Det var ett tag sedan...

Har helt förträngt att skriva här, vilket tyder på att jag faktiskt har ett liv vid sidan av datorn också! :)

Helgen har varit jättebra. I fredags åkte vi till Nora för att hälsa på Mikael som fyllde 13 den 28/11. Att träffa familjen var så mysigt. Det var första gången Thomas var där och hälsade på. Tror han också tyckte det var bra.

På lördagen firade vi som sagt lillebror, med frukost på sängen. Han fick ihop pengar till det han önskade sig. På kvällen åt vi ute innan morsan åkte med oss hem igen. (Hon skulle på julmarknad i Gamla Stan med våra gamla grannar från Vagnhärad). Vi var hemma runt 19-tiden och sjönk då ner i soffan för en film och en påse chips.

Igår lät jag Thomas sova ut medans jag åkte och träffade farmor, farbror och mina sockersöta kusinbarn. Vi tog en promenad upp till Torekällberget där det var julmarknad. Hur mysigt som helst. Har tyvärr inte orkat göra någon större anträngning till att hitta datakabeln, så får lägga in alla bilder senare. Lova och Leia är i alla fall sötaste ungarna på jorden, utan tvekan :) Älskar dom massor. När jag väl fått upp min älskade sambo ur sängen så åt vi lite och åkte sedan och såg "2012" på Heron City. En ganska bra film faktiskt. 2 tmmar och 38 minuter kändes inte för långt, eftersom dom lyckades behålla spänningen genom hela filmen. Efter det åkte vi hem och såg Troja, som gick på 3:an, innan vi så småningom somnade.

Idag är det måndag, en måndag som vilken som helst egentligen. Men Thomas lär komma hem lite tidigare då det är möte på klubben istället för hockeyträning som gäller. Kanske får hem honom redan till 21 :P Ska ägna min dag åt att vika tvätt och slå in julklappar. Vi ses och hörs!

Till lillebror.

Som blir 13 år imorgon!! :D

När Thomas kommer hem från jobbet så åker vi direkt till Nora. Vi sover över hos morsan till imorgon och får hela dagen med Micke. Ska bli jättemysigt och jag har längtat massor. Synd att vi inte kommer fram förrän typ 21 ikväll kanske, men får i alla fall ett par timmar tillsammans innan det är dags att sova. Annars blir det nog en relativt lugn helg. Eventuellt middag hos Jessica på söndag, beroende på hur pass slitna vi är efter bilresan. Söndagar bruka vara ganska sega dagar här hemma hos oss. Hur som helst så kommer vi få en jättefin helg, precis som vanligt :)


Grattis tonåringen! <3

Från djupet av mitt hjärta, Tack!


Idag har jag sökt ytterligare 19 jobb i Enköping, med hjälp av min älskade, underbara svärmor. Hon har skjutsat runt mig till diverse arbetsplatser hela dagen. Nu ska jag hålla tummarna för lite respons, det vore så perfekt.

Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar, respekterar och uppskattar Eva. Hon är den mest omtänksamma människa jag någonsin mött. Ibland blir man så överfull med varma känslor att det bara rinner över, och det är precis så det blir för mig när jag tänker på hur fina människor jag är omgiven av idag. Mina allra närmaste, som får mig att fungera. Och jag får hopp om livet, jorden och mänskligheten när det dyker upp en människa så varm, så godhjärtad och så oerhört snäll som Eva. Jag kan bara hoppas att jag under min livstid kan ge tillbaka lika mycket som jag får. Hon är min ängel, som alltid ser till att jag har det bra. En sak är säker; jag kommer aldrig glömma allt hon gjort för mig, någonsin. Thomas och Jessica kan skatta sig så lyckliga som har en sådan mor.



Nu ska jag tillägga att jag älskar min egen mamma också, hur mycket som helst. Hon får inte känna sig bortglömd. Tyvärr kan vi inte träffas så ofta som jag vill eftersom hon bor 20 mil bort. Men det blir faktiskt några mil närmare henne och lillebror nu när vi flyttar till Enköping :) <3

Åter igen... TACK EVA! <3


Svärmor är min ängel! <3

Eva är guld värd.
Eva är en sådan människa som alltid ställer upp på alla sätt hon kan.
Eva får mig att må bra.
Eva kom precis hit :D


10.000 kg tvätt.

