Man tror att man känner någon..

...men det gör man nog aldrig. Ibland ifrågasätter jag om jag borde vara på min vakt på det sättet jag är. Dagar som denna så klandrar jag inte mig själv, inte ens lite. Människor är falska, dom ljuger och bedrar, lovar och bryter löften. Och då står man där och ser fånig ut, för att man var blåögd och naiv.
Frågan är om man skulle kunna hantera hela sanningen om man fick den..? Om någon la fram alla fakta och alla sanningar.. Skulle man klara av det, skulle man fortfarande älska? Eller skulle man bli tvungen att vända ryggen till och försöka glömma?
Allt jag vet är att jag, i den mån jag kan, alltid är ärlig om vem jag är. Ibland kanske man inte vet själv, men då säger jag även det. Ännu mer till dom som verkligen betyder något. Men nu när saker kommer fram...betyder det att dom inte litar på mig? Varför har dom inte berättat? Vill dom helt enkelt inte? Skäms dom? Eller har jag ingen betydelse? Eftersom folk inte är ärliga så får jag antagligen aldrig veta. Kan jag leva med det? Jag har gjort mina val, kanske är det försent nu? Har jag haft för bråttom? Har jag inte varit tillräckligt rädd om mitt hjärta? Måste jag stänga in mig ännu mer? Det låter så fel det också. Jag vill kunna lita på människor, men varför gör dom det så svårt för mig?! Gång på gång, huggen i ryggen. Även av dom som ska stå mig närmast.

Har jag valt fel??

Mindre än en månad kvar!

Om mindre än en månad flyttar vi till Enköping. Och jag älskar det!! :D

<3

En söndagsaktivitet.

Helgen börjar närma sig sitt slut. Attans. Ja veckorna går fort som fan, men helgerna försvinner bara!

Vi var en sväng hos farmor och fikade igår. Sedan kom min kusin Dick med oss hem och han blev kvar till klockan 23 ungefär. Spelade lite tv-spel, såg Wolverine, käkade tacos, en sväng ner till Sailors Grave för ett par drinkar och sen ner till klubben en snabbis innan jag och Thomnas fick skjuts hem, där vi däckade nästan på en gång. Hände en hel del igår.

Idag blir det att sega så mycket som möjligt på dagen, fram tills vi ska åka till Enköping för bingolotto hemma hos svärmor. Hon får hem 4 lotter i brevlådan varje vecka, så detta är helt klart vår nya söndagsaktivitet. Nu ska det väl då vara själva faaan om vi inte vinner något bra!.. ...om 20 år, när vi lagt ut en massa tusenlappar på att köpa binglotterna. Oooh, pensinärslivet, here we come!

Zzznaark!!

...Så låter det från sängen just nu, haha :) Tur att någon utav oss utnyttjar sovmorgonen till max :P
Ska snart ta en varm dusch (kanske ett bad??) och sedan göra mig klar för att åka och fika hos farmor. Vi ska vara där vid 13-tiden ungefär. Hoppas på att jag ska få tid att packa ett par kartonger idag, men får se om tiden räcker till, för eventuellt ska vi ta en sväng förbi Ylva och Henke til kvällningen och om jag kan läsa av gubben rätt så vill han nog till klubben en sväng senare. Var ett tag sedan vi var där, så kanske lika bra att kiika ner en stund. Även om folket där nere kan driva mig till vansinne. I alla fall....

Vi tog var med Jessica på bio igår. Såg Sherlock Holmes på Heron City. En helt okej film, men jag hade nog trott att den skulle vara bättre än vad den var, tyvärr. Nästa bioupplevelse blir nog the Wolfman, som känns som en film som man nästan måste se på bio för att kunna njuta av den så mycket som möjligt.

