Mitt lyckorus!

Är helt slut, men sååå lycklig.

Jag har nu jobbat två dagar på Hummelsta Baren, min nya arbetsplats. Allt har gått jättefint och även om jag inte gått på schema ännu så har jag redan fått 6 nya pass till och med fredag nästa vecka. Underbart! Tempot är högt, folket är trevligt och arbetsuppgifterna varierade.

Jag trivs hur bra som helst i "min nya stad" och vår lägenhet. Ångrar inte för en sekund att jag flyttade från Södertälje till Enköping. Här finns ett lugn och en helt annan mentalitet. Och det är precis lagom stort för oss.

Jag har jordens finaste sambo. Han tar hand om mig på alla tänkbara sätt. Jag älskar honom så det nästan gör ont och jag längtar efter mitt fortsatta liv tillsammmans med honom. Han gör mig hel. Vi har så mycket planer för framtiden.

Våren är här! Värmen har återvänt till Sverige! Härligt! Ser hur träden börjar knoppa. Vaknar av fågelsång på morgonen (om inte katten kommer och kliver mig i ansiktet först). Snart är sommaren här. Värme, god mat, massa mysiga träffar runt om i landet och heltidsarbete, wohoo!

Det är vårat år i år.


                                 



Ingen fara, jag kan dela med mig av mitt solsken.



              


Jag sitter här hemma i lugnet och bara ler. För jag vet hur många kapitel jag har avslutat och hur många kapitel jag fortfarande inte påbörjat. Livets gång må vara full av backar, uppför och nedför, men i det hela taget så är det en trevlig promenad. Med många överraskningar, många saker att begrunda och man hittar många redskap som kommer till nytta under resans gång.

"Jag älskar livet. Tillslut."

Allt jag frågade efter fanns rätt framför ögonen på mig. Det tog bara ett tag för mig att öppna dom. Och nu sitter jag här i ljuset. Jag vet inte om det är solen som skiner mig rätt i ansiktet, eller om det bara är ljuset från min trivsamma tillvaro. Allt har fallit på plats. Jag älskar mer än någonsin och antagligen är jag mer älskad i dag än jag någonsin varit tidigare.

"Vilka underbara människor."

Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att jag faktiskt är här i dag. På den här platsen och i den här sinnesstämningen. Denna fantastiska plats. Jag är klar med det som var. Nu finns bara hopp om framtiden. Drömmar. Jag tänker leva mitt liv som det är menat för mig. Jag tänker njuta av varje andetag och längta efter nästa.

"Jag har hittat hem."

När jag tittar ut genom fönstret ser jag regn och snö om vartannat. Detta stämmer inte alls in med ljuset i mina tankar. Men det gör inget. Jag kan dela med mig av mitt solsken. Även om det kommer motgångar i framtiden som kanske gör att jag faller ytterligare en gång, så ska jag minnas dessa stunder. För även om det kan verka omöjligt att finna tillbaka, så vet jag att det är möjligt.

"Jag har lyckats."

Jag är stolt över mig själv. Jag har vunnit över så mycket i mitt liv. Kanske inte så mycket mer än någon annan. Men jag kan och tänker inte jämföra mina problem med någon annans. För mina har varit nära på oövervinnerliga, för mig. Och det var jag som klarade mig ut på andra sidan. Och idag ser jag mig själv genom ögon som ser det vackra, istället för allt annat.

"Allt jag behövde var nya kontaktlinser."

Det finns en sak som alla mina drömmar har gemensamt; det är Du. Med dig vill jag dela livet. I med -och motgångar så kommer jag stå vid din sida. Jag kommer alltid att hålla din hand. För jag älskar dig. Du har räddat mitt liv min ängel. Du har lärt mig att jag är värd att älska. Jag kommer för alltid vara tacksam för chansen jag fått. En chans att få vara lycklig med dig.

"Vi två."


                           

FINN FEM FEL!


Mitt liv på rosa moln!

För mig är det verkligen en "big deal"..!
Vad härligt att kunna säga att jag ska till jobbbet :) Det känns som en evighet sedan.
Tror att mitt psyke kommer må så mycket bättre när mitt sociala behov blir tillfredsställt :P

Det här är mitt liv på rosa moln.

                 



Linda- Utan tvekan, lite snyggare, lite bätttre.

Så var arbete fixat några månader framöver. Ni hittar mig i restaurangen på OKQ8. Bäst jag håller orten hemlig för alla tusentals beundrare jag har. Vill ju inte skapa alldeles för stort kaos på min nya arbetsplats.

Ska snart åka och storhandla och sedan blir det att se Djurgårdsmatchen. Hoppas på vinst ikväll, hela Globen står bakom!
"Klockan slår, klockan slår. Djurgårn gjorde mål. Åh vad det är skönt att se Djurgårn göra mål"!

Mitt liv är underbart. Alla bitar faller på plats. Och jag vet att jag förtjänar allt bra som händer mig. <3 <3 <3

                 


Oh..sköna Slöddertälje!

Jaha, första gången sedan jag flyttade ifrån skithålan ska jag dit igen. Södertälje. Uuh, rysningar i hela kroppen. Men känns ändå bättre när jag vet att jag är där när jag själv känner för det och när det behövs.