Ska snart ta tag i ungefär 10.000 kg tvätt. Inget jag längtat efter, men nu börjar det sina i strumplådan haha.

Lite senare ska jag ta mig med buss till Skärholmen, där Thomas ställer bilen när han ska till jobbet. Vi är bjudna på middag hos min kusin Reine och hans fru Malin. Ska bli så mysigt att träffa dom och mina små kusinbarn Lova och Leia. Vi träffas bara några gånger om året så ser fram emot det massor, även om det innebär att jag missar True Blood :P Jag får se det på VOD senare.

Julskivan spelas på repeat. Bästa jullåten måste väl ända vara "Julen är här" med Sissel Kyrkjebo..? :)

PUSS*

.Mixed emotions.

Jag är så himla nöjd med hur mysig jag faktiskt har lyckats få lägenheten. Ägnade hela kvällen igår åt att hänga upp gardiner, ställa fram tomtar, stryka dukar och handla ljus och annat julpynt. Så här mysigt har jag nog inte haft det i juletider sedan jag flyttade hemifrån för drygt 4 år sedan. Bara för det så hittar jag inte kabeln till datorn. Aja, ni får se kort vid senare tillfälle.

Idag var jag nere på stan, iinhandlade lite julklappar, alla julkort och hade möte på arbetsförmedlingen. Efter det bestämde jag mig för att gå och klippa mig hos frisören. Går sällan och klipper mig hos andra, brukar sköta det själv. Men idag tog jag i alla fall mod till mig och gick dit. Och det vart hemskt! Jag hatar det!! Hur svårt kan det vara som utbildad frisör att förstå någon som säger "Jag vill ha en axellång page men jag vill att du lämnar luggen som den är"..? Luggen är kortklippt och sne, håret är uppklippt och inte alls axellångt utan flera cm kortare. Jag passar verkligen inte i kort hår. Började seriöst att grina när jag klev innanför dörren hemma, så hemskt är det. Håret är ju fan allt och när man väl unnar sig att gå till proffs så blir det bara värre. Det enda positiva i det här är att allt slitet är borta, så nu ska jag försöka ta hand om håret bättre så att det växer fortare och inte blir så slitet.
Ska ställa mig i badrummet snart och göra en skadekontroll och försöka få det någorlunda som jag vill ha det. Värst är den jävla luggen. FAN så fult! Men men, inget att göra åt nu.

Ha det bra alla.

Jag kan inte låta bli!!

Nu har jag gått och längtat och väntat, men aldrig blir det förta advent. Så igår tog jag in kartongen från förrådet och började sortera bland julsakerna. Det är inte mycket, men det ska nog räcka för att komma i rätt stämning. Lite snö, så är allt ordnat. Började plocka fram lite, för jag tänkte att om jag tar lite i taget, lite varje dag, så är det ju klart tills på söndag när det är första advent. Sen ska vi ju faktiskt åka bort fredag-lördag, så lika bra att ha det gjort tills dess, eller hur?! Och på torsdag ska jag tillbringa hela dagen i Enköping. Och på onsdag har jag tvättstugan fyra timmar. Och imorogn ska jag ju på möte på arbetsförmedlingen... Så det är lika bra att jag gör klart allt idag ;)

Längtar efter att pengarna ska komma in på kontot så jag kan ta en dag på stan och börja inhandla alla julklappar. Mycket att få tag på och lika bra att börja i tid i år. Har i alla fall klurat ut några saker jag kan köpa till nära och kära, trots att jag är världssämst på det här med presenter. (Som sagt).

Fortfarande seg efter helgen. Tycker fortfarande inte om måndagar. Tur att veckorna går så förvånadsvärt fort trots allt. Men bara för att vi ska flytta 1 mars så lovar jag att tiden kommer att börja krypa fram.