Paketet jag skickade efter från Ellos kom igår, en massa spännande. Hälften hade jag nog glömt bort att jag ens skickat efter haha. Men nu har vi i alla fall en sovrumslampa och nya lakan när vi flyttar in :) Hade även skickat efter en baddräkt och det mina damer och herrar var väldigt spännande. Har man inte haft på sig en baddräkt sen man var en sådär...11 år gammal, så var det ju inte det allra lättaste att titta sig i spelgeln med den på :P Även om det här va en baddräkt alá Paris Hilton, typ, så måste jag känna mig besegrad när sidfläsket hänger ut på alla tänkbara ställen. Nu blir det ändrade matvanor och motionsvanor så kanske man kan visa sig i sitt nya inköp i alla fall en gång i sommar ytan att skämmas ihjäl på köpet.


Anledningen till att jag inte lägger upp så mycket bilder längre är helt enkelt att jag är alldele för lat för att bocka mig ner och rota i den jävla kabelhögen som ligger på golvet. Vilken röra!! Snart, jag lovar.

Nähe om man skulle masa sig in i badrummet nu kanske. Ha det så fint. På återseende.


Min vardag.

Äntligen fredag igen! Så får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Hade väldigt jobbigt igår kväll. Saknade pappa så det gjorde ont i hjärtat. Det kommer sådana dagar när man verkligen inte kan hålla tillbaka tårarna. Det är som om någon vrider på en vattenkran. Tårarna bara forsar ut. Tack och lov så var jag inte ensam när det hände den här gången. Thomas fick mig snabbt att må bättre och jag kunde somna lugnt.

Jag vill så gärna packa hela dagarna, men det är ju för bövelen över en månad kvar till flytten så jag måste hålla tillbaka lite haha. Annars sitter vi snart här på varsin köksstol i en tom lägenhet :P Ser verkligen fram emot en ny start i Enköping. Tror att vi kommer att trivas jättebra där, både Thomas och jag.

Just nu är jag nog sugen på precis allt. Alldeles säkert för att vi inte har någonting hemma över huvud taget. Om jag inte vill gnaga på gammal varmkorv vill säga. Godissugen som bara den och sockernivån är nog lägre än vanligt. Tittar i myntfacket på plånboken och ser till min stora glädje att jag är hela 18 kronor rik! Det är ju i alla fall en 100g chokladkaka nere på macken! Haha. Nu ska jag bara orka klä på mig och gå dit :) Det är ett hårt liv jag lever.

Ta hand om er!

STOLT MÅLVAKTS-FRU!

Min man var sååå bra på isen igår. Han ägde alla. Vinst med 3-2 mot Katrineholm och mycket utav det var hans förtjänst. Så himla stolt. Vet inte hur många det var på läktaren som gav honom beröm, men han förtjänade allt fint dom hade att säga. Kul att se hur hans självförtroende växer. Jag mår så bra när han mår bra.

Är jag paranoid?

Ibland gör folk det betydligt svårare för mig att tro på vad dom säger. Hur fan ska jag lära mig att lita på människor igen?! Jag tror alltid att det finns baktankar och jag räknar nästan med att folk ska hugga mig i ryggen. Att vara rädd om sig själv är en sak. Att vara paranoid är en annan.

Promenad till farmor.

Min älskade lilla farmor ringde nyss och frågade om jag ville komma över på fika kl:13, så det ska jag göra. Tar en promenad dit (tar väl ca 25 min) och ska kolla om dom har börjat sälja semlor på Roffes ännu, för i så fall så måste vi ju nästan tjuvstarta lite. Såg att dom hade semlor på ICA MAXI här om dagen. Grymt sugen :P

På lördag ska vi fira hennes 90års dag. Förstår ni?! 90 bast och nästan piggare än den här 22åringen liksom! Helt sanslöst :D Tydligen ska vi bli nästan 40 personer på Café Humlan, nästan hela släkten på pappas sida kommer att vara där. Ska bli jättemysigt, ser verkligen fram emot det. Eva och Tordan är också bjudna och det värmer hjärtat ytterligare i vintermörkret.

Thomas och jag "firade" 10 månader igår, vilket innebar varma mackor och Sällskapsresan 2, haha. Man måste uppskatta allt det där lilla. Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går och vår ömsesidiga respekt bara växer. Vi har det verkligen jättebra tillsammmans. Han är utan tvekan mitt livs kärlek.

