Svårt att sova.

Vilken jävla tur att man inte behöver ta sig upp tidigt imorgon då.
Kom precis från en grym sida; ExtremZ.se. Hittade en riktigt porrig halloween-kostym som jag beställde. Hoppas bara den hinner fram till den 25:e och att den passar. Och jag fick den dessutom till ett rimligt pris.

Har valt att sova hos Niklas och Maria i natt. Mest för att Nicke och jag ska tokglo på James Bond, haha. Har väl aldrig varit någon större beundrare av Bond kanske, men är ändå något speciellt med filmerna, då det var en av de få saker jag gjorde tillsammans med min far när jag var mindre. Glodde James Bond och byggde lego.

Verkar som jag äntligen börjar få lite rätsida på mina praktiska saker i tillvaron. Det är i alla fall något. Trivs bra på jobbet, tjänar väl hyffsat, ligger på plussidan med ekonomin, har tak över huvudet. Ska ställa mig i kö till en lite större lägenhet inom den närmsta tiden också, måste slå slag i saken. Känner man mig så vet man att jag är ganska duktigt på att skjuta på saker. Inte en utav mina bästa egenskaper kanske. Men ser det som ett gott tecken att jag själv är medveten om det, heh.

Längtar till löning och till nästa tatuering. Crille verkar vara grymt duktig. Vi skulle försöka träffas i veckan och skissa upp mina planerade gaddningar. Ska bli så jävla härligt att sätta igång. Man har väntat länge och nu när ekonomin tillåter och man hittat en schysst snubbe med fina priser känns det kanon.
Är så grymt jävla sugen på mina döskallar. Det enda som talar emot dom är placeringen. Strax under armväcket på underarmarna. Svåra att dölja om man skulle vilja, men tror samtidigt att dom skulle vara som allra snyggast just där. Päronen går väl i taket, men vafaan.. Om jag nu skulle ångra det om 10 år, så har tekniken säkerligen gått så pass mycket framåt att det finns ett hyfsat enkelt sätt att få den tatueringar på. Nä, jag tror jag kör på det här nu. Jag känner ändå att jag har hittat min plats bland dessa människor, med denna livsstil.  Det är här jag trivs.

Nu ska jag snart lägga mig under täcket och slå på Casino Royal.  Dom säger att Daniel spelar Bond bra, men i mina ögon kommer nog ändå Sean alltid att vara den "äkta" agent 007.


Den och mycket annat finns att beställa på extremez.se.

Min halloween-kostym 2008.
Den och mycket andra coola prylar
finns på www.extremz.se


Kommentarer
Postat av: Klister

Det verkar inte vara så många som kommenterar här så jag tar chansen.



Skriver lite blogg själv och vet att det är tråkigt att inte få någon feedback på det man skriver.



Kör hårt bara, det känns intressant trots att jag egentligen inte har en jävla aning om vem du är.

2008-10-13 @ 01:09:28
URL: http://www.sellessal.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0