Ringde hyresvärden och bad om papper för uppsägning av lägenheten idag. Så när dom kommer så är det bara att skriva på och skicka in igen. Första riktiga steget på väg bort från Södertälje. Tack, äntligen! Som jag har längtat efter en chans att komma bort härifrån, nu är den inom räckhåll! Thomas och jag satt och tittade lite på IKEAs hemsida igår för att klura ut vad vi ville köpa nytt till Enköping (eftersom i stort sett allt vi har här hemma är bättre begagnat). Det var svårt. Det ända vi verkligen fastnade för var en tvbänk. Resten var väldigt svårt att föreställa sig. Så vi bestämde oss för att vi ska åka upp någon gång innan jul och göra en lista över allt vi vill köpa, så får man hoppas att möjligheten kommer.

Längtar verkligen efter mitt/vårat nya liv i Enköping. Allt kommer att bli sååå mycket bättre, det vet jag.

Åter igen...Varför?!

Vad fan gör jag uppe egentligen??!

Ska skriva lite kort, sedan ska jag lägga mig i sängen igen och försöka somna om.
Hade en riktigt trevlig gårdag. Thomas, jag , Eva och Tordan var på julmarknad på Taxinge slott. Urmysigt. Blev några kronor fattigare, men köpte väl egentligen inte något särskillt.




Efter det lunchade vi i Åkers för att sedan se Thomas match. Blev lite orolig när det stod 4-1 till Åker efter halva 3:e perioden, men det tog grabbarna igen. Vinst med 5-4 till Ekerö! Grattis! Thomas ägde alla som vanligt ;) Blir lika imponerad varje gång jag ser honom på isen. Han är riktigt duktig!

         

         

         

Efter matchen åkte vi hem och käkade, tog det lugnt ett par timmar och åkte sen ner till klubben (som var uthyrd). Där stannade vi till strax innan 2am och åkte sedan hem för att sova. Tack Christine för en jättetrevlig kväll!

Idag får vi se vad som händer. Eventuellt en bio med Johan och Christine, beroende på om dom kan hitta barnvakt åt Joline eller inte. Annars blir det nog fan en heldag på soffan alltså. Sjukt jäkla seg :P Ha det fint, så hörs vi senare.

Smash down!!

Jag hade en liten svacka, låg på sängen och typ dog ett tag. Men nu; som ny. Allt ordnar sig. Mycket att stå i, men minst lika mycket att se fram emot :D

Telefonkö.

Så mycket som behöver ordnas till början av nästa vecka!!
Ett antal frågetecken som behöver rätas ut.
Smått panikslagen :P

Åh, jag njuter för fullt.

Det är så underbart! Vi har hittat en lägenhet! Och en jättefin dessutom. Sådan obeskrivlig lycka inombords. Lyckan har vänt, precis som jag sa att den skulle! Jag bara vet hur fint vi kommer att få det där. Jag är så säker.
Det är en jättefin 2:a på 61 kvm. Dom ska tapetsera om i alla rum (utom badrummet). Köket är jättefräscht (nästan som nytt) och badrummet är också jättefint. Badkar med fötter! "Yeeaaaay!" Rummen är precis lagom stora för att bli trivsamma och vi ser nästan bort till Eva och Tordan från balkongen. Vi ska bo på 4:e våningen(högst upp) vilket jag aldrig gjort förut. Har alltid bott på första plan. "Spännande." Dom ville ha 3 veckor på sig att göra i ordning lägenheten, sen får vi flytta in när vi vill. "1 januari? 1 februari?" Får se hur länge man kan hålla sig och vad som passar bäst, med tanke på jobb och så. Nu lägger jag in högsta växeln. Nu ska jag hitta ett schysst jobb att fördriva tiden på tills jag kan börja plugga. Jag har satt upp mina mål. Jag ska nå dom.

    
    

    

ÅÅÅHH! Jag mår så bra i det här :D



     

Odjuret får också vara med :P


VI HAR FÅTT LÄGENHET!!

Vi har fått lägenhet i Enköping! Och den är SÅÅÅÅ fin!
*älskar*

HEJ, HEJ, HALLÅ! Vet ni vad..?!

FAN!! Jag ska ju titta på lägenhet idag ju! Sååå jäääävla nice!
Nu väntar jag bara på att fröken Angelica ska dyka upp och hämta klänningen hon ska låna, sedan bär det av mot Enköping. Bästaste magkänslan. Snart så Thomas! Snart..!