Nu ska jag snart äta lite frukost och titta på det ack så underskattade "Våra bästa år" ;) Haha, sååå värdelöst, men ändå så gripande. :P Ha det fint. Puss och kram!

☆ Pappa, du är aldrig långt borta ☆

Allt vi gjort, allt vi sagt, kommer tillbaka till mig och får mig att le igen.
Du visade mig hur man hanterar sanningen. Allt som är gott i mig har jag fått ifrån dig.
Även om avståndet mellan oss nu kan verka för långt, så kommer det aldrig att separera oss.
Innerst inne vet jag att du aldrig är försvunnen. Aldrig långt borta.
Du finns alltid i mitt hjärta.
Alltid nära, varje dag. Varje steg på vägen.
Även om vi för tillfället har fått säga adjö, så vet jag att du alltid kommer att vara en del av mitt liv.
Du är aldrig långt borta.
När jag går längs tomma vägar, så är du alltid med mig. Aldrig borta en sekund.
All kärlek du gav ger mig styrka idag. Du är min hörnsten.
På något sätt så lyckades du alltid se det bästa i mig.
Tiden fortsätter att gå, men jag lovar dig att du aldrig kommer att försvinna. Aldrig vara långt borta.
Du finns alltid i mitt hjärta.
Alltid nära, varje dag. Varje steg på vägen.
Även om vi för tillfället har fått säga adjö, så vet jag att du alltid kommer att vara en del av mitt liv.
Aldrig långt borta från mig.
Om det är något jag verkligen tror på så är det att vi kommer att mötas igen. Någonstans på vägen.
Innerst inne vet jag att du aldrig är försvunnen. Aldrig långt borta.
Du finns alltid i mitt hjärta.
Alltid nära, varje dag. Varje steg på vägen.
Även om avståndet mellan oss nu kan verka för långt, så kommer det aldrig att separera oss.


                                                                     


GO FUCK YOURSELF!!

Jag är så jävla mycket bättre än er, era jävla idioter!!

I know you all Love me!


ÅÅH...SOOOOPA!

Jag har verkligen blivit sämst på det här, jag vet. Men själv ser jag inte det som något jättenegativt, snarare tvärtom. det betyder att jag har bättre, viktigare saker för mig än att sitta vid datorn. Som att packa inför flytten till exempel :D Jag längtar obeskrivligt mycket! Det ska bli så skönt med en fräsch start i ett annat samhälle, där man är ett oskrivet blad. Där kan jag vara precis vem jag vill, utan att folk från förr sprider rykten och fula lögner pga avundsjuka och brist på andra intressen. Vi ska börja vårat nya liv tillsammans i Enköping, Thomas och jag.

Sitter med maten klar och väntar på att min man ska komma hem. Det dröjer dock ett tag till. Tills dess ska jag nog packa ett par kartonger till, försöka få undan allt som inte används redan nu så att man kan bli klar och kan ta städningen bit för bit, så man slipper all stress när det närmar sig flyttdatumet.

Jag mår bättre än på länge.
Tiden går fort, och det tackar jag för.

Vi som flyr Södertälje!

Jag vill bort härifrån nu! Önskar flyttlasset gick redan imorgon.
Men jag får försöka överleva till 1 mars.

<3 Taylor Swift- Love Story <3

We were both young when I first saw you.
I closed my eyes and the flashbacks starts.
I'm standing there on the balcony in summer air.
See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd and say: hello.
Little did I know.

That you were Romeo, you were throwing pebbles.
And my daddy said: stay away from Juliet.
And I was crying on the straircase, begging you: please don't go.
And I said:

Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting, all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess.
It's a love story.
Baby just say yes.

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes, skip this town for a little while.

'Cause you were Romeo and I was a scarlett letter.
And my daddy said: stay away from Juliet.
But you were everything to me.
I was begging you: please don't go.
And I said:

Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting, all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess.
It's a love story.
Baby just say yes.