Idag ska Thomas fixa golvet på bilen, eftersom vi förhoppningsvis har hittat en köpare på den. Och när det kommer till Oldsmobilen så är det mixed emotions. Vill jättegärna ha bilen kvar, samtidigt som det ska bli skönt att kunna betala av lite skit som ligger. I och med att vi säljer bilen, så får vi flera tusen kronor över varje månad. Så det får bli så här nu. Tyvärr :S

Medans han pysslar med det ska jag fika med diverse släkt och vänner. Passar på när man är i närheten för inte tänker jag sitta och åka tillbaka till Södertälje ytterligare en gång till snart, om jag verkligen inte måste. Om jag hinner ska jag åka ut till pappas grav en sväng. Bara kolla till honom lite. Till skillnad från andra i min omgivning så känner jag inte längre det där starka behovet av att åka ut dit för att prata med honom. (Bra eller dåligt..?) Grejen är att jag pratar med honom, varje dag, vart jag än befinner mig. När saknaden sätter in, eller när jag bara vill dela med mig.

På kvällen har Thomas tagit vakten på klubben och vår granne Andreas har bestämt sig för att följa med och kolla läget. Det uppskattas! Himla bra kille det också! Härligt att man har fått så fina grannar och knytit band på bara några veckor. Det underlättar när man flyttat från andra vänner. Funderar på att ta några öl senare ikväll, för det var länge sedan. Det suger i öl-tarmen hehe. :)

Och innan jag glömmer bort det så måste jag ju berätta att jag ska på arbetsintervju på måndag, vilket känns helt underbart. Jag har haft en sådan där magkänsla i ett par veckor nu, att allt kommer att ordna sig till det bättre snart. Och att jag får ett jobb, skulle ju lösa det mesta skulle jag våga påstå. Underbart, underbart!

Om ett par veckor fyller gubben år och jag har för första gången i mitt liv lyckats ordna en present som jag är väldigt nöjd med. Känns kanonbra! Tror den kommer uppskattas ordentligt.

Vilken jäkla uppdateringslista det här blev nu då..! Men, men... Livet känns allmänt bra och mycket lättare på senaste tiden och jag njuter för fullt. Allt håller på att falla på plats. Och jag har väl någonstans på vägen insett att jag måste tillåta mig själv att må bra för att kunna göra det. Jag är faktiskt lyckligt lottad. Och det är tråkigt att det tog en sådan tid att inse det. Men nu är jag här, och jag är kär och jag är redo att leva livet till fullo! Nu fattas bara lite solsken så blir dagen nog helt perfekt. Jäkla Island!!

                   

                   

                                        Ha en jättefin dag! På återseende!
                                                           Linda


Just smile!

   



Jag är SÅ duktig!

För jag har sökt 17 jobb nu på förmiddagen! Tralalala. JAG ÄR BÄST!

Och livet är faaan underbart! :D

Trivsamt.

Lugn och ro, harmoni. Underbara känslor efter en lång och kall vinter med ständigt kaos.
Nu drömmer jag och längtar igen. Och bara att jag gör det, gör mig ännu mer glad.
Vi förtjänar det här. Vi förtjänar allt bra som händer oss. För vi är bra tillsammans.
Jag kan aldrig be om något mer, för jag lever tillsammans med mannen jag älskar. Och jag skulle Aldrig byta ut honom, inte för allt i världen. För han ger mig allt jag behöver.


Jag längtar efter min framtid tillsammans med honom.


           


I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Mamma!

När som helst så kommer mamma till Enköping för att spendera dagen med mig. Hon åker hela vägen från Nora (ca 15 mil enkel resa) och det uppskattas verkligen. Var väldigt länge sedan vi hade tid för oss själva. Minns faktiskt inte när det var sist, men skulle gissa på ett par år i alla fall. Så jag har sett fram emot idag väldigt mycket. Och på det så är det ju underbart väder ute. Strålande solsken och klarblå himmel! Vårkänslorna sätter in på allvar och livet känns så mycket lättare på något vis. Nu finns det mycket att se fram emot. VÅR OCH SOMMAR! :D

Livet är bra fint, när man tillåter sig själv att må bra <3

Hela årets låt är, utan tvekan; Volbeat "I only wanna be with you"


                 



Regn, bara regn.

Lördag förmiddag. Men vad gör man när regnet öser ner?? Gubben sover fortfarande och katten har gömt sig under en filt. Det vill jag också göra. Gömma mig.

Men någonstans har jag ändå hittat ett lugn inom mig, lite att vara tillfreds med. En dröm om hur jag vill att livet ska vara och förhoppningar om att jag snart kommer att vara där.

För jag har det viktigaste. Min allra största pusselbit; Thomas. Så länge jag har honom så betyder inte alla dessa slag i ansiktet så mycket, egentligen. För hans kärlek gör mig starkare än vad jag någonsin kunde tro att jag var.

Så jag fortsätter hoppas, längtar efter sommaren och solen. För nu när våren närmar sig, så kan det bara bli bättre.

Det är så jag känner. Någon form av harmoni ändå, trots kaoset. För jag vet vem jag är och jag vet vad jag har.

Och jag älskar.


                            




En resa till Italien?

Det vore något det... :)

Rösta och låt mig åka på semester!

UGqkvgq91iAaHxSsC5gAddk3JEx#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_PoxAj0jbpg6bZ83UGqkvgq91iAaHxSsC5gAddk3JEx.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=PoxAj0jbpg6bZ83UGqkvgq91iAaHxSsC5gAddk3JEx#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

RSS 2.0