Allmänt babbel.

Klockan är strax efter sju och jag har redan duschat och kollat fb. Kunde inte somna om efter att Thomas hade åkt. Brukar vara så när det är mycket på schemat, jag blir typ nervös eller nått :P
Ska i alla fall bli urkul att titta på lägenhet idag, synd bara att Thomas inte kan bli med. Men har ju Eva som sällskap istället :) Fram till 15:15, då visningen är, så ska jag fara runt i Enköping-stad och dela ut mitt CV på alla tänkbara ställen. Dom jag inte hinner med tar jag på måndag nästa vecka, då nästa visning är.
Just fan! Det är då jag ska tattuera mig igen...måste ringa Yani och boka om! :S

Igår ägnade jag nästan 4 timmar åt att sy julgardiner. Jättemys! Så skönt att ha något annat än datorn att lägga tid på. Gardinerna blev väldigt bra, är jäkligt nöjd med mig själv haha.



  



Fick också hem en bonuscheck från H&M, som kommer att komma väl till användning när det är dags att köpa hårfärg. Måste verkligen färga håret igen, utväxten är nog över 2 cm nu..blä. Vill egentligen inte, för är så sjuuukt nöjd med färgen jag har övrigt, men vafan... Så här kan man ju inte se ut :P Bara hålla tummarna för att resultatet inte blir allt för olikt färgen jag har idag.




Ska hämta Thomas efter träningen ikväll, eftersom jag behövde bilen idag. Inte lätt att ta sig hem därifrån klockan 21 på kvällen.

Längtar tills pengarna kommer in på kontot, så jag kan påbörja julklappsjakten. Jag ska inte vara ute i sista minuten som jag annars brukar vara. (Så säger väl alla, varje år). Jag är verkligen SÄMST på att köpa presenter. Blir aldrig riktigt nöjd med vad jag har köpt. Thomas har tydligen lättare för sånt. Vi får skriva en "inköpslista" så att jag bara kan gå och plocka sen när det är dags. :)

Nä, nu ska jag nog gå och göra lite frulle :D
Take care. Over and out.


RÄDDA OSS!!



Rädda världen från denna hemska, hemska s.k trend!!

Hårsnoddar hör hemma i håret, inte på benen!


Bara några timmar till..

...sen så.


Min tisdag.

Allt känns mycket lättare nu när det finns självklra saker att se fram emot. En visning på torsdag och ytterligare en på måndag. Ska bli jätteroligt. Och timmarna innan ska jag ägna åt att visa upp mig för arbetsgivarna i Enköping, gå runt och dela ut mitt CV ungefär...överallt :)
Precis som Eva har jag en känsla av att allt kommer att släppa nu. Att vi snart hittar ett boende, jag hittar ett arbete där jag kan fördriva tiden tills jag kan börja plugga i augusti. Allting kommer att bli bra nu, det säger magkänslan.
Jag har haft ont i magen, blivit snorig (igen) och så...men nu tänker jag inte känna efter mer, för jag orkar inte bli sjuk en gång till. Jävla årstid :P
Ser fram emot allt julmys mer och mer. Vi ska eventuellt på julmarknad på Taxinge slott i helgen, tokmys! Helgen efter åker vi till Nora och hälsar på lillebror som fyller 13 år. Stora killen liksom! Sen på söndagen den 29/11 är det ju första advent och då kan jag inte hålla mig längre! Då ska allt julpynt upp :D
Soffan vi köpte på secondhand gjorde sig jättebra. Inte den absolut vackraste kanske, men 10.000 gånger skönare än den gamla vi hade. Nu får man ju faktiskt plats två, utan några större bekymmer ;)
Idag har jag väl inga direkta måsten. Hade tänkt gå ut och kolla om jag kan få tid i tvättstugan i veckan. Några telefonsamtal ska jag försöka ta tag i också. Det är väl egentligen en tisdag, som vilken som helst. Men ändå inte, för jag vet någonstans att allting har vänt till det bättre. Det är vår tur nu! :D

 
Och morgonfrisyren är inte att leka med :)


Hurra!!