Romeo save me.
They're trying to tell me how to feel.
This love i difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story.
Baby just say yes.

I got tired of waiting.
Wondering if you were ever coming around.
My faith in you was fading,
when I met you on the outskirts of town.
And I said:

Romeo save me.
I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in my head?
I don't know what to think.

He knelt to the ground and pulled out a ring and said:

Marry me Juliet.
You'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad, go pick out a white dress.
It's a love story.
Baby just say yes.

                                      

This is our love story.

Ta mig någonstans där vi kan vara ensamma med varandra. Säg bara ja.
Låt oss fortsätta vårat liv tillsammans, precis som det är menat.

Jag älskar dig Thomas.

You belong with me.

Sitter och lyssnar på Taylor Swift, en ny liten förälskelse. Så otroligt behagligt.
Har fått mycket gjort dom senaste dagarna, så idag tillåter jag mig själv att bara luta mig tillbaka. Man skulle kunna tro att mitt mål här i livet är att bli tjock, men nej. Faktiskt inte ;)

                          


                                                           



10 sopsäckar.

Nu är förrådet i stort sätt färdigrensat. Och i vardagsrummet står nu 10 stora, svarta sopsäckar. Förstå vad skit man samlar på sig med åren. Och ändå var det ju bara ungefär 2,5 år sedan jag flyttade hit. Men den här gången gör jag verkligen en rejäl rensning. Jag tänker inte ta med mig något onödigt alls till nya lägenheten. Saker som inte används slängs, så är det bara. Nu startar vi om på nytt, tillsammans. Inget mer Södertälje.
Hittade gamla foton, som nu tynger i bröstet. Men det går över.

Det är verkligen skönt att ha saker att göra på dagarna. Tiden går så mycket fortare. Ikväll har Thomas möte på klubben. Imorgon är det hockey. På onsdag är det röd dag och då åker vi till Nora, eftersom både Bengt och morsan fyller år då. Ska bli härligt att träffa familjen igen. Saknar lillebror varje dag.

Jag är värdefull. Hur tungt det än känns ibland.

Suck.

Det är farligt att rota i gamla minnen. Man vet aldrig vad man hittar...

FYYFAAAN vad jag är duktig!!

Nu har jag hållt på med packning, städning och sortering i flera timmar. Har 2 sopsäckar fulla med skräp (nästan bara från garderoberna), 4 kartonger till loppis och 5 kartonger som är färdigpackade till flytten. Duktig Linda
Nu ska jag laga lite mat tíll mig och min man. Spagetti och köttfärssås står på menyn. Sen blir det nog att fortsätta att packa, om man inte råkar hamna i "paltkoma" :P


På order av svärmor.

Har fått stränga order om att skriva här oftare :P Ska försöka hitta tillbaka till det dagliga "flytet".

Nyår i Enköping var perfekt. Vi åkte dit redan dagen innan (30/12) och spelade bingolotto på kvällen. 31/12 var lugn. Eva och jag åkte och handlade allt som behövdes till middagen. Middagen som förresten blev den godaste någonsin! Verkligen jättelyckat! :D
Som varje nyårsafton så tittade jag/vi på "Grevinnan och betjänten". En riktig klassiker. Och vid tolvslaget stod vi ute i snön och skålade med champagne. Riktigt mys.
I fredags åkte vi hemåt igen och sedan dess har vi bara tagit det lugnt. Tog en redig promenad ner till klubben igår för att hämta bilen, men det visade sig att batteriet är heldött (antagligen frysit sönder) och vi var därför tvugna att lämna kvar bilen för att ladda ett annat batteri över natten. Så får se om vi orkar ta en promenad till idag eller om vi tar bussen. Gissar på det senaste, för tror inte Thomas somnade förrän runt 4 imorse. Varför vet jag inte.

Längtar sååå sjuuuuuukt mycket efter flytten!! Det gör Thomas också. Nu kan jag nog inte hålla mig längre, utan måste nog ut i förrådet och hämta in ett par flyttkartonger :P ;)

På återseende!

RSS 2.0