Vacker i sin enkelhet.

I butiken; Drottninggatans Brud och fest, hittade jag en klänning jag verkligen kan se mig själv i. Knälång, ganska simpel, men oerhört vacker i sin enkelhet. Jag tror den kan passa hur bra som helst till "den stora dagen".
Jag drömmer och längtar, för det är det jag kan göra idag. Ler åt tanken på att jag snart är fru Berg :)
Jag inser hur mycket planerna inför dagen har förändrats från dag 1 till nu idag. Det är en ganska intensiv tid nu fram till sommaren nästa år och jag är glad att vi startade planeringen så pass tidigt som vi gjorde.

Jag älskar dig Thomas Berg. Jag vill dela hela mitt liv med dig.

Bröllopsplaner!

Imorgon åker jag, tillsammans med min svärmor och svägerska, in till Stockholm-stad för att leta klänning till den stora dagen.  Det ser jag fram emot massa, massa! Kan knappt förstå att vi faktiskt ska gifta oss i juni! Men jag längtar så otroligt mycket! Känns som fler och fler bitar faller på plats med all planering. Vi har ju ändå planerat det sedan i maj. Vi vet hur vi vill ha det och vilka som ska få komma på själva vigseln. Resten är jättevälkomna på festen på klubben efteråt! Åh så jag längtar!!
När jag ställde mig på vågen ikväll hade jag gått ner 1,5 kg sen i måndags förra veckan. Känns som en ganska sund och lagom takt att gå ner i :)

Livet är fasiken underbart! :D


                                                                    


Äntligen skola igen!

Imorgon bär det av till Solna och skolan igen. Underbart!
Och imorgon får jag troligen hem min bänk också, vilket ska bli hur kul som helst. Då kan man äntligen praktisera massagen på riktigt! Då ska jag tvinga grannar och familj att lägga sig hahaha :D :P

Ikväll är Thomas i Södertälje, så för första gången sedan vi flyttade hit ska jag gå och lägga mig ensam ikväll. Får se om man ens kan somna. Som tur var så är Anna hemma ikväll också så nu sitter vi här hemma och myser med hundarna..och Betty (förstås) :) Skönt med lite sällskap iaf.

Nästa vecka måste jag se till att plugga lite mer än vad jag har gjort dom här veckorna. Även om jag känner att jag läst in ganska mycket så känns det som att man ganska lätt kan hamna på efterkälken om man inte har disciplin nog att sitta ner någon timme varje dag. Allting är ju på latin och det är ju inte några muskler och skelettdelar man ska lära sig heller :S Men jag tycker det är himla intressant och ser fram emot att lära mig mer. Inom kort ska vi läsa journalföring och etik och det ska bli mycket spännande!

För att avrunda lite så...bröllopsplanerna går framåt. Ja, vi ska gifta oss :D Berättar mer någon annan gång ;)

Puss!!

RSS 2.0