Vi har äntligen blivit erbjudna visningar på två lägenheter i Enköping! Äntligen, äntligen, äntligen!
Detta har gjort att jag nu har hittat ork att kämpa vidare, för jag ser ljuset i slutet av tunneln.
Allt kommer att bli så himla bra för oss. Har sökt en hel del jobb idag, fortfarande några intressanta kvar att skicka till. Åh..! Jag är så himla glad att det äntligen börjar hända saker. Ett steg närmare en ny start. Ett steg närmare att komma bort från den här hemska stan. Ett steg närmare en trivsam miljö och ett ställe att kalla Hem.

ÄNTLIGEN!! :D


Nya tag!

Idag har jag tagit tag i mitt liv igen. Nu ska saker hända. Inga mer bortförklaringar.
Jag förtjänar att må bäst. Så det så!! :)

Detta är ett KÄRLEKSBREV!

Detta är ett kärleksbrev, även om det inte är skrivet på brevpapper.

 

I våras kom jag på mig själv med att vara förälskad.

Jag har fallit så hårt, så snabbt för dig.

Jag kommer ihåg murarna jag hade byggt runt mitt hjärta.

Du fick dem att falla. De kämpade inte ens. De sa inte ett ljud.

Du hittade en väg in och jag tvivlade nog aldrig riktigt på att du skulle göra det.

Det är som att jag inte levde på riktigt innan jag träffade dig, att allt jag gjort här i livet ledde fram till det ögonblick när jag förstod att du var min.

Varje morgon öppnar jag ögonen och ser ditt ansikte.

Varje natt tackar jag högre makter för att jag får vakna med dig varje morgon, ännu mer förälskad än tidigare.

Jag lovar att jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.

Utan tvekan så gör du mig hel.

Det här är ingen vanlig kärlek och jag kan aldrig få för mycket utav den.

Jag vill kasta mig i din famn varje gång jag ser dig.

Jag älskar dig och jag kommer alltid att göra det.

Du är mitt allt. Jag gör vad som helst för dig.

Det är sant. Jag menar det. Från djupet av mitt hjärta.

Utan dig så faller jag i bitar.

Du har öppnat ditt hjärta för mig och jag är så tacksam att du är min.

För allt du ger till mig så har du min själ, mitt allt.

Vart du än går, så kommer jag alltid att vara där älskling.

Jag står vid din sida i allt du gör.

Det här är den kärlek folk drömmer om att de ska få uppleva.

Jag lever i min dröm med dig varje dag .

Jag vill ge dig allt du behöver och drömmer om.

En dag vill jag säga "Ja" till dig. En dag vill jag starta en familj med dig.

Du är den jag vill leva mitt liv med.

Jag är så lyckligt lottad. Vart jag än tittar nu så är jag omgiven av din kärlek.

Du är allt jag behöver och mer där till.

När jag hör din röst så ryser jag av välbehag.

När du rör vid mig så finns inget annat, bara det ögonblicket.

Så länge din kärlek finns där för att guida mig så kommer jag aldrig mer gå vilse. Inte ens i den mörkaste natten.

Din kärlek är allt jag någonsin kommer att behöva.

Jag vill aldrig göra dig något ont.

Jag vill aldrig leva utan dig igen.

Livet är fullt av prövningar men allt kommer att bli bra, så länge vi är tillsammans.

Allt jag gör, gör jag av kärlek till dig.

Du och jag hör ihop.

Jag hoppas jag kan få dig att förstå hur otroligt viktig du är för mig.

Jag har funnit min mening med livet. Min mening är Du.

Jag har hittat min ängel och du är en del av mig nu.



Finns det på mellandagsrean?

Kan någon ge mig ett liv, tack?! Lite styrka att orka ta tag i saker..?

Stupid MF idiot!!

Jag blir så in åt helvete jävla dum i huvudet av att gå hemma hela jävla tiden!! FAAAN!

En tisdag, som många andra tisdagar.

