Allt händer NU! Jag gillar't.

Gott folk, vilken dag. Det känns underbart bra. Bara sådär allmänt liksom. Gillar't som faan :)
Städar här hemma. Ironiskt nog så har städskåpet varit bland det skitigaste stället i lägenheten, haha.
Gick upp vid 6 och kollade på matchen mellan Sverige och Finland, som Sverige ägde från början till slut. Vinst med 3-0. Bra start. Tog en lång, varm dusch och vid 9 var jag ute och gjorde några ärenden. Handlade lite, hämtade papper och lämnade tillbaka Chevan till Noppan. Köpte med semlor och satt där ute och snackade skit en stund.
Senare i eftermiddag ska jag ut till skroten i Skarlunda och hämta lite grejer till forden, som sådär lagom passande har gått sönder. Så Thomas kommer att spendera kvällen i garaget. Hoppas det går någorlunda lätt att fixa i alla fall.

Och nu är det fan inte långt kvar till flytten! På fredag går första lasset. Då ska vi hämta nya soffan på Underbara Hem och alla andra nya möbler på IKEA. Sen får vi se hur mycket klockan blir, om det blir att hämta allt härifrån eller om vi tar det lasset på lördag. Eftersom jag har varit såå jäääävla duktig och haft framförhållning så kommer flyttstädnigen vara i stort sätt helt klar när vi har tömt lägenheten, så då blir det bara att torka av golven. Så himla skönt. Extremt nöjd med mig själv.

Vi har haft en del motgångar på senaste tiden, men vi står stadigare än någonsin. Jag älskar min gubbe mer och mer för varje dag. Han är allt jag behöver för att fungera. Han är luften jag andas. <3

                                            



                                   Panik, panik. Måste köpa födelsedagspresent till Jessica!! Vad?! O.o


ONT, det gör oooont!

Det är ju lite skrattretande egentligen...att man kämpar som en galning en kväll, bär ut 30 flyttkartonger, städar och fäjar, torkar tak och väggar, klättar upp och ner och att man dagen efter är redo för graven. Jag har ont i muskler jag inte ens visste att jag hade. Men på ett sätt gör det mig ännu mer nöjd med mig själv, för man märker verkligen att jag gjorde nytta igår. Men ändock...jag måste fan börja träna! På riktigt :)

Doowop!

Jafyyyfan! Nu är det bara 11 dagar kvar till flytt. Wohoo!

Så här sällan har jag nog aldrig skrivit här, men det är ju för att jag har viktigare saker för mig, så det så ;) Idag har jag ringt typ 100 samtal (som egentligen bara är 5) och ordnat med elbolag och diverse. Nu håller jag på och packar. Snart skurar jag skåp för att göra flyttstädningen lite lindrigare till söndagen den 28:e. Klockan 15-18 har jag tvättstugan. Det behövs, för nu springer jag barfota! Slut på strumpor, haha :D

Lyssnar på The Baseballs och rockar loss. Livet är fan så bra när man tillåter sig själv att njuta av allt det som faktiskt är bra. Det var en lite konstig helg, men den lämnar jag bakom mig nu och ser framåt, för det är där livet väntar. <3

3 veckor kvar!

Jaa, idag är det exakt 3 veckor kvar tills flyttlassset går till Enköping. Härligt hur tiden har gått så fort trots att man har längtat så mycket. Ska bli underbart att få starta om på nytt någon annanstans än i den här hålan. Har börjat bli svårt att packa nu, för det finns inte så mycket att packa ner längre. Thomas sa igår att skorna kan jag ju alltid packa ner, men tusan... Har ju redan packat 3 kartonger fulla med skor, 20 par kan jag väl få ha kvar i hallen :P Hur som, ska väl ta och göra ett ryck snart. Dom kommer och besiktar lägenheten på tisdag morgon, så ska väl försöka rensa lite tills dess.
Ikväll har Thomas tagit Sandras vakt, så vi ska ner till klubben. Han ska väl ta några öl eftersom han drog nitlott och måste vara nykter på årsfesten imorgon.

Vi har en liiiiten hemlis, och jag är sååå lycklig :D <3

Det är nu det vänder! :D

Det är nu det händer! <3


JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT, THOMAS BERG!!


Couting all the ASSHOLES in the room. Well, I'm definitely not alone.




Letar desperat efter lösningar. Utan någon större framgång. FAN!!








Tiden rusar..

Vi flyttar....den här månaden :D
Mycket har hänt i helgen och jag har inte alls ork att berätta om allt nu. Men vi hade i alla fall himla roligt. En mycket bra eftermiddag och kväll i lördags. Thanx!

Puss och snusk.

RSS 2.0