig. Du finns hos mig, föralltid.

RSS 2.0