Underbara utbildning!! <3

Jag trivs så fruktansvärt bra!! :D


  

I januari är jag färdigutbildad och diplomerad massör.
I juni är jag färdigutbildad och certifikerad massageterapeut!

ÄLSKA!!

Äcklig DUBBELMORAL!

Demokrati gäller så länge du röstar "rätt".

"Allas lika värde" gäller så länge du inte är Sverigedemokrat.



Jag får inte inte rösta som jag vill. Folk säger upp bekantskapen, dom idiotförklarar och hatar. Jag har inte kastat ett enda glåpord, jag har hela tiden behållt lugnet.
Vilka är det som är fientliga egentligen? Vilka är det som vill skicka ut folk från landet? Jo, motståndare till SD.

Det är en äcklig dubbelmoral och jag har haft konstant ont i magen sedan valresultatet. Idag hängs SDs medlemmar och de som visat intresse för dom ut på internet. Namn, adresser och telefonnummer, allt. Jag är orolig. Mycket orolig! Ska det behöva vara så?! Det verkar som om det är det enda dom tror funkar; att skrämma oss till att rösta annorlunda.

Jag röstade SD 2010 och blir det omval så gör jag det igen.

Demokratin gäller tydligen inte för oss.


                                                                    

SD kom in i riksdagen, precis som väntat. Vi hade en jättetrevlig valvaka igår med god mat och fint sällskap. Tack för ett bra sammarbete inför valet! Vi lyckades.

När jag kom hem i natt gick jag in på min facebook och märkte direkt att två av mina "vänner" där hade sagt upp bekantskapen med mig. Men jag sov ändå gott i natt. Uppenbarligen var detta inte några vänner. För en stund sedan fick jag ett hatfullt svar på ett kommenterat inlägg:
"Bra att lägga sin röst på sd... Du kan ju stoppa upp dina åsikter där solen inte lyser och flytta till ett land som inte tar emot invandrare då...."
Smart kille det där. Det är ju lätt att flytta till ett land som inte tar in invandrare :) (förstå ironin!)

Det är verkligen hat och avsky jag får tillbaka nu, vad jag än säger. Men jag tar det. Dubbelmoralen i det här landet är skrämmande. Jag trodde vi levde i ett demokratiskt samhälle. Men demokratin gäller tydligen inte för alla. Den gäller tydligen inte för mig.
                                         
                                                                  
    

Se till att rösta innan söndag kl.20:00!

Jag anser att alla har en skyldighet att dra sitt strå till stacken. Rösta innan söndag kl.20:00, annars har ni ingen rätt att sitta och klaga på hur samhället ser ut. Gör det du kan för att påverka!

Valvaka med trevligt folk i Uppsala på söndag. Ser fram emot det!

SE NU FÖR F-N TILL ATT RÖSTA!!

Annars har ni f-n ingen rätt att sitta och klaga sedan. Gör det Du kan för att förändra samhället.

Hade möte med Lasse och gubbarna igår och vi ser alla ljust på valet. Vi är nästan helt säkra på att vi kommer över riksdagsgränsen i år och Lasse drog till och med i med 10%. Och han hoppas på 4 mandat i Kommunfullmäktige. I så fall så hamnar jag som reserv och det skulle vara himla spännande!

Snälla Anna ska hjälpa mig att dela ut tidningar i ett villaområde i stan idag. Tar bilen eftersom jag har sjuuuk träningsvärk efter allt spring igår. Håll utkik efter SD-Kuriren i i din brevlåda!
Ni som vill förtidsrösta och bor i Enköping kan snabbt och enkelt göra det på  Kommunhuset- Infocenter kl.09:00-20:00.

Älskar att ha så många bollar i luften! På lördag börjar skolan, vilket ska bli himla härligt. Ser fram emot det!! Vet att det är en tuff och intensiv utbildning, men jag ska fixa det. Och sen efter januari ska jag försöka dra igång ett eget företag, för det är drömmen. Jag drömmer och längtar. Jag jobbar och kämpar för att livet ska vända till det bättre. Jag har äntligen hittat ork. Jag vet att jag förtjänar mer.

På återssende!
Linda


Valinformation i brevlådan.

Efter att ha gått ut med hunden två gånger, tagit en rask promenad med stavarna på 40 minuter och sprungit både uppför och nedför ca 1000 trappsteg för att lämna valinfo, så slår jag med gott samvete ner mitt feta arsle i soffan.

Förtidsrösta!