Jag måste verkligen diska. Usch, det är verkligen mitt värsta när det gäller hushållsarbete. Diskmaskin någon?
Thomas spelade match mot Tyresö igår, 4-4. Han var jätteduktig. På läktaren kom kommentarer som: "Målvakten är som en mur". *stolt*
Ikväll är det match igen. Ekerö spelar mot Åkers, hemma. Hoppas det går bättre den här gången. Grabbarna var riktigt duktiga i matchen mot Gnesta i fredags, hoppas dom håller upp tempot idag med.
Håller på och klurar lite på nyårsafton. Eftersom det verkar bli för dyrt och krångligt att ta sig upp till Saxnäs så håller jag på att kolla upp hotell i Mora. Lite mer rimlig resväg kanske. Hittade ett jättemysigt hotell på moraparken.se. Får se vad man kan kan hitta på.  Vore mysigt att kunna åka iväg ett par dagar.
Så...vad blir det för middag ikväll? Falukorv och makaroner?

Julpyssel. I väntan och längtan.

Helgen var ganska lugn. I fredags var det hockey. Ekerö vann över Gnesta med 2-1. Skitbra!! I lördags åkte vi och hälsade på Eva och Tordan. Fick fika och middag där. Fick med en kasse full av tyger, gardiner, sängkläder och julpyssel hem. Jättetack! Så det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig och pyssla lite. Urmysigt, tar mig tillbaka till barndomen då mamma, jag och dagbarnen varje år gjorde samma sak.

    

Gårdagen, farsdag, började jag med att stryka och hänga upp mina nya gardiner i vardagsrummet. Blev jättefint. Som Thomas sa; "Det ser ut som vi har en fondvägg nu". Jag är nöjd.

Vi var bjudna på middag hos Edith (pappas fru) så strax innan kl.16 hämtade vi upp farmor och åkte dit. Efter maten åkte vi ut till kyrkogården och tände ljus på pappas grav. Det var många ljus tända innan vi var klara. Det visar ju ytterligare på hur saknad han faktiskt är.



Efter det släppte vi av sällskapet och åkte och hälsade på min farbror Kent. Thomas fick då träffa min kusin, hans fru och två barn då dom var där när vi kom. Stannade och fikade ett par timmar och åkte sedan hem.

Hade glömt bort att det var måndag när jag vaknade och var helt säker på att Thomas skulle ligga bredvid mig i sängen. Eftersom han redan hade åkt till jobbet blev det jätteknas i mitt huvud. Så kan det gå när man inte riktigt vaknat.
Inga måsten idag direkt. Borde ta disken. Ska försöka ta mig ner till arbetsförmedlingen imorgon och se om dom kan hjälpa mig att hitta en bra skola i Uppsala. Har aldrig fått någon direkt hjälp därifrån känns det som, men det skadar väl inte att försöka igen.

Längtar efter boende i Enköping. Det ska bli så skönt med en ny start, och äntligen komma bort från det här skitstället. Men det är en bit kvar, bara att kämpa vidare. Rätt vad det är så dyker det nog upp en jättefin lägenhet, alldeles bara för oss. <3


Thomas.

Jag lovar dig, från djupet av mitt hjärta.
Jag kommer att älska dig tills döden skiljer oss åt.
Jag lovar dig, som partner och som vän.
Jag älskar dig som jag aldrig älskat förut.
Med allt jag är.

Du letar efter ledtrådar om hur djupa mina känslor är.
Men hur bevisar man att himlen är blå?
Allt jag vet är hur jag känner när jag ser in i dina ögon.

Det jag försöker säga till dig har jag aldrig sagt till någon.
Jag lovar att du aldrig varit så älskad som du är idag.
Thomas...
Vill du vara min, för resten av livet?

Parkeringsplats, kristallsjukan, hockey och mobiltömning.

Nu, äntligen, efter ett halvår har vi fått en parkeringsplats. En liten bit att gå, men det gör inget. Så länge vi slipper dryga parkeringsböter pga slarv med p-biljett liksom. Blir ganska mycket billigare så här.

Var ett par dagar sedan jag skrev nu va..? Det är för att jag inte har mått helt 100. Åkte in till Närakuten igår, efter en smärre panikattack då hela rummet hade snurrat i 1,5 dygn. Kristallsjukan var min egenställda diagnos. Det stämde nog ganska bra, men dom hade ett finare ord på det; Lägesyrsel. Har nu fått remiss till Öron, näsa, hals-kliniken här i stan. Känns dock bättre idag, bara allmänt yr och huvudvärk. Det går åt rätt håll i alla fall :)

Ikväll är det hockey. Ekerö möter Gnesta borta. Stekarn' Nilsson i mål. Hoppas på seger då vi torskade mot dom sist. Dags att ta igen lite slarvigt spel nu tycker jag.

Äntligen har jag fått sladden till datorn att fungera så här kommer en massa bilder som jag inte lyckats lägga in förut. Enjoy!






3 oktober. Middag hemma hos Eva och Tordan. Hur mysigt som helst. God mat och fint sällskap.




5 oktober. Nya tattueringen efter första sittningen. Äckligt nöjd. 2 timmars plåga kvar, fyyfaaan.


    

    
10-11 oktober. Kryssning med klubben på Birka Paradise.





Present till Jessica.




    

    
30 oktober. Biomys med Felicia och Sara. Vi såg "Upp" i 3D. Alla var lika söta i sina 3d-glasögon. Jättemysig kväll med mina favorittjejer. Längtar tills nästa gång.



31 oktober. Innan hockeymatch mot Norsborg.


    

    

    

    

    


31 oktober. Thomas första match för säsongen. 4-4 mot Norsborg. Han gjorde oss alla stolta. Var första gången jag såg honom spela och han var jätteduktig. Hur kul som helst att se honom i action :)





1 november. Blommorna jag fick från Jane och Edith på min födelsedag. Här en vecka efter, som allra finast. Återkommer med bilder på andra födelsedagspresenter.







Thomas är trött :) Såå himla söta. Både han och Kia.



Det var väl allt för den här gången tror jag. Ska göra mig lite frukost och sen se om dom lagt upp några nya avsnitt av "True Blood" (min nya drog) på SVT-play. Sedan försöka ta en dusch, vilket kanske inte är det lättaste med en snurrande skalle. Det ordnar sig. Tack, på återseende.
//Linda.


Vågar hoppas!

Jag har stora förhoppningar inför mycket här i livet sedan jag träffade Thomas. Jag vet att så länge jag är med honom så kommer allting att bli bra. Det finns mycket planerat, vilket är ovanligt för mig. Men jag vet också att livet kommer överraska oss, gång på gång. Jag bara vet att allt kommer att ordna sig för oss. Idag säger min magkänsla mer än 1000 ord.


Ingen mer obra jul.

För första gången på jag vet inte hur länge så längtar jag till jul och till snö. Och detta är endast för att jag lever med Thomas nu. Att få fira jul med honom och hans familj kommer att bli underbart, det är jag helt säker på. Jag känner mig så lyckligt lottad som är älskad av dessa fina människor.
För två år sedan var julafton svår. Krånglig och komplicerad. Det var mycket bråk och jag tillbringade kvällen hemma ensam i lägenheten.
Förra året var hemskt. Pappa gick bort i början av december och jag tillbringade julafton i hans lägenhet, med flera människor jag aldrig träffat. Det var fruktansvärt. Hade nog hellre suttit ensam hemma igen.
Men idag längtar jag efter snö, levande ljus, julmusik och och god mat. Jag ska inte låta sorgen ta överhand när det är min första jul tillsammans med Thomas. Stundvis kommer det säkert vara jobbigt, men jag har alltid någon nära. Och jag ska minnas min pappa med glädje under denna årstid, för jag har så många fina minnen av honom och juletider med familjen. Snöbollskrig i Mora, Tomteland, julgranspyntning och Kalle Anka. Hur jag brukade tjata på honom att äta fortare så jag fick öppna min gigantiska hög med julklappar. Mamma och pappa skämpde verkligen bort mig som barn. Jag har underbara minnen från jul med mamma och pappa, och med lillebror efter jag fyllt 9 år.
Jag tänker bryta den dåliga vana jag haft dom två senaste åren och äntligen ha en jul jag kan minnas med värme och glädje. Jag tänker tillbringa den med människor jag älskar och jag tänker ta hand om mina närmaste, som dom har tagit hand om mig. Julafton 2009 kommer att bli underbar, jag bara vet det.


Pappa- en daglig besökare.

Jag säger som Christine:
"Det är just när vi tänker på dom, som dom är och hälsar på. Och det är så vi märker det".

RSS 2.0