Igår var jag och gubben och förtidsröstade i Kommunhuset här i Enköping. Självklart fick Sverigedemokraterna min röst i år. Jag skulle bli väldigt förvånad om inte SD kommer över riksdagsgränsen detta val. Bara att hålla tummarna. Då kanske det äntligen kan bli en mer öppen debatt om frågor som faktiskt måste tas upp. När ska resten av det svenska folket inse att ett Sverige som det ser ut idag inte fungerar??

* Krafttag mot brottsligheten
* En trygg och värdig ålderdom
* En ansvarsfull invandringspolitik

SD är det enda alternativet för mig, efter allt jag sett och varit med om. Inget annat parti vågar stå upp för Sveriges bästa. Ingen annan partiledare än Jimmie Åkesson kan ge ett ärligt och rakt svar på tal. Resten hostar, fnyser, harklar sig och byter samtalsämne.
Sverigedemokraterna har en plats i riksdagen från och med 2010 och framåt.

Förslag på resmål?


Sitter och letar efter resor till nästa år. Är det någon som har förslag på var man ska åka om man vill ha två veckor av sol, bad, romantik, kultur och shopping?

Har ett helt A4 med olika idéer.

* Grekland- Parga, Tilos
* Kroatien- Makarska rivieran, Polec (där det finns dagsturer över till Venedig)
* Sicilien
* Malta
* Egypten (mitt drömresmål, men är inte sugen på magsjuka!)
* Mallorca- Allcudia
* Thailand- Phuket- Nai Yang beach, Karon Beach, Nai Harn

Skulle jättegärna vilja ha förslag om resmål, resebolag och liknande, så vår resa blir ultimat på alla tänkbara sätt.
Ving? Apollo? Sas? Fritidsresor? Solresor? Suck...det fortsätter i en evighet haha :)



                                    Jag badar i ett hav av drömmar och längtan!!

                 
                 Nai Yang, Thailand




Höst. Hissa eller dissa?

När jag vaknade för att gå ut med hunden i morse såg jag nästan ingenting ut för det var tjockt med dimma.
Med blandade känslor drog jag på mig en extra tröja och gick ut. Det var inte särskillt kallt, men jag vet att hösten närmar sig med stora steg. Träden börjar gå från grönt till rött och nätterna är kalla.
Men i år känns det ändå som att vi faktiskt har haft en ordentlig sommar. Visserligen försvann den lika fort som den kom, men vi hade ju kanon väder i många veckor.
Så jag vet inte, men jag tror nästan jag längtar lite efter hösten. Bara det att krypa upp i soffan under en filt, tända några ljus och dricka varm choklad. Mys! Inget höstdepp här inte! Jag har det fint med Thomas och våra små monster.

Ska ju börja plugga nu också. Till massageteraupeut. Jag komemr läsa kurser som; anatomi, fysiologi, marknadsföring och eget företagande. Ska bli jättespännande, men är tokigt nervös på samma gång. Var några år sedan man satt i skolbänken nu. Och när jag fick reda på att nästan allting man ska lära sig är på latin, då blev jag lite kallsvettig. Men det ska nog gå jättefint. Ser fram emot att kunna starta eget i framtiden. Skolan börjar den 18:e, väntar bara på klartecken från banken nu.


                 

Jag välkomnar hösten! För efter hösten kommer vintern med julafton, efter det kommer våren med massor av längtan och sedan kommer sommaren, som kommer bli den finaste sommaren hittills. Det är jag övertygad om :)


                 

Några ord till Pappa.

"Gå med mig pappa
håll min hand när vi går
Det är så mycket som jag vill lära mig
och så mycket jag inte förstår
Lär mig hur jag ska akta mig
för alla faror varje dag
Lär mig att alltid göra mitt bästa
och vara lycklig att jag är jag
Varje barn behöver en kärleksfull hand
så att de stöd och trygghet kan få
Kom och håll i mig i handen pappa
vi har lång väg att gå… "


      
      Du är saknad varje dag.



Sverigedemokrat!

Har blivit urusel på att uppdatera här, men ska väl försöka bättra mig lite.

Igår träffade jag ordförande för SD i Enköping och gick hem med en hel hög med infoblad och SD-Kuriren. Så nu är jag officiellt valarbetare för Sverigedemkraterna och kommer inom kort att gå med i partiet. Jag kommer även hamna på valsedlarna för kommunfullmäktig. Det är dags att förändra! Jag tänker inte siitta hemma och klaga och vara rädd för att yttra mina åsikter. Ett Sverige som det ser ut idag fungerar inte! Något måste hända!

Är du Enköpingsbo så kommer det snart att dimpa ner en tidning i brevlådan. Läs den!

                                      

RSS